Toate centrele din Romania

Harta Centrelor de Tehnologie din Timisoara

Conform Raportului Hipo – Piata fortei de munca in 2022, pentru al patrulea an consecutiv, departamentul IT&C se claseaza pe primul loc in topul domeniilor cu cele mai multe angajari. Mai mult, potrivit aceluiasi raport, daca iti doresti un job remote, trebuie sa stii ca este domeniul care va avea disponibile cele mai multe locuri de munca de acasa. Consulta Harta Centrelor tech si descopera joburile potrivite pentru tine, fie ca esti un tanar incepator sau chiar un specialist cu experienta in sectoarele tehnologiei, precum: IT&C, Automotive sau Telecom.

Wipro Engineering and R&D

Centrul: Wipro Technologies
Orase: Bucuresti, Timisoara,

In Romania, Wipro has development centers in Bucharest and Timisoara and is present since more than 10 years. Today, the company's facilities in Romania serve more than 30 clients in Europe, supported by over 1200 employees. Wipro's clients in Romania span across the retail and consumer goods, healthcare, manufacturing and telecom industries, among others.

ATOSS Software

Centrul: ATOSS Software
Orase: Timisoara,

Working at ATOSS is something special. Our staff appreciate their work and working environment. Here, individuals count. Your strong points are discovered, your talents are furthered and your performance is rewarded. No wonder that the majority of our employees has been working for ATOSS for over five years. Join our young and strongly growing Timisoara branch office now, and you will be offered exciting career opportunities. The outstanding performance and the passion of our people make ATOSS a convincing, preferred partner – now and in future. 
Leave the old structures behind and shape a new, promising career at ATOSS.

Flex Romania

Centrul: Flex Romania
Orase: Timisoara,

Flex is a leading sketch-to-scale solutions company that designs and builds intelligent products for a connected world. With more than 200,000 professionals across 30 countries and a promise to help make the world Live smarter™, the company provides innovative design, engineering, manufacturing, real-time supply chain insight and logistics services to companies of all sizes in various industries and end-markets.

Flex operation in Timisoara serves customers in the automotive, medical, industrial and networking market sectors, having more than 4000 employees. Our manufacturing capabilities include printed circuit board assembly, new product introduction, box-build and high level system assembly. We also provide a full range of clean room product assembly for medical disposable devices.

According with worldwide development strategy, Flex Timisoara started in 2012 to build up a R&D team for Medical and Automotive activities. Being part of worldwide R&D organization, this team works with top healthcare companies and automotive OEMs with focus on development of medical devices in the diagnostics, drug delivery (Medical) and lighting, clean products, connectivity (Automotive) products.

opesus

Centrul: opesus
Orase: Timisoara,

opesus oferă soluții software și consultanță bazate pe SAP permițând companiilor să-și desfășoare activitatea într-un mod mai sustenabil. Dezvoltăm produse software proprii care complementează soluțiile de sustenabilitate SAP. Cei peste 130 de clienți ai noștri sunt companii care operează la nivel global precum BASF, Dow, Zeiss, Merck și Continental. Cumulat, clienții noștri au peste 2.9 milioane de angajați.

De ce au acești giganți ai industriei încredere într-o firmă atât de mică?

Pentru că suntem remarcabili în ceea ce facem. Cultura unică a companiei noastre face posibil acest lucru; poți afla mai multe despre cultura companiei în culture deck.

Atos

Centrul: Atos
Orase: Bucuresti, Timisoara, Brasov,

Atos ocupă prima poziție la nivel european în domeniile securității cibernetice, cloud și performance computing. Scopul companiei este de a ajuta la proiectarea viitorului spațiu informațional. La nivel mondial, susținem clienții și angajații, cât și membrii societății, să trăiască, să lucreze și să se dezvolte într-un mod sustenabil, într-un spațiu informațional securizat.

ZF Tech Center Timisoara

Centrul: ZF Tech Center Timisoara
Orase: Timisoara,

ZF este o companie globală de tehnologie, furnizor de sisteme pentru autoturisme, vehicule comerciale și tehnologie industrială. ZF Tech Center Timișoara va asigura suport proiectelor ce vor modela viitoarea generație de mobilitate pentru domeniile: Mecatronică, Dezvoltare și Validare Software și Hardware.


Vrei să faci parte din echipa noastră și să asigurăm împreună următoarea generație de mobilitate?
Află care sunt pozițiile deschise aici. 

Huf Romania

Centrul: Huf Romania
Orase: Timisoara, Arad,

Huf Romania este o investiţie a grupului de firme Huf International GmbH, lider în dezvoltarea şi producţia sistemelor de acces, închidere şi imobilizare pentru industria autovehiculelor. Mulţi şoferi care privesc cu atenție cheia maşinii lor, vor descoperi pe partea metalică a cheii sigla Huf. Statisticile spun că una din trei maşini deţine mânere, încuietori, sisteme de ghidaj, carduri electrice de acces sau telecomenzi fabricate de către Huf. În anul 2020, cifra de afaceri a companiei a depăşit valoarea de 1 miliarde de Euro. Grupul Huf are puncte de lucru în 19 ţări, pe 3 continente (Europa, America şi Asia) şi o echipă de peste 7,800 de angajaţi.

Continental

Centrul: Continental
Orase: Timisoara, Iasi, Sibiu,

De 150 de ani, am schimbat modul în care evolueaza lumea, făcând-o mai sigură, mai inteligentă, mai durabilă și mai accesibilă tuturor. Prin tehnologiile noastre de ultimă generație și cultura angajaților conectam oamenii cu destinele lor.„Lasă-ţi ideile să modeleze viitorul.” este sloganul nostru și semnifică exact ceea ce spune: Continental caută angajaţi care sunt încântaţi să contribuie cu ideile lor în toate domeniile de activitate ale companiei – oameni care gândesc noi perspective, care sunt dispuşi să se aventureze în afara traseului cunoscut, care sunt dornici să-şi modeleze viitorul cu diverse calităţi, talente şi experienţe.

DRAXLMAIER Group

Centrul: DRAXLMAIER Group
Orase: Timisoara,

DRÄXLMAIER Group este o afacere de familie cu activitate la nivel global in segmentul automobilelor premium. Compania este partener al producatorilor de automobile de renume precum Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati si multi altii. Aici, indiferent de nivelul de experienta, fiecare isi poate construi o cariera in IT, tehnologie sau inginerie.

BearingPoint

Centrul: BearingPoint Business Services
Orase: Bucuresti, Timisoara, Sibiu,

BearingPoint Business Services este o divizie completă de dezvoltare software, orietantă pe produs, unde fiecare coleg contribuie la succesul produselor noastre, de la concept până la implementare. Acoperim zone precum managementul produselor, Design (UI/UX), dezvoltare software, testare și lansare/implementare. Inovația este cheia, iar la noi veți lucra cu cele mai noi tehnologii și cu cele mai recente și complexe soluții (Angular, React Native, node.js, C#, SAP UI5 și multe altele, precum SAP BTP sau Microsoft Azure).

Enel

Centrul: Enel
Orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta,

Enel România, unul dintre cei mai importanți investitori privați în domeniul energiei, cu aproximativ 3.100 de salariați la nivel național, care oferă servicii pentru circa 3 milioane de clienți este, totodată, unul dintre cei mai doriți angajatori de pe piața locală a muncii, atât de către candidații seniori, cât și de către cei aflați la început de carieră.

Enel România are operațiuni în furnizarea de energie electrică (prin companiile Enel Energie și Enel Energie Muntenia), distribuția de electricitate (prin companiile E-Distribuție Dobrogea, E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Banat), dezvoltarea de produse inovatoare și soluții digitale pentru case, orașe, industrii și mobilitate electrică (prin compania Enel X România) și producția de energie regenerabilă (prin compania Enel Green Power România).

Toate proiectele derulate de companiile Enel în România au în centrul lor tehnologia și digitalizarea, cu scopul de a le oferi clienților servicii personalizate și rapide, adaptate nevoilor lor. De asemenea, la baza tuturor activităților Enel în România se află sustenabilitatea, cea mai valoroasă cale pentru dezvoltarea tuturor liniilor de business și pentru contribuții cât mai atente la mediul natural, economic și social în care trăim.

HELLA Romania

Centrul: Hella Romania
Orase: Timisoara,

Cu renume mondial în domeniul automotive, compania HELLA a sosit în România în anul 2005, stabilind un standard ridicat de producție și de dezvoltare a inovațiilor în locațiile din țară. HELLA România este formată din trei fabrici situate în Timișoara, Arad și Lugoj, trei centre de proiectare și de dezvoltare aflate în Timișoara și Craiova, precum și un centru administrativ în Timișoara. Proiectele din cele trei centre tehnice, două din Timișoara și unul în Craiova, sunt ancorate în megatrendurile de electrificare, conducere autonomă și inteligența artificială. Specialiștii HELLA de aici provin din domenii variate, de la inginerie, software development, testare sau securitate funcțională.