Toate centrele din Romania

Harta Centrelor de Tehnologie din Sibiu

Conform Raportului Hipo – Piata fortei de munca in 2022, pentru al patrulea an consecutiv, departamentul IT&C se claseaza pe primul loc in topul domeniilor cu cele mai multe angajari. Mai mult, potrivit aceluiasi raport, daca iti doresti un job remote, trebuie sa stii ca este domeniul care va avea disponibile cele mai multe locuri de munca de acasa. Consulta Harta Centrelor tech si descopera joburile potrivite pentru tine, fie ca esti un tanar incepator sau chiar un specialist cu experienta in sectoarele tehnologiei, precum: IT&C, Automotive sau Telecom.

Continental

Centrul: Continental
Orase: Timisoara, Iasi, Sibiu,

De 150 de ani, am schimbat modul în care evolueaza lumea, făcând-o mai sigură, mai inteligentă, mai durabilă și mai accesibilă tuturor. Prin tehnologiile noastre de ultimă generație și cultura angajaților conectam oamenii cu destinele lor.„Lasă-ţi ideile să modeleze viitorul.” este sloganul nostru și semnifică exact ceea ce spune: Continental caută angajaţi care sunt încântaţi să contribuie cu ideile lor în toate domeniile de activitate ale companiei – oameni care gândesc noi perspective, care sunt dispuşi să se aventureze în afara traseului cunoscut, care sunt dornici să-şi modeleze viitorul cu diverse calităţi, talente şi experienţe.

BearingPoint

Centrul: BearingPoint Business Services
Orase: Bucuresti, Timisoara, Sibiu,

BearingPoint Business Services este o divizie completă de dezvoltare software, orietantă pe produs, unde fiecare coleg contribuie la succesul produselor noastre, de la concept până la implementare. Acoperim zone precum managementul produselor, Design (UI/UX), dezvoltare software, testare și lansare/implementare. Inovația este cheia, iar la noi veți lucra cu cele mai noi tehnologii și cu cele mai recente și complexe soluții (Angular, React Native, node.js, C#, SAP UI5 și multe altele, precum SAP BTP sau Microsoft Azure).