Toate centrele din Romania

Harta Centrelor de Tehnologie din Mioveni

Conform Raportului Hipo – Piata fortei de munca in 2022, pentru al patrulea an consecutiv, departamentul IT&C se claseaza pe primul loc in topul domeniilor cu cele mai multe angajari. Mai mult, potrivit aceluiasi raport, daca iti doresti un job remote, trebuie sa stii ca este domeniul care va avea disponibile cele mai multe locuri de munca de acasa. Consulta Harta Centrelor tech si descopera joburile potrivite pentru tine, fie ca esti un tanar incepator sau chiar un specialist cu experienta in sectoarele tehnologiei, precum: IT&C, Automotive sau Telecom.

Renault Group Romania

Centrul: Renault Group
Orase: Bucuresti, Mioveni, Titu,

 

Cu mașinile sale iconice, conceptele futuriste, succesul din Formula 1 si vehiculele electrice, Grupul Renault este un producător de automobile si furnizor de servicii de mobilitate cu renume mondial.

În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, precum si cel mai mare centru complet de inginerie din afara Franței – Renault Technologies Roumanie. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o gamă de vehicule competitive, echilibrate și electrificate. Împreună cream condițiile necesare pentru ca fiecare dintre noi sa își exprime energia creativa, sa performeze la maximum, sa se dezvolte si sa crească, păstrându-si valorile si principiile.