Toate centrele din Romania

Harta Centrelor de Tehnologie din Brasov

Conform Raportului Hipo – Piata fortei de munca in 2022, pentru al patrulea an consecutiv, departamentul IT&C se claseaza pe primul loc in topul domeniilor cu cele mai multe angajari. Mai mult, potrivit aceluiasi raport, daca iti doresti un job remote, trebuie sa stii ca este domeniul care va avea disponibile cele mai multe locuri de munca de acasa. Consulta Harta Centrelor tech si descopera joburile potrivite pentru tine, fie ca esti un tanar incepator sau chiar un specialist cu experienta in sectoarele tehnologiei, precum: IT&C, Automotive sau Telecom.

Autoliv Romania

Centrul: Autoliv Romania
Orase: Brasov,

Do you have what it takes to save more lives with us?

Autoliv is a global market leader in automotive safety and has a superior global presence and operations in 27 countries. When a traffic accident occurs, our products have a few milliseconds to prove themselves, saving the lives of drivers, passengers, and pedestrians. Each year, our products save 30,000 lives and prevent ten times as many injuries.

In Romania, Autoliv was founded in 1997 and develops, manufactures, and markets airbags, seatbelts, and steering wheels. Today, Autoliv is constantly expanding in Brasov, Sfântu Gheorghe, Lugoj, Resita, Oneşti and Rovinari, offering increasingly advanced safety solutions to all drivers. Now, Autoliv Romania has over 10,000 employees.

Find out more about Autoliv Romania HERE

Siemens Romania

Centrul: Siemens
Orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov,

Siemens România, unul dintre cei mai mari competitori pe piață în domeniul tehnologiei și digitalizării, operează 4 fabrici și 6 centre de cercetare-dezvoltare și hub-uri regionale, cu aproximativ 2300 de angajați, fiind prezent în 8 orașe ale țării, precum: București, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Iași, Galați, Târgu Mureș și Buziaș. Cu o tehnologie inovatoare și sustenabilă, Siemens reprezintă un angajator ideal atât pentru candidații avansați, cât și pentru cei aflați la început de drum.

Fiind o companie de tehnologie, Siemens este condusă de aspirația de a aborda cele mai profunde provocări ale lumii, utilizând convergența digitalizării și durabilității. Contribuim la formarea coloanei vertebrale a societății, oferind tehnologie cu scopul de a face producția mai curată, infrastructura mai eficientă din punct de vedere energetic, oferind acces la o energie mai inteligentă și mai prietenoasă cu mediul. Procedând astfel, ajutăm clienții, orașele și țările să facă mai mult cu mai puțin și să își îndeplinească obiectivele individuale de durabilitate, pentru a crea beneficii distincte pentru angajați, oameni și societate în general. Ca atare, suntem convinși că viitorul este atât digital cât și durabil.

Prin tehnologia și soluțiile Siemens, călătorim în mașini construite în fabrici cu sisteme automatizate și încărcate de o rețea inteligentă, lucrăm în clădiri centrate pe sănătate și siguranță care utilizează energia cu eficiența maximă și conectează locul de muncă fizic cu cel digital, totodată, ne bazăm pe medicamente și tratamente care salvează vieți, precum și pe diagnostic medical exact.

Combinând lumea reală și cea digitală, Siemens oferă posibilitatea de a depăși provocările de transformare digitală și sustenabilitate. Promovarea diversității și dezvoltarea comunității reprezintă elemente cheie pentru Siemens, creându-se astfel sentimentul de apartenență. Ne-am angajat să modelăm soluții inovatoare care să ofere răspunsuri pentru un viitor mai bun, răspunsuri pentru orașe mai viabile și durabile, răspunsuri pentru soluții energetice inteligente, răspunsuri pentru conectarea lumii reale și digitale pentru a reduce consumul de energie și a crește competitivitatea.

De asemenea, contribuim în societate nu numai prin noutate și tehnologie, ci și prin sisteme automatizate de tratare a apelor uzate în 7 orașe, 100.000 de m^2 de birouri mai eficiente cu ajutorul soluțiilor Siemens de control inteligent, apă potabilă cu ajutorul soluțiilor Siemens de automatizare și monitorizare.

Proiectele derulate în interiorul companiei Siemens România susțin, de asemenea și educația și informarea, așadar investim în echipamente pentru universități și interacționăm cu 1600 de studenți aflați în stagiile de practică și cu institute de cercetare și startup-uri.

Cauți o nouă provocare într-un domeniu care contează? Există atât de multe oportunități disponibile – de la economisirea energiei durabile până la construirea de infrastructuri inteligente care schimbă orașele în care trăim. Oportunitățile sunt nesfârșite – alegerea îți aparține: siemens.ro/cariere.

PREH ROMANIA

Centrul: Preh
Orase: Iasi, Brasov,

With over 100 years of history, Preh has always stood for technical innovation.

As one of the top automotive suppliers, we were able to reinvent ourselves and most importantly, be flexible, creative and committed. This enables our automotive customers to extend their lead and make the future of motoring a reality.
Our staff translate our values into boundless customer commitment. Why? Because Preh combines a very personal, family-like corporate culture with the dynamics and creativity of a modern automotive supplier.
We’re proud to work for makes such as Audi, BMW, Daimler and Porsche – because you can find Preh products as soon as you get into a car. It’s wonderful to be able to say to your family and friends: “That’s one of our parts, a Preh part!”.

Atos

Centrul: Atos
Orase: Bucuresti, Timisoara, Brasov,

Atos ocupă prima poziție la nivel european în domeniile securității cibernetice, cloud și performance computing. Scopul companiei este de a ajuta la proiectarea viitorului spațiu informațional. La nivel mondial, susținem clienții și angajații, cât și membrii societății, să trăiască, să lucreze și să se dezvolte într-un mod sustenabil, într-un spațiu informațional securizat.

Miele

Centrul: Miele
Orase: Brasov,

Miele este prezentă în Brașov din anul 2009 cu o fabrică de producție ce asigură grupului necesarul de componente electronice şi subansambluri pentru unităţile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente și cu un departament de Dezvoltare Software si Hardware în cadrul căruia sunt realizate programe software pentru o gamă variată de electrocasnice și produse profesionale Miele.

Filozofia noastră “Immer besser - Întotdeauna mai bine”, ne determină să continuăm să dezvoltăm și să realizăm produse de înaltă calitate. “Noi la Miele ne dezvoltăm pentru a avea o experiență premium” – aceasta este viziunea noastră în Brașov, viziune care ne călăuzește în activitatea zilnică.