Veeam Software - Tech Support
Huawei La NextGen Academy

300 de tineri din Generatia Z s-au bucurat de experienta NextGen Academy oferita de BCR

Am finalizat cu succes prima ediție de NextGen Academy cu sustinerea partenerului nostru - Banca Comerciala Romana (BCR).  

YOUvolunteer | Follow the path of volunteering

YOUvolunteer-|-Follow-the-path-of-volunteering

ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania), alaturi de ESN Romania (Erasmus Student Network Romania) dau startul primei editii a evenimentului YOUvolunteer. Pe data de 3 decembrie, ia-ti biletul si pregateste-te sa intri in labirintul voluntariatului.

Huawei se alatura proiectului NextGen Academy

Huawei se alatura proiectului NextGen Academy si aduce in fata voastra o tema cool si de actualitate – Understand Digitalization, ce va putea fi urmarita si dezbatuta in cadrul a trei webinarii live in lunile noiembrie si decembrie.

5 Modalitati in care puteti investi pentru dezvoltarea carierei

Toamna a venit, cursurile au inceput. Insa, oportunitatile de invatare si dezvoltare sunt in continuare de trecut pe lista de to do din aceasta luna. Aflati care sunt cele 5 recomandari Hipo.ro.

Job-ul de Specialist SEO se cauta din ce in ce mai mult si salariul ajunge si pana la 2000 euro lunar!

In ultimii ani s-a dezvoltat o noua ramura a marketingului online si anume SEO (Search Engine Optimization).

Cum pastrezi sau creezi o cultura sanatoasa cand oamenii sunt la distanța Miercuri 11 noiembrie, intre orele 15:00-17:00

Revista HR Manager impreuna cu Humanistic, partener al evenimentului, organizeaza miercuri 11 noiembrie, intre orele 15:00-17:00, a 5-a ediție din seria de evenimente online „FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALA”.

Sfaturi de la tata, pentru un start frumos in orice profesie

Cand eram la inceput de cariera, tata mi-a dat cateva sfaturi pe care le-am inteles, deslusit si, mai ales, probat, pe parcursul a 15 ani de experienta profesionala.

Consiliere in cariera. Ce urmeaza dupa finalizarea studiilor?

“La ce facultate mergi, ce vrei sa te faci cand cresti mare?” Prea mults presiune pentru un adolescent la final de liceu. Noi ti-am pregatit o lista de sfaturi care sa te lanseze in cariera sau sa te ajute sa-ti clarifici directia.

Secretul unei vieti profesionale implinitoare

Eu cred ca nimeni nu are sau a avut o viata profesionala care sa includa doar success. Si mai mult, succesul nu a venit doar pentru cei cu studii superioare. Ca orice capitol al vietii, si « felia » numita « viata profesionala » presupune...

Momentele de reflectie in cariera. Ce intrebari sa-ti adresezi tie insuti/insati?

O cariera de succes se construieste actionand "Agile". Ce inseamna asta? Inseamna ca periodic este bine sa ne oprim din rutina zilnica si sa ne adresam noua insine cateva intrebari care sa ne ajute sa intelegem daca suntem in acord cu situatia dintr-un...