HARMAN Romania extinde cel mai mare centru de dezvoltare auto din Bucuresti si recruteaza 20 de programatori in echipa de Telematica

HARMAN International, lider global in tehnologia connected car, cauta 20 de romani alaturi de care sa schimbe viitorul industriei auto.

Studiu Ipsos Interactive Services si Great HRs: Trei sferturi din angajatori sustin angajarea persoanelor de peste 45 de ani

Studiu realizat de Ipsos Interactive Services impreuna cu Great HRs isi propune sa combata criza fortei de munca si a discriminarii pe criterii de varsta la angajare.

We are constantly evolving and so can you!

We-are-constantly-evolving-and-so-can-you!

There is no success without going the extra mile, and for us that means to be bold, creative and challenge the way of doing things along the way.

Creeaza-ti propriul plan in cariera. Alege sa faci parte din echipa Farmexim

Farmexim este prima companie de import si distributie de medicamente din Romania, infiintata in 1990. Inceputa cu 30 de ani in urma, povestea se scrie inca. O istorie bogata, generoasa, la capatul careia Farmexim a devenit sinonim cu excelenta.

Mediul de munca: 6 modalitati pentru a-l imbunatati

Mediul de munca este extrem de important atat pentru motivatia si productivitatea angajatilor, cat si pentru bunastarea lor.

How to grow with the company? - Iuliana Leurent, CEO @ Temps HR

Nu poti „creste cu compania”, cresti in primul rand cu oamenii din acea companie.

Ai stofa de manager?

Pentru unii managementul este o arta. In cazul in care nu stii daca te-ai potrivi in rolul de manager este important sa iti pui intrebarile din randurile care urmeaza.

Cum pui in evidenta experientele internationale in CV sau la interviu?

Intreaga experienta reprezinta un plus pentru tine in procesul de recrutare, cu siguranta, dar cum o evidentiezi cu folos in CV-ul tau sau la interviul de angajare?

Limbaje de programare de viitor

Limbajele de programare de viitor necesita stabilitate si bune practici pentru a putea sustine inovatiile care continua sa apara. Care vor fi acestea?

Munca de acasa – cum te asiguri ca atingi maximul performantei tale?

Care mediu iti permite sa fii mai productiv: biroul de la job sau biroul de acasa?