Coca-Cola HBC Romania

Orase: BUCURESTI, Ploiesti, Timisoara, Vatra Dornei,
Industrie:
Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa. Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti.

Un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni, de aceea in anul 2015 am fost desemnati Cel mai Dorit Angajator din FMCG.

Secretul succesului nostru este ca punem in fiecare zi o picatura de talent in tot ceea ce facem: in sticlele de Coca-Cola, in e-mailurile catre parteneri, in contractele de vanzare-cumparare, in platformele de comunicare, in planurile de viitor. Este ceea ce ne face speciali, dinamici si lideri de piata.


 Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketingul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola.

In Romania, Coca-Cola HBC Romania imbuteliaza o gama larga de produse Coca-Cola, de la bauturi racoritoare carbonatate (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes), necarbonatate (Cappy Nectar si Cappy Pulpy), pana la ceaiuri (Nestea), apa (Dorna, Dorna-Izvorul Alb, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea Ready to Drink (Illy). Produsele Coca-Cola sunt imbuteliate in fabrici pozitionate strategic in diferite regiuni ale tarii: Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.

Viziteaza-ne pe www.cchbcjobs.ro si urmareste-ne pe https://www.facebook.com/Cariere.CocaColaHBC/!
 

Locuri de munca Coca-Cola HBC Romania

Companie Oras(e) Data
Business Developer Sud- perioada determinata

temporar 1 - 5 ani experienta

[..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
Slatina
Targu Jiu
10.07.2020
Business Developer Est- perioada determinata

temporar 1 - 5 ani experienta

[..]

Coca-Cola HBC Romania Focsani
Piatra Neamt
Suceava
10.07.2020
Business Developer Vest- perioada determinata

temporar 1 - 5 ani experienta

[..]

Coca-Cola HBC Romania Arad
Cluj Napoca
Timisoara
10.07.2020
Depune-ti CV-ul la Coca-Cola HBC Romania - Targul Virtual pentru Absolventi 2020

full-time Student/Absolvent

Un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni, de aceea in anul 2015 am fost desemnati Cel mai Dorit Angajator din FMCG.[..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
Suceava
Timisoara
10.07.2020

Joburi Coca-Cola HBC Romania

Companie Oras(e) Data