Coca-Cola HBC Romania

Orase: BUCURESTI, Ploiesti, Timisoara, Vatra Dornei,
Industrie: FMCG
Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa. Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti.

Un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni, de aceea in anul 2015 am fost desemnati Cel mai Dorit Angajator din FMCG.

Secretul succesului nostru este ca punem in fiecare zi o picatura de talent in tot ceea ce facem: in sticlele de Coca-Cola, in e-mailurile catre parteneri, in contractele de vanzare-cumparare, in platformele de comunicare, in planurile de viitor. Este ceea ce ne face speciali, dinamici si lideri de piata.


 Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketingul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola.

In Romania, Coca-Cola HBC Romania imbuteliaza o gama larga de produse Coca-Cola, de la bauturi racoritoare carbonatate (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes), necarbonatate (Cappy Nectar si Cappy Pulpy), pana la ceaiuri (Nestea), apa (Dorna, Dorna-Izvorul Alb, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea Ready to Drink (Illy). Produsele Coca-Cola sunt imbuteliate in fabrici pozitionate strategic in diferite regiuni ale tarii: Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.

Viziteaza-ne pe www.cchbcjobs.ro si urmareste-ne pe https://www.facebook.com/Cariere.CocaColaHBC/!
 

Locuri de munca Coca-Cola HBC Romania

Companie Oras(e) Data
Continuous Improvement Coordinator - Timisoara

full-time 1 - 5 ani experienta

Coordonează și furnizează programe de formare tehnică și profesională la locul de muncă, avnd ca principal obiectiv dezvoltarea competențelor tehnice ale operatorilor fabricii și ale operatorilor șefi conform planurilor viznd cariera și nevoile de dezvoltare. Identifică nevoile de dez[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
14.10.2019
Maintenance Supervisor - Timisoara

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
14.10.2019
Workshop: Provocari si oportunitati in Productia Coca-Cola - tips and tricks

Student/Absolvent

[..]

Coca-Cola HBC Romania Arad
Oradea
Timisoara
14.10.2019
Reprezentant in productie

full-time 0 - 1 an experienta

[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
14.10.2019
QA Technician - Timisoara

full-time 1 - 5 ani experienta

QA Technician Think you've got the secret ingredient?[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
14.10.2019
Business Developer - Timisoara

full-time Student/Absolvent

Misiunea ta zilnica: dezvoltarea vanzarilor si a activarilor in piata prin gestionarea unui portofoliu divers, format din branduri globale si locale binecunoscute; Vei atinge targetele de vanzari prin implementarea tehnicilor noastre de top pentru vanzare si activare; Vei construi parteneriate de du[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
14.10.2019
Shift Supervisor - Timisoara

full-time 1 - 5 ani experienta

Se asigura ca oamenii din subordine au primit instructiuni si responsabilitati clare si ca aplica dispozitiile legale, cat si cele interne; Stabileste obiective masurabile echipei; Ofera un plan de dezvoltare tuturor membrilor echipei si asigura respectarea acestuia; Este preocupat de reducerea cost[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
14.10.2019

Joburi Coca-Cola HBC Romania

Companie Oras(e) Data