Editii trecute

Editia 2018

Finance Boot Camp 2018

 
Editia 2017

Finance Boot Camp 2017

 

 

Afla direct de la angajatori si fosti participanti de ce merita sa te inscrii la Finance Boot Camp 2019!

 
 

"Ma bucur ca am participant la eveniment, este ceea ce tinerii au nevoie si este util pentru a vedea noi perspective."

“Participarea la acest eveniment mi-a dat ocazia sa imi fac o analiza de ansamblu a viitorului meu loc de munca si care sunt cerintele acestuia. Am avut ocazia sa adresez intrebari diversilor manageri de companii din cadrul companiilor internatioanale care mi-au oferit diverse sfaturi la care nu ma asteptam si mi-am schimbat parerea despre ei, nu ii mai vad asa de "infioratori".

"Partea cea mai buna este ca acum sunt contactata de toate companiile prezente la eveniment pentru un eventual interviu de angajare. Multumim organizatorilor pentru aceasta experienta.”

 

"Cel mai interactiv eveniment la care am participat pana acum! Este o reala placere sa asculti experienta de viata a unor persoane atat de reusite din punct de vedere profesional. "

“Am ramas impresionat si m-am simtit un pic la nivelul oamenilor pe care i-am avut in fata noastra din simplul motiv ca am avut ocazia sa interactionam cu ei.”


“Am luat o decizie foarte buna ca am participat. Locatia, companiile, speakerii si workshopurile au fost excelente. Toate companiile care au venit sunt foarte mari si 3 au fost din The Big Four si au avut si workshopuri. La final, dupa workshopuri, mi-am facut o idee foarte buna despre unde vreau sa aplic si pe ce departament.”
“Experienta la Finance Boot Camp m-a ajutat sa inteleg mai bine lumea Auditului si cum m-as putea integra intre profesionistii din acest domeniu.”
 

"Efectiv m-a fascinat! Imi doresc o cariera in audit."

"Prin acest eveniment consider ca am inteles mult mai bine domeniul finantelor si mi-am dat seama pe ce domeniu as dori sa merg mai departe in cariera."

Daca te-am convins, te asteptam sa aplici!