Editii trecute

Editia 2017

Finance Boot Camp 2017


Editia 2016

Consulting Days 2016

 

Afla direct de la angajatori si fosti participanti de ce merita sa te inscrii la Finance Boot Camp 2018!

 
 

"Consider ca acest eveniment m-a ajutat sa cunosc mai bine cerintele si oportunitatile de pe piata muncii si, astfel, sa imi consolidez punctele tari si sa-mi cunosc mai bine punctele slabe, iar ulterior sa le imbunatatesc."
 

“Participarea la acest eveniment mi-a dat ocazia sa imi fac o analiza de ansamblu a viitorului meu loc de munca si care sunt cerintele acestuia. Am avut ocazia sa adresez intrebari diversilor manageri de companii din cadrul companiilor internatioanale care mi-au oferit diverse sfaturi la care nu ma asteptam si mi-am schimbat parerea despre ei, nu ii mai vad asa de "infioratori".
Partea cea mai buna este ca acum sunt contactata de toate companiile prezente la eveniment pentru un eventual interviu de angajare. Multumim organizatorilor pentru aceasta experienta.”
 

"Am apreciat prezenta unor oameni din departamentele de HR din mai multe companii, care ne-au dat sfaturi cu privire la redactarea unui CV sau a unei scrisori de intentie. De asemenea, workshopurile la care au participat profesionistii din companiile partenere au fost foarte interesante."

“Consider ca acest event reprezinta o modalitate foarte buna prin care viitorii absolveniti pot descoperi ceea ce li se potriveste.”


“Am luat o decizie foarte buna ca am participat. Locatia, companiile, speakerii si workshopurile au fost excelente. Toate companiile care au venit sunt foarte mari si 3 au fost din The Big Four si au avut si workshopuri. La final, dupa workshopuri, mi-am facut o idee foarte buna despre unde vreau sa aplic si pe ce departament.”

“Oportunitatile de acest fel merita incercate de fiecare tanar student aflat in continua dezvoltare.”


“Experienta la Finance Boot Camp m-a ajutat sa inteleg mai bine lumea Auditului si cum m-as putea integra intre profesionistii din acest domeniu.”

"Efectiv m-a fascinat! Imi doresc o cariera in audit."

"Participarea la eveniment m-a ajutat sa acumulez mai multe cunostinte in domeniul "Taxe si Audit", sa actionez cu mai multa incredere pe problemele economice care vizeaza taxele si auditul unei societati comerciale, respectiv sa am o viziune mai profunda pe latura economica a mediului de afaceri."

Daca te-am convins, te asteptam sa aplici!