Editii trecute

Editia 2016

Consulting Days 2016


Editia 2015


 

Editia 2014      

   Editia 2013                                                                                      Editia 2012

   

 


Consider ca acest eveniment m-a ajutat sa cunosc mai bine cerintele si oportunitatile de pe piata muncii si, astfel, sa imi consolidez punctele tari si sa-mi cunosc mai bine punctele slabe, iar ulterior sa le imbunatatesc.
 

Mi-a placut ca focusarea a fost pe candidat, pe ceea ce il motiveaza pe acesta, pe modul in care isi poate imbunatati aptitudinile.Am apreciat prezenta unor oameni din departamentele de HR din mai multe companii, care ne-au dat sfaturi cu privire la redactarea unui CV sau a unei scrisori de intentie. De asemenea, workshopurile la care au participat profesionistii din companiile partenere au fost foarte interesante.

Discursurile specialistilor au fost captivante si motivante, iar punctul forte a fost sesiunea de Speed Networking, cand am avut ocazia de a intreba absolut orice curiozitate.


Mi-au placut discutiile deschise dintre companii si participanti, cu raspunsuri sincere si din experienta acumulata (partea de networking, in special).
 

La acest eveniment au fost speakeri foarte buni. Mi-a placut faptul ca au fost prezente companii din Big Four si ca au prezentat oportunitatile lor pentru studenti.

 


Consider ca acest tip de eveniment ajuta foarte mult absolventii sa isi dea seama de cariera ce li se potriveste si deschide noi oportunitati catre companiile autohtone.

Speakerii au fost foarte deschisi la intrebarile si parerile noastre si ne-au oferit niste raspunsuri foarte clare si concrete.
 

Efectiv m-a fascinat! Imi doresc o cariera in audit.


Participarea la eveniment m-a ajutat sa acumulez mai multe cunostinte in domeniul "Taxe si Audit", sa actionez cu mai multa incredere pe problemele economice care vizeaza taxele si auditul unei societati comerciale, respectiv sa am o viziune mai profunda pe latura economica a mediului de afaceri.

Evenimentul m-a ajutat sa imi fac o idee mai clara legata de cerintele companiilor mari de la candidatii lor. Am cunoscut persoane importante din respectivele companii, care au fost dispuse sa impartaseasca cu noi experienta lor.

Daca te-am convins, te asteptam sa aplici!