Locuri de munca Marketing Brasov

Companie Oras(e) Data

evenimentStudent/Absolvent

Top Talents Romania, proiectul de suflet al studentilor si proaspat absolventilor se intampla si anul acesta pe 24-25 noiembrie, la Hotel Caro, Bucuresti. Programul Top Talents isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor cu rezultate remarcabile.

BUCURESTI
Brasov
Timisoara
17.08.2017

full-time1 - 5 ani experienta

We are searching for four new colleagues to join our team, two of the vacancies are for German native speakers and two for the French native speakers. This positions are all for the Arvato office in Brasov.

Brasov
Job national
17.08.2017

part-timeStudent/Absolvent

BUCURESTI
Brasov
Timisoara
17.08.2017

project-basedStudent/Absolvent

Ti-ai dorit dintotdeauna sa faci parte din echipa de organizare a evenimentelor si sa vezi ce se intampla in spatele lor? Cautam colaboratori cu program flexibil pentru unele dintre cele mai interesante evenimente business din Romania.

BUCURESTI
Brasov
Cluj Napoca
Job national
17.08.2017

full-time0 - 1 an experienta

Construieste-ti o CARIERA IN RETAIL! Te asteptam sa faci parte din echipa noastra de vanzari! Magazinul nostru Top-Shop din Auchan City Brasov cauta un coleg nou. Aplica acum si vei avea ocazia sa lucrezi cu branduri de top precum DORMEO SI DELIMANO!

Brasov
17.08.2017

full-time1 - 5 ani experienta

* Ești o persoana sociabila, interactionezi usor cu cei din jurul tau? * Pui pasiune in ceea ce faci si doresti sa contribui la imbunatatirea serviciilor din Romania?

BUCURESTI
Bacau
Brasov
16.08.2017

project-based0 - 1 an experienta

Ai simtul detaliului si doresti o servire impecabila? Cunostinte Excel? Vrei sa faci cumparaturi, sa iei masa in oras gratuit si in plus sa fii platit pentru asta? Participa intr-o misiune sub acoperire! Fii si tu client misterios!

Brasov
Constanta
Timisoara
11.08.2017

Joburi Marketing Brasov

Companie Oras(e) Data

   Vrei sa primesti pe email job-uri cu aceste criterii? Completeaza adresa ta de email!