Ia taurul de coarne si prinde jobul care ti se potriveste cu adevarat!
raportul hipo.ro - piata fortei de munca

Profesia de actuar – adevarul din spatele cifrelor

Pe masura ce lumea va trece in era progresului tehnologic sau a schimbarilor climatice, cererea de asigurare si protectie va creste, deoarece societatea va fi expusa la noi riscuri. Aici, actuarii joaca un rol important, deoarece principala lor responsabilitate este gestionarea si atenuarea riscurilor.

CGS Romania: 90 la suta dintre angajatii cu functii de senior, middle sau top management promoveaza din intern

90% dintre angajatii ce ocupa functii de senior, middle sau top management in cadrul Computer Generated Solutions (CGS) Romania, liderul pietei locale de Business Process Outsourcing (BPO), au promovat din interiorul organizatiei.

Microsoft invites female students at Do IT Girls

Microsoft opens its doors and invites young female students, passionate about technology, to take part to the event that will bring them face to face with Microsoft employees.

The Ubisoft Graduate Program: Kickstart your career in the video game industry

The Ubisoft Graduate Program: Kickstart your career in one of the most dynamic industries in the world – the video game industry!  A two-year international program for fresh Graduates who expect a career accelerator into this industry. Over two years, you will have the opportunity to work...

London Stock Exchange Group ajunge la 200 de angajati in Romania

Centrul de Tehnologie si Operatiuni din Bucuresti, Romania a ajuns la 200 de angajati. Hub-ul local isi propune sa se extinda pana la 400 de profesionisti specializati in diverse tehnologii, servicii de date si functii corporate pana in 2021.

Studiu: Cat de eficiente sunt sesiunile de brainstorming?

Care este primul lucru care iti vine in minte atunci cand trebuie sa te gandesti la un nou concept? O sesiune de brainstorming pentru a genera idei. Dar cate sunt acestea de eficiente?

Inov’Up iti dezvaluie secretele din lumea afacerilor!

ASER te invita la cea de-a doua editie a evenimentului Inov’Up. Vino sa explorezi lumea antreprenoriatului si intraprenoriatului de la oameni de succes, pe 3 si 4 martie, la sala Leaders.

Satisfactia profesionala - cum influenteaza fericirea angajatilor rezultatele firmei?

In ultimii ani, din ce in ce mai multi angajatori romani au inceput sa-si manifeste interesul pentru felul in care se simt oamenii din compania lor. Ne putem da seama de acest lucru doar daca privim la ceea ce se intampla in interiorul firmelor, fie ele mici sau mari:...

Ce trebuie sa stii despre piata fortei de munca din Romania in 2020?

Un nou an, o noua analiza a pietei fortei de munca din Romania realizata de hipo.ro cu 449 de specialisti HR. Am aflat ce salarii pot castiga angajatii, ce beneficii extra-salariale ofera angajatorii, cum evolueaza fenomenul work from home, cand ofera mariri salariale...

Cum treci cu brio de procesul de recrutare? Descopera sfaturile specialistilor

Cu totii stim ca interviurile de angajare sunt un proces dificil, care necesita mult timp, dar nu este imposibil. Afla ce recomanda specialistii HR sa faci pentru a iti creste sansele de a obtine jobul dorit.