Te invitam sa aplici la HiPos` Challenge Bucuresti!


Ce este HiPos’ Challenge?

In aceasta toamna, te invitam sa iei parte la cea mai intensa competitie de studii de caz din Bucuresti!

In data de 7 noiembrie, 150 de tineri cu potential, ca tine, se vor intalni in Bucuresti pentru a rezolva studii de caz din Marketing, Vanzari, Comercial si Financiar-Bancar si pentru a castiga premii oferite de companiile partenere.

Participantii vor fi impartiti in mai multe echipe, fiecare dintre acestea avand de realizat un anumit studiu de caz pentru una dintre companiile partenere. La finalul zilei, fiecare partener isi va alege echipa favorita si o va premia.

De ce sa participi la HiPos’ Challenge? 
 
   Participi la o competitie de studii de caz interactiva, alaturi de alti tineri cu potential si ai posibilitatea sa iti demonstrezi abilitatile si competentele pentru a castiga premii din partea partenerilor nostri.  
  Interactionezi cu reprezentanti ai unor companii de top si iti cresti astfel sansele de a fi remarcat de catre ei prin exercitiile practice la care vei participa. 
  Intalnesti alti participanti cu aceleasi interese ca tine cu care vei interactiona, schimba idei sau planuri in ceea ce priveste rezolvarea studiului de caz. 
  Descoperi solutii, produse noi si oportunitati de cariera din domeniul tau de interes. Evenimentul se adreseaza mai multor domenii de interes, printre care se poate afla si al tau: Marketing, Vanzari, Comercial, Financiar – Bancar sau Inginerie.  

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie? 

Procesul de inscriere este foarte simplu, astfel: 
 – Poti aplica direct cu CV-ul tau de Hipo.ro sau cu profilul LinkedIn;
 – Poti aplica fara CV, iar noi te vom contacta pentru a ne trimite orice forma a CV-ului tau, cu o singura mentiune: sa fie actualizat, astfel vei avea sansa mai mare sa te numeri printre finalistii HiPos’ Challenge. 

Daca experienta ta si competentele dobandite de-a lungul timpului se potrivesc profilului de tanar talentat pe care il cautam, te vom tine la curent cu detaliile despre participarea la eveniment. 

Te-am convins? Aplica aici pana la 5 noiembrie.