Te invitam sa aplici la Technology Day in Brasov!


Evenimentul Career Innovation Week  din Brasov se afla anul acesta la a doua editie si, la fel ca in editia anterioara, surprinde noile inovatii in materie de tehnologie si inginerie.

Evenimentul va avea loc pe 12 noiembrie.

Ce ne propunem prin acest proiect?
  • Sa reunim 100 de tineri dornici sa-si dezvolte o cariera in domeniul tehnic, pentru a ajuta la formarea unei comunitati de lideri inovativi;
  • Sa oferim participantilor posibilitatea interactiunii cu reprezentantii companiilor lidere in domeniu, prin organizarea de workshopuri interactive, implicandu-se in competitii;
  • Sa dam participantilor oportunitatea de a descoperi noile inovatii in domeniul tehnologiei;
  • Sa-i ajutam sa-si construiasca o directie in cariera;
De ce consideram ca ar trebui sa participi la acest eveniment?
  • Pentru  ca astfel, poti avea acces facil la noile oportunitati venite din partea companiilor participante precum: SIEMENS - echipa Corporate Technology, IBM si Cerner Romania;
  • Pentru a invata despre noile tendinte in tehnologie si a-ti construi cariera;
  • Intri in contact cu comunitatea de lideri profesionisti in inovatie si tineri entuziasti ca si tine;
  • Te poti face remarcat in fata angajatorilor, in timpul workshopurilor; Siemens - echipa Corporate Technology va sustine un workshop pe tema PuzzleIT.
Astfel, daca esti student in ultimul an de studiu, masterand sau absolvent, ai un background tehnic, rezultate academice bune si esti dornic sa te dezvolti in aceasta directie, te invitam sa aplici cat mai curand, folosind acest link

*Deadline-ul pentru aplicari este 5 Noiembrie.

Si daca inca nu te-am convins sa aplici, te invitam sa urmaresti cateva dintre parerile participantilor din editia trecuta:

“Au participat multi tineri, din diverse domenii, cu perspective diferite si faptul ca speakerii au fost deschisi, de a le raspunde cat mai corect si concret intrebarilor adresate de public, pana la prezentarile de nota 10. Am simtit ca cineva s-a pregatit pentru mine, ca sa fiu eu informata cat mai corect. Mi-a placut foarte multe atmosfera si imi doresc sa particip si la alte evenimente de acest gen. Multumesc pentru invitatie!”

”Mi-a placut cum s-a organizat intreaga activitate, mi-au placut prezentarile, entuziasmul cu care speakerii au reprezentat firmele din care fac parte, tendintele ulterioare in materie de tehnologie.”

”A adus la un loc oameni foarte interesanti, speakerii au lansat idei deopotriva provocatoare si grele, evenimentul a fost foarte bine organizat.”