Angajatori de TOP Timisoara ONLINE si Angajatori de TOP National ONLINE
ACCA
Chat Angajatori de TOP Timisoara ONLINE

Interview with Luciana Diaconu - Senior HR Manager London Stock Exchange

Main HR challenges: attraction, retention and career development plans. Here's how London Stock Exchange Group handles these challenges in alignment with their business goals, as told by Luciana Diaconu, Senior HR Manager.

The challenges of digital engagement - Cum obtinem engagement in mediul virtual

Revista HR Manager impreuna cu Humanistic, partener al evenimentului, organizeaza miercuri 28 octombrie, intre orele 15:00-17:00, editia a 4-a din seria de evenimente online „FAST FORWARD. ORGANIZATIA DIGITALA”.

Cele mai cautate specificatii la laptopurile pentru programatori

Iti prezentam cateva caracteristici esentiale pe care sa le aiba un laptop cu care poti lucra la cel mai inalt nivel. Pe bune!

Editie inedita la Top Talents

Anul acesta, Top Talents iti aduce o editie inedita, dusa la un alt nivel! Chiar daca conextul actual nu ne permite sa ne intalnim fizic, noi spargem barierele si traversam granitele direct de acasa, astfel ca ne dam intalnire online la cea de-a 13-a editie a evenimentului de renume dedicat tinerilor...

Junior Managers Program –2 open positions at Bosch Cluj Plant

The Junior Managers Program prepares outstandingly talented people in a practically oriented way to assume a leadership role in our organization. It is based on an individual program design, diverse further training opportunities, and an established mentoring system with experienced top managers.

5 Modalitati in care puteti investi pentru dezvoltarea carierei

Toamna a venit, cursurile au inceput. Insa, oportunitatile de invatare si dezvoltare sunt in continuare de trecut pe lista de to do din aceasta luna. Aflati care sunt cele 5 recomandari Hipo.ro.

Sfaturi de la tata, pentru un start frumos in orice profesie

Cand eram la inceput de cariera, tata mi-a dat cateva sfaturi pe care le-am inteles, deslusit si, mai ales, probat, pe parcursul a 15 ani de experienta profesionala.

Consiliere in cariera. Ce urmeaza dupa finalizarea studiilor?

“La ce facultate mergi, ce vrei sa te faci cand cresti mare?” Prea mults presiune pentru un adolescent la final de liceu. Noi ti-am pregatit o lista de sfaturi care sa te lanseze in cariera sau sa te ajute sa-ti clarifici directia.

Secretul unei vieti profesionale implinitoare

Eu cred ca nimeni nu are sau a avut o viata profesionala care sa includa doar success. Si mai mult, succesul nu a venit doar pentru cei cu studii superioare. Ca orice capitol al vietii, si « felia » numita « viata profesionala » presupune...

Momentele de reflectie in cariera. Ce intrebari sa-ti adresezi tie insuti/insati?

O cariera de succes se construieste actionand "Agile". Ce inseamna asta? Inseamna ca periodic este bine sa ne oprim din rutina zilnica si sa ne adresam noua insine cateva intrebari care sa ne ajute sa intelegem daca suntem in acord cu situatia dintr-un...