Scoala de vara Tiriac Auto - Internship

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile TIRIAC AUTOactive


Vezi toate job-urile Scoala de vara Tiriac Auto - Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: TIRIAC AUTO
Domeniu:
  • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Vanzari
  • Tip anunt: scoala de vara
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 31.05.2018
    Scurta descriere a companiei

    Țiriac Auto face parte din Grupul Țiriac Holdings, recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distribuție și service auto, servicii de producție și întreținere ascensoare, servicii de pază și protecție etc.

    La ora actuală, Țiriac Auto deține cel mai vast portofoliu de mărci auto de pe piața autohtonă, reprezentând șapte dintre cele mai renumite mărci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai.

    Informatii despre proiect

    Vrem sa intalnim tineri talentati, pasionati, care isi doresc o cariera alaturi de noi. Daca esti student, iti oferim posibilitatea, pe durata vacantei de vara (iulie, august, septembrie), sa acumulezi cunostinte si experienta practica, in cadrul programului nostru de internship.
    Ti-am pregatit un program de training full-time, dar flexibil, prin care vei descoperi domeniul in care doresti sa te dezvolti atat profesional, cat si personal, dar mai ales iti ofera ocazia sa descoperi rolul si responsabilitatile fiecarui departament ce are legatura cu domeniul pe care l-ai ales. La sfarsitul acestei perioade, evaluam impreuna activitatea depusa si, in functie de rezultate, analizam oportunitatile tale de cariera.
    Departamentele in care te ajutam sa te specializezi, in functie de ceea ce iti doresti, sunt: Achizitii, Resurse umane, Standarde operationale si dezvoltare sau Vanzari auto noi.
    Incepe-ti cariera impreuna cu noi! Asteptam aplicatia ta pana pe data de 31.05.2018.
    *doar persoanele eligibile vor fi contactate in luna iunie 2018 pentru urmatoarele etape ale procesului de recrutare.