Lan Party National Edition

Acest job nu mai este activ!

View toate job-urile Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoareactive


Vezi toate job-urile Lan Party National Edition active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in active pe Hipo.ro

ONG: Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare
Domeniu:
Tip anunt: Proiect ONG
Nivel job: Student/Absolvent
Orase:
  • Actualizat la: 15.04.2018
    Scurta descriere a ONG-ului

    LSAC isi propune sa asigure studentilor o educatie complementara celei oferite in cadrul facultatii prin aplicatii practice si contactul direct cu mediul in care acestia vor activa ca viitori specialisti. Organizatia incearca sa contribuie la formarea unor viitori ingineri cu o deschidere intelectuala cat mai larga si cu aptitudini profesionale cat mai bine dezvoltate.

    Informatii despre proiect

    Toți cei dornici să-şi demonstreze skill-urile in gaming o vor face in campionatele de League of Legends, Defense of the Ancients 2, FIFA18, HearthStone, Counter-Strike: Global Offensive, Mortal Kombat şi OVERWATCH.

    A 14-a ediţie a evenimentului cuprinde 2 etape ce se vor desfăşura in Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii "Politehnica" Bucureşti. Etapa locală are loc in zilele de 16-17 martie, iar cea naţională va reuni caştigătorii competiţiilor locale din 10 centre universitare din ţară: București, Timișoara, Targu Mureș, Targu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași, in data de 28 aprilie.
    Evenimentul care aduce in acelaşi loc studenţii din toată ţara este organizat de către Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare București (LSAC), in parteneriat cu Uniunea Națională a Studenților din Romania (UNSR).
    Fiind vorba despre o ediţie naţională, acesta nu ar fi putut fi realizat fără ajutorul sponsorilor noștri: Trust Gaming, Tt E-Sports, FSP, Creative, IDM e-sports, Ventum Games, EEU Software, Mystery Rooms Escape, Parti Pipal, Photosnacks, Serioux, Ubisoft, PC Garage, Redragon şi Bruno Overclocking, cărora dorim să le mulțumim cu această ocazie pentru tot ajutorul și încrederea oferită. Fără ei, evenimentul nu s-ar putea ridica la așteptările participanților și nu le-ar putea oferi șansa de a caștiga un premiu.

    Deși inscrierile s-au terminat și echipele pentru cele mai importante competiții s-au format deja, LAN Party nu este destinat doar celor care pot concura intr-unul dintre jocurile enumerate anterior, ci tuturor celor care vor să petreacă un weekend plin de distracție și voie bună alături de noi. Competiții pe XBOX ONE și PlayStation4 sunt pregătite pentru oricine alege să ia parte la eveniment. După finalizarea etapei locale, pasionaţii de OVERWATCH vor avea ocazia să se inscrie în competiţie pentru etapa naţională, accesând site-ul http://lanparty.lsacbucuresti.ro/.

    In a doua seară a etapei locale vom desemna norocosul caştigător al unui SSD de 256 GB, acesta fiind extras dintre toţi participanţii inscrişi până în data de 2 martie. Tot atunci va fi desemnat și cel mai inverșunat gamer, care în ultimele zile a reușit să ocupe primul loc in concursul organizat de LSAC București prin intermediul aplicaţiei LANParty Quiz: www.quiz.lsacbucuresti.ro.
    De asemenea, cum zilele de 16-17 martie se arată a fi pline de surprize, toți cei care s-au înscris la cele două tombole organizate de Trust Gaming au șansa de a câștiga două premii oferite de către aceștia dacă sunt prezenţi la eveniment vineri, 16 martie.
    Let the battles begin!