Scoala de vara pentru liceeni (GenZ)

Acest job nu mai este activ!

View toate job-urile Centrul de Studii in Idei Politice (CeSIP) active


Vezi toate job-urile Scoala de vara pentru liceeni (GenZ) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

ONG: Centrul de Studii in Idei Politice (CeSIP)
Domeniu:
  • Altele
  • Educatie - Training
  • Internship
  • Tip anunt: Proiect ONG
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Bacau
  • Brasov
  • BUCURESTI
  • Job la nivel national
    Actualizat la: 03.08.2022
    Scurta descriere a ONG-ului

    Centrul de Studii în Idei Politice (CeSIP) a pornit iniţial că o structură informală centrată în jurul unor cercuri de lectură, apărute din necesitatea aprofundării unora dintre aspectele insuficient tratate în curricula sau în cadrul orelor de curs şi seminar. Ulterior, odată căpătata forma instituţională activităţile Centrului s-au diversificat, incluzând editarea unei reviste, organizarea de dezbateri publice, proiecţii de filme, s.a. Moştenirea iniţială a cercurilor de lectură se regăseşte la nivelul scopurilor asumate de Centru, dintre care probabil cel mai important îl reprezintă dezvoltarea gândirii critice. Aceasta reprezintă una dintre abilitățile-cheie în dezvoltarea oricărui specialist/ă în ştiinţele sociale în general şi în cele politice în particular.

    Informatii despre proiect

    Esti proaspat absolvent de liceu? Inca explorezi oportunitati de studentie si esti curios/curioasa ce poti face mai departe in mediul universitar, dar fara presiunea inscrierii la o facultate?

    Participa la una din cele doua scoli de vara organizate de Facultatea de Stiinte Politice, organizate in perioadele: 26 iulie – 7 august sau 15 – 28 august si testeaza pentru 2 saptamani, viata de student la SNSPA. vino alături de noi să descoperi ce înseamnă viața de student/ă la SNSPA. Locurile sunt limitate la 25 participanti/Scoala si te poti inscrie doar pana pe 14 iulie.

    Ce ti-am pregatit?
    - tur organizat la Palatul Parlamentului si sansa de a observa activ activitatea oficialilor din Romania;
    - oportunitatea de a intalni o parte din profesorii SNSPA si de a dezbate ideile tale impreuna cu ei;
    - sansa de a cunoaste Asociatii studentesti si ONG-uri, care te pot ajuta sa intelegi mai bine diverse domenii asociate stiintelor umaniste si tehnice, dar si oportunitati de cariera pe care poate nu le luai in considerare pana acum
    - Treasure Hunt si provocari de echipa, menite sa faciliteze schimbul de opinii si colaborarea intre participanti
    - activitati specifice in diverse obiective cheie pentru viata de student in Bucuresti (fie ca vorbim despre muzee, parcuri, institutii publice sau cafenele si locuri recreative)
    - dezbateri si workshop-uri interactive, dar si sesiuni de coaching de grup si 1:1 pentru consiliere personala si educationala



    Te-am convins? Intra pe pagina genz-st.politice.ro si completeaza formularul de contact! Atat de simplu!

    Scolile de vara se vor desfasura in Bucuresti, in complexul Batistei, unde SNSPA va asigura cazarea si masa, iar transportul va fi decontat în limita a 100 RON. Participarea este gratuita.