[Curs] Java Software Development - Modul Începători

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Devmindactive


Vezi toate job-urile [Curs] Java Software Development - Modul Începători active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Companie: Devmind
Domeniu:
  • IT Software
  • Tip anunt: curs
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 30.10.2022
    Scurta descriere a companiei

    Academia Devmind oferă programe complete de specializare ca Junior Software Developer tuturor celor interesați să înceapă o carieră în programare de la zero, indiferent de background. Misiunea noastră este accelerarea creșterii sectorului digital din România, prin descoperirea, formarea completă și integrarea de noi talente în Industria Software.

    Informatii despre proiect

    ℹ️ 1214 lei/lună • 96 ore de stiudiu în clasă / videoconferință • 3 luni • 6h/săptămână ℹ️

    Modulul pentru Începători durează 3 luni și nu presupune cunoștințe anterioare de coding. Cursul abordează toate ariile fundamentale în dezvoltarea software: algoritmică de bază, introducere în OOP și structuri de date, într-unul dintre cele mai cerute limbaje de programare, Java.

    La finalizarea modulului vei cunoaște cât de mult te atrage dezvoltarea software și vei putea decide, în cunoștință de cauza, următorul tău pas în carieră.

    Poți decide continuarea studiului cu restul de 4.5 luni, pentru a completa formarea ta profesonală în vederea angajării la final ca programator software. Statistic, 8 din 10 studenți aleg să parcurgă programul complet - de la zero la Junior Software Developer.

    Notă: Trainerii Academiei Devmind sunt recunoscuți pentru experiența de formare în Computer Science la cel mai înalt nivel, contribuind în calitate de Asistenți Universitari (Grad si Undergrad) ai Facultății de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică București la formarea a zeci de tineri, la principalele materii de programare, algoritmică și software design. Toți trainerii academiei au experiență de formare atât în mediul academic, la una dintre cele mai prestigioase facultăți de programare la nivel național, cât și în industria IT pe plan național și internațional.

    Detalii program de specizalizare: devmind.ro/cursuri-programare/modul-java-incepatori