[Curs] Java Software Development - Junior Developer

Companie: Devmind
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip anunt: curs
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 25.06.2022
  Scurta descriere a companiei

  Academia Devmind oferă programe complete de specializare ca Junior Software Developer tuturor celor interesați să înceapă o carieră în programare de la zero, indiferent de background. Misiunea noastră este accelerarea creșterii sectorului digital din România, prin descoperirea, formarea completă și integrarea de noi talente în Industria Software.

  Informatii despre proiect

  ℹ️ 1214 lei/lună • 244 ore de stiudiu în clasă / videoconferință • 8 luni • 6h/săptămână ℹ️

  Studiază intensiv, timp de 8 luni, bazele programarii software - de la zero la nivelul de Junior Developer. Absolvenții de top sunt recomandați în vederea angajării, către 20+ companii multinaționale partenere.

  Poți începe cu Modulul pentru Începători, care durează 3 luni și nu presupune cunoștințe anterioare de coding. Cursul abordează toate ariile fundamentale în dezvoltarea software: algoritmică de bază, introducere în OOP și structuri de date, într-unul dintre cele mai cerute limbaje de programare, Java.

  Ulterior, poți decide continuarea studiului cu restul de 4.5 luni, pentru a completa formarea ta profesonală în vederea angajării la final ca programator software. Statistic, 8 din 10 studenți aleg să parcurgă programul complet - de la zero la Junior Software Developer.

  Detalii: devmind.ro/cursuri-programare/modul-java-junior-developer

  Notă: Trainerii Academiei Devmind sunt recunoscuți pentru experiența de formare în Computer Science la cel mai înalt nivel, contribuind în calitate de Asistenți Universitari (Grad si Undergrad) ai Facultății de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică București la formarea a zeci de tineri, la principalele materii de programare, algoritmică și software design. Toți trainerii academiei au experiență de formare atât în mediul academic, la una dintre cele mai prestigioase facultăți de programare la nivel național, cât și în industria IT pe plan național și internațional.