160 de companii de top ti-au pregatit peste 9000 de oportunitati de cariera in cadrul targului Angajatori de TOP Virtual

Companii participante

160 de angajatori te invita sa explorezi profilele online ale companiilor pentru a-ti gasi jobul care te poate duce spre o cariera de succes. Ai 3 saptamani la dispozitie sa te ajuti de abilitatea de researcher si sa gasesti oportunitatile care sa ti se potriveasca manusa.

9000 joburi nationale

Indiferent de orasul din care faci parte si de domeniul de care esti interesat, ai peste 9000 de sanse sa te angajezi. Nu trebuie sa ratezi oportunitatile pe care angajatorii ti le pun la dispozitie.

Castiga un kit de calatorie

1. Acceseaza platforma targului virtual de cariera;
2. Selecteaza cu ajutorul filtrelor joburile de care esti interesat;
3. Aplica la cel putin unul dintre cele selectate;

Targul de cariera Angajatori de TOP Virtual
In perioada 4 – 24 noiembrie 2019, pe www.hipo.ro are loc cea de-a 14-a editie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual. Acceseaza platforma si exploreaza profilele celor 160 de companii ce ofera peste 9000 de oportunitati de cariera din industrii precum IT&C, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Fiance & Banking, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Automotive, Retail, Turism, Marketing & Comunicare. Prin intermediul acestui eveniment atat studentii, cat si tinerii profesionisti isi pot gasi cele mai potrivite oportunitati de cariera in orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Constanta si multe alte orase din tara.
clear
Angajatori de TOP Virtual pe Hipo.ro

Programul evenimentului

de Luni

4 Noiembrie

2019

pana Duminica

24 Noiembrie

2019

    Au mai ramas

Noutati despre targul de cariera Angajatori de TOP Virtual

25 de ani de Bosch în România: evoluție, inovație, recunoștință

Cei 8000 de angajați sunt principalii ambasadori ai Bosch. Fie că ne sunt alături de 25, 9, 3 ani sau o zi, oamenii din Bosch sunt parte din succesul companiei și suntem mândri să-i avem alături.

Cum sa te pregatesti pentru Angajatori de TOP Virtual

Intra pe platforma Angajatori de TOP Virtual, alege ceea ce ti se potriveste si apoi da startul maratonului de aplicari pentru joburile care te intereseaza.

Iti doresti un job tehnic? Iata oportunitatile din IT&C

Vezi o parte din joburile in domeniul cu cea mai mare oferta pe piata din Romania, dar si cu cele mai mari salarii.