BCR

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare


Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. 

Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client. 

BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români. 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BCR

Companie Oras(e) Data
Finance Academy@BCR

full-time Student/Absolvent

Alatura-te echipei BCR și vei: - participa la activitatile departamentului Financiar pentru care ești selectat; -  lucra direct cu specialistii nostri si pentru a intelege conceptele utilizate în banking si activitatile desfasurate; -  invata ce inseamna sa ai viziune de business. Tu vino c[..]

BCR BUCURESTI
10.12.2019
Specialist bancar front office - perioada determinata 1 an

full-time 1 - 5 ani experienta

Tu vii cu potentialul, noi venim cu oportunitati pentru tine. Vino sa ne cunosti si poti face parte din echipa noastra![..]

BCR BUCURESTI
Bacau
Brasov
Cluj Napoca
Constanta
Job national
10.12.2019
Specialist Contact Center - Bucuresti

full-time 0 - 1 an experienta

[..]

BCR BUCURESTI
10.12.2019
Technical Analyst

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

BCR BUCURESTI
10.12.2019
Practica platita@BCR

full-time Student/Absolvent

[..]

BCR BUCURESTI
10.12.2019

Joburi BCR

Companie Oras(e) Data