Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 44,5 miliarde de euro și are în prezent peste 240.000 de angajați în 59 de țări și piețe. 
 

Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane. Continental avea 18.200 de angajaţi la finalul anului 2016 și își va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în acest an în România.

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

career-auto-sibiu@continental-corporation.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

jobs_cap@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

Continental Entry Training Program este un program de training intensiv, dedicat în special absolvenților de facultate și masteranzilor motivați să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe în domeniul dezvoltării software-ului pentru produse automotive, cât și de perspectiva de a lucra în cadrul companiei noastre. Vă propunem 2 specializări: programare a sistemelor încorporate şi programare orientată pe obiecte.

Principalele beneficii pe care le aduce acest program participanților sunt:

 • Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul dezvoltării software-ului;
 • Gamă variată de exerciții practice și proiecte;
 • Interacțiunea cu traineri experimentați din cadrul companiei noastre;
 • Remunerare pe toată perioada participării la programul de training;
 • Oportunitatea de a lucra în cadrul companiei noastre imediat după încheierea cu succes a programului de training.

Continental Entry Training Program are loc in locaţiile noastre din Timişoara şi Iaşi. Selecția se va face în baza unui test care va cuprinde noțiuni din C și microcontrolere sau C++, și întrebări de logică și de personalitate.
P
entru mai multe detalii vizitează site-ul nostru.De ce să alegi Continental?


 

 
  Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației. OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer


 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader


O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

 

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

                          

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine
 

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Internship Quality for VNI HMI - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production. Being a member of the project team, you will provide support in terms of planning and tracking the quality assurance activities, perform audits and moderate reviews, support the investigations [..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Category Purchaser Product Related Licenses - Purchasing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Lead in the negotiation with key suppliers to ensure optimal value ad acquisition on usage rights of Intellectual Property (Licensing on Patents, Software);
* Responsible for contractual agreements and price negotiations for medium to large volumes;
* Work w[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Internship in Strategy Department - CSC TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:

- Participation in creation of business area strategies;

- Support of strategic projects;

- Support of partnership management including evaluation of partner-companies;

- Independent business analysis, e.g. market/customer, competitor research;

-[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Internship for Quality Department - Manufacturing TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
New Product Launch Manager - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Mechanical Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Financial Controlling Internship - CSC TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:

- Support Financial Controllers in providing meaningful and informative analysis explaining business results;

- Maintain updated various financial reports, databases or scorecards;

- Support in the preparation of periodical management reports;

- Take o[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Executive Assistant to CFO - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

- Organize and keep up to date manager's calendar, schedule meetings and conference calls with clients, business partners and internal personnel;

- Plan, organize and ensure smooth running of meetings, workshops and other events;

- Collect, centralize, check [..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Process Molding Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Internship for Local Controlling Department - TRS

practica 0 - 1 an experienta

Job description:

- Support controlling team in providing meaningful and informative analysis explaining business results;

- Support business planning and forecast activities;

- Preparing monthly business reports;

- Database maintenance;

- Supporting the team in [..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Global Learning Business Partner - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Learning Business Partner, your responsibilities will be to:

Job description:

- Collect and manage learning administration needs from locations and business units and translate in learning items and calendar offerings by utilizing the full extent of capabilities with the[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Global TMOD Specialist for Tires - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

- Provide consulting and coaching to internal customers at all levels of the organization to identify Development needs, improve performance and drive change. Analyze the needs and develop proposals to execute development plans for the Tire Division globally;

- Faci[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
HR Global System Business Consultant eRecruiting - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description : The role "Global System Business Consultant eRecruiting" is part of the Global People Services - HR Systems Operations. The role is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global eRecruiting (Kenexa) processes and system. You will activ[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
FSM Moderator for Electronic Controls Drivetrain - VT Tech TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The mission of the FSM position is to manage and provide worldwide support to the entire Business Unit for the Functional Safety related activities. Starting from global coordination of those FSM related topics (compliance of process to the actual norms), it encloses the active support as well to[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Group Leader for Software team in VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a Software Group Leader for a Group on Instrument Clusters. If you want to make a step forward in your career, rise to the challenge and become a member of our team.

The responsibilities of the Group Leader:* Group strategy definition and implementation;
[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Team Leader for Software team in VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a Software Team Leader for an Application development team on Instrument Clusters. If you want to manage the software development of automotive producers like Renault, BMW or Fiat - this is the place for you. If you want to make a step forward in your career, rise to the challe[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Product Industrialization Internship - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job decription* Update specifications for current articles in production;
* Create specifications for new articles;
* Create specifications for experimental tires;
* Prepare basic reports on findings;
* Data processing and integration into reports;
* Use data in o[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Senior Consultant HR IT - SuccessFactors - Vitesco Technologies

full-time 1 - 5 ani experienta

You will be a member of the newly evolving Global Team in Vitesco Technologies IT - Business Applications - HR IT. As Senior Consultant HR IT SuccessFactors Employee Central Service Center (m/f/diverse) you are immediately responsible for the IT Service Management of the Cloud-4-Customers (C4C) a[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Senior Consultant HR IT-SuccessFactors Employee Central-VT Tech

full-time 1 - 5 ani experienta

You become a member of the newly evolving Global Team in Vitesco Technologies IT - Business Applications - HR IT. As Senior Consultant HR IT SuccessFactors Employee Central (m/f/diverse) you are immediately responsible for the IT Service Management of the core employee data and HR processes modul[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Senior Consultant HR IT - SuccessFactors Recruiting - VT Tech

full-time 1 - 5 ani experienta

You become a member of the newly evolving Global Team in Vitesco Technologies IT - Business Applications - HR IT. As Senior Consultant HR IT SuccessFactors Recruiting (m/f/diverse) you are immediately responsible for the implementation of the new global SuccessFactors Recruiting Management and Ap[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Internship Health&Safety - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description

Do you want to put in practice what you have already learned? You can now find the opportunity to develop yourself in a professional environment in our Health&Safety team. You will provide support for:* administrative and organizational activities;
* imp[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Senior Embedded Linux Software Engineer - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Creation of customer-specific software solutions in the field of Connected Car functions like telematic and remote services and software update over the air (FOTA);
* Cooperation in building a complex IT system that serves as a platform for innovative internet-b[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Java Architect for IT Applications - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team? Are you already an expert or would you like to develop your skills in the area of Operations Automation? Then Continental IT Center Europe is the place for you! With more than 100 specialists in IT Center Europe we are offering challenging pr[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Process Engineering Internship - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Shopfloor case studies regarding reasons for non-conform material generation across several areas;
* Prepare basic reports on findings;
* Data collection from existing IT systems or shopfloor reports regarding material stocks, usage, non-conform material gene[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Financial Analyst - Finance Department TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

- Book the data related to your area of responsibility and to check if the accounting documents are according to the Romanian law, internal procedures and solve the inconsistencies;

- Prepare the monthly closing by making reconciliations of the data related to your [..]

Continental Timisoara
09.08.2020
System Administrator/DevOps Engineer for Manufacturing - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

You are passionate about Linux environments and databases and you like to automate things? You enjoy partnering within a global team achieve challenging goals together? Pioneering the latest technologies to get the job done the best way is motivating you? Come join as System Administrator / DevOp[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Team Assistant EC - Vitesco Technologies TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our new colleague Team Assistant assists/helps out the department members in the administrative tasks and projects. The Team Assistant is responsible for various communication, administrative and organizational activities that ensures that the department is well organ[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Product Architect for System Engineering IDD VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The specialists in our HMI Business Unit, Product Developmet Center Input Devices and Displays (PDC IDD), work passionately to keep drivers and passengers informed of their vehicles' status - and in touch with the world outside - at all times. They develop and produce a wide range of intelligent,[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
FlashBootLoader SW developer for VNI CE SW - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of the team that builds the cars of the future? If the answer is yes, then this is the opportunity for you! Main tasks for an OEM Flash Boot Loader developer would be to satisfy the OEM requests from (re-)flashing perspective. This might include supporting of several protoc[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Global HR Business Partner for VNI Central Engineering

full-time 1 - 5 ani experienta

Talent Management:* Run the Talent Management Cycle for VNI Central Engineering worldwide in a purposeful and databased manner (mySuccess key user (m/f/fiverse);
* Partner with HR teams and leadership teams in all locations to ensure effective performance and development discussi[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Software Loading and OTA Developer for VNI CE - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of the team that builds the cars of the future? If the answer is yes, then this is the opportunity for you! Software updates are becoming not only an essential part of Automotive industry but also a more complex set of features aimed towards flashing the ECUs in the car. As[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Cyber Security - Automotive Embedded SW Developer - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

cybersecurity, automotive, embedded software development[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Homologation Engineer - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

RF, Telecommunications, hardware, electronics[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
AUTOSAR Software Specialist for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a senior software engineer with solid AUTOSAR knowledge to join our team of software specialists within the Human Machine Interface business unit, Head-Up Display group in Timisoara. You will implement software solutions for state-of-the-art Head-Up Display product working in a[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Internship VNI CE HR - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a communicative and self-organized person that is willing to learn and develop within a global HR team located in Timisoara. If you feel comfortable to interact with people within an international environment, showing initiative in moving things forward and willing to explore a[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Translator (German to English) Internship TSR

full-time 0 - 1 an experienta

: Are you looking for a great team with reliable colleagues who will guide you, advise and appreciate you whenever you need it? Looking for a job that will encourage you to learn something new every day so that you can start translating technical documentation like a pro in just a few months? If [..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Local Area Network Security Specialist - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

- Planning and implementation of network segmentation based on cyber security policy

- Implementation of network security policies in compliance with internal standards

- Planning, implementation and support of LAN/WLAN solutions

- Coordination of external service provider

Continental Timisoara
09.08.2020
HR Global System Business Consultant eRecruiting - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description : The role "Global System Business Consultant eRecruiting" is part of the Global People Services - HR Systems Operations. The role is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global eRecruiting (Kenexa) processes and system. You will activ[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
HR Internship Admin&Payroll- Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Provides support to update the existing databases;
* Provides support in hiring process;
* Provides support in administrative activities (photo editing, sorting, archiving).


Job requirements* Student in Economics, Law, Psycholog[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Senior Consultant SAP - Project Management

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

- Project Management activities;

- Development of concepts and consulting products;

- Presentation of implementation concepts to client and stakeholders;

- Leading and coordinating the project team;

- Functional leadership of consultancy teams;[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
HR Data Analyst - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental is currently building up a global Shared Services for HR Data Reporting & Analytics, supporting internal customers globally by providing reporting and analytics based on HR-related data. Within your role as a HR Data Analyst you belong to a global team located in Romania and Germa[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Global HR Systems Operations Consultant (EC/GHR) - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The role "Global System Business Consultant EC/GHR", as part of Global People Services - HR Systems Operations, is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global team processes and systems. The job will be fulfilled in a central Master data SAP ERP on pr[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Software Architect - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are multinational company who is building a new Software team located in our development center Timisoara. We are focused and willing to use the latest technologies on the market, like cloud technologies. We are empowered to choose the technologies we consider that bring the best benefit for o[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Software Developer - IT -TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are multinational company who is building a new Software Developer team located in our development center Timisoara. We are focused and willing to use the latest technologies on the market, like cloud technologies. We are empowered to choose the technologies we consider that bring the best ben[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
IT Security Specialist for Trust Center Solutions - Vitesco TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Specialist (m/f/diverse) for Trust Center Solutions, Cryptology and PKI, will be an important member of our global IT Cyber Security Team, which ensures the availability, integrity and confidentiality of data, information and IT systems. You will design, implement and provide Trust Center Sol[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Access Systems Software Developer - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

What we do?* We develop software for Passive Access Start and Entry system for customers all over the world.
* We work closely with system & software requirements engineers, software architects and project teams to deliver a high-quality PASE functionality.
* We are a you[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Student for Technical Regulations & Public Standards - TRS

practica 0 - 1 an experienta

Job description:

- Support the introduction of our new IT application (tool and database), the platform for Continental employees, for legal technical regulations and international standards;

- Data analysis and maintenance;

- Data preparation for migration and transfer to ne[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Software Architect - Smart Access - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The role: Software Architect.

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of mobility togeth[..]

Continental Timisoara
09.08.2020
Software Developer for Global Projects - QL TSR

full-time 0 - 1 an experienta

If you are an ingeniously person and you like to create new software architectures and to define technical solutions, we're waiting you to join our global development team! We're looking for a passionate software developer to help us with digitalization of global work flows inside our department [..]

Continental Timisoara
09.08.2020
IT Engineer EA SSE - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will be responsible for one major application that allows automated data exchange with our customers. The position will allow you to learn or to increase Cloud technology knowledge. Main tasks will include:* Become a technical specialist on Data Exchanges topics;
Continental Timisoara
09.08.2020

Joburi Continental

Companie Oras(e) Data