Continental

Orase: Arad, Brasov, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica


 


 Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producătorul de anvelope şi partenerul industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, concernul a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro in cele 5 divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Tire şi ContiTech, şi are în prezent mai mult de 227.000 de angajaţi în 56 de ţări.

Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane. Continental avea 18.200 de angajaţi la finalul anului 2016 și își va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în acest an în România.

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.

 

Locaţii Continental în România
 

Diviziile Automotive:Chassis & Safety, Interior şi Powertrain
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

career-auto-sibiu@continental-corporation.com

 

Continental Powertrain Romania SRL

Hermann Oberth., no. 23, 507075, Ghimbav, Brasov

T. 004-0374-359-929

career-auto-brasov@continental-corporation.com

Divizia Anvelope

 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

jobs_cap@conti.de
 

Divizia ContiTech
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900
 


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

Continental Entry Training Program este un program de training intensiv, dedicat în special absolvenților de facultate și masteranzilor motivați să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe în domeniul dezvoltării software-ului pentru produse automotive, cât și de perspectiva de a lucra în cadrul companiei noastre. Vă propunem 2 specializări: programare a sistemelor încorporate şi programare orientată pe obiecte.

Principalele beneficii pe care le aduce acest program participanților sunt:

 • Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul dezvoltării software-ului;
 • Gamă variată de exerciții practice și proiecte;
 • Interacțiunea cu traineri experimentați din cadrul companiei noastre;
 • Remunerare pe toată perioada participării la programul de training;
 • Oportunitatea de a lucra în cadrul companiei noastre imediat după încheierea cu succes a programului de training.

Continental Entry Training Program are loc in locaţiile noastre din Timişoara şi Iaşi. Selecția se va face în baza unui test care va cuprinde noțiuni din C și microcontrolere sau C++, și întrebări de logică și de personalitate.
P
entru mai multe detalii vizitează site-ul nostru.De ce să alegi Continental?


 

 
  Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației. OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer


 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader


O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

 

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

                          

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine
 

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Quality Engineer for Transmission Electronics - P TR TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Powertrain division develops and produces efficient system solutions for vehicle powertrains to optimize fuel consumption. The comprehensive range of products includes gasoline and diesel injection systems, engine management and transmission control, including sensors and actuators, exhaust-g[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Senior Software Developer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Junior Software Developer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
EMC Test Engineer for QL - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Discipline & Product Project Manager Sibiu_ R&D_VED

full-time 0 - 1 an experienta

*Experience with CAD software - CATIA V5, NX 11 *Very good English skills - both written and spoken (German knowledge is a plus) [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Senior Accountant - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

The Tire division is known for maximizing safety through short braking distances and excellent grip as well as reducing fuel consumption by minimizing rolling resistance. Tires are the vehicle's only link with the road. They have to transmit all forces onto four areas of the road surface that are[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Financial Analyst - Plant Controlling (Timisoara)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Team Assistant I CV&AM - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
HR Human Relations Student - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €39.2 billion in 2015, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 215,000 employees in 55 countries. The Automotive Group with its three divisions Chassis & Safety (sales of approx. €8.4 billion in 2015, roughly 40.000 emp[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Team Assistant I CV&AM - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Embedded Software Engineer_Sibiu_R&D_VED

full-time 0 - 1 an experienta

*Develop software for current and future automotive control systems; *Interact with the customer in order to collect and refine requirements; *Design the software architecture; *Implement the defined.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Software Development Engineer_Sibiu_R&D_B&S

full-time 0 - 1 an experienta

*Analytical skills for technical problems; *Proactive and collaborative attitude; *Planning and organization skills; *Understanding of the customers and user needs and problems; *Good English language[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Operator in productie_Alege programul potrivit pentru tine!

full-time 0 - 1 an experienta

*Deprinderi practice *Experienta in productie constituie un avantaj. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Smart Applications Engineer Sibiu_Plant _IE

full-time 0 - 1 an experienta

*Define start-up projects based on innovative solutions and concepts; *Develop prototypes to demonstrate the feasibility and functionality of your concepts; *Connect and combine different technologies[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Tehnician atelier mecanic (Strungar/ frezor)-Sibiu_Plant

full-time 0 - 1 an experienta

*Experiență în prelucrări mecanice prin așchiere (strung și freză); *Cunoștinte tehnice de prelucrare mecanică; *Cunoștințe de operare mașină CNC. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
HR Talent Sourcing Specialist _Sibiu

full-time 0 - 1 an experienta

*experience in talent sourcing and recruitment; *very good English knowledge; *good communication skills. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Central Supplier Quality Management Engineer_Plant

full-time 0 - 1 an experienta

You need to be experienced in Automotive Quality Standards and you will need a Technical University degree. Supplier Quality Management Systems and / or cross-functional experience in automotive.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Local Supplier Quality Management Engineer_Plant

full-time 0 - 1 an experienta

You are going to plan, initiate and control preventive orientated, advanced quality management measures in the design / development phase (supplier APQP) for supplied parts and services.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
SCM Business Process Specialist_Sibiu_Plant_SCM

full-time 0 - 1 an experienta

*You will be in charge of the verification and release of consignment contracts; *You will be checking all the new consignment contracts worldwide and release or reject the contracts negotiated.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Global Allocation Specialist_Sibiu_Plant_SCM

full-time 0 - 1 an experienta

*Represents an escalation point for all Conti Plants affected as a result of raw materials supplier blockage; *Decision factor in limited supplying between Continental Plants and the commercial units.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
ETP - Production Process Engineer_Sibiu_Plant_B&S

full-time 0 - 1 an experienta

*Ensure the technical resources regarding the process steps for the achievement of the daily production plan; *Ensure the technical availability of the equipment. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Project Leader Facility Sibiu_Plant_Facility

full-time 0 - 1 an experienta

*Will supervise work protection procedures and proper training to the employees; *Communication: all type of communication channels, inside the team most of the team, but also outside the team.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Mechanical Design Engineer Sibiu_R&D_VED&PSS

full-time 0 - 1 an experienta

*Develops mechanical, hydraulic and pneumatic components, housings and connectors, made through machining, plastic injection or sheet metal design; *Prepare detail and assembly drawing.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Student Job_Intern Team Assistant_SB_Finance

full-time 0 - 1 an experienta

Be a student in economics or a similar field, that is eager to learn new things. English level: medium-advanced[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
IT Technician Sibiu_Plant_IE

full-time 0 - 1 an experienta

Installing and configuring new computers. *BIOS configuration, updates when needed. *Identifying software (OS and IT related software) issues and fixing if possible. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Production Test Engineer_ICT_Prototype_Plant_B&S

full-time 0 - 1 an experienta

*Responsible for debugging / maintaining / analyzing SW application / products in order to reach the quality targets.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Vehicle Test Engineer- Sibiu_R&D_ADAS

full-time 0 - 1 an experienta

*Create, modify and update different kind of equipment units existing in vehicle test and/or in the testing facility area.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Prototyping Manufacturing Technician Sibiu_Plant_FF BS

full-time 0 - 1 an experienta

*Ensuring supply of production materials in prototyping area; *Periodic inventory materials on assigned work areas, as directly responsible for the outcome of the inventory stock of materials. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Quality Planner Engineer_Sibiu_Plant_ADAS

full-time 0 - 1 an experienta

Responsible for the technical "trouble shooting process" regarding product quality; Interface to the other Focus Factories and Functional Units for quality related topics.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Non Production Material Purchasing Specialist _Sibiu_Plant

full-time 0 - 1 an experienta

*Performing regular market surveys, as well as surveys for new requested materials/services; *Processing of Shopping Carts and sending Purchase Orders to the suppliers.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Team Assistant_Sibiu_Plant_Finance

full-time 0 - 1 an experienta

*Receive the new employees in the department; *Ensure the necessary resources (room, beamer, etc.); *Handle and arrange all protocol activities.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Software Test Manager_Sibiu_B&S_R&D

full-time 0 - 1 an experienta

*Ensure proper test case definition and linking to known technical requirements; *Define and ensure execution of software and function validation tests including the end user view (vehicle owner). [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Software Technical Project Leader_Sibiu_R&D_B&S

full-time 0 - 1 an experienta

*Moderate and steer the software development team; *Plan and track the software development activities according to the milestones of the project. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Maintenance Engineer Sibiu_Plant_Facility

full-time 0 - 1 an experienta

*Supervising the work performed by subcontractors; *Supervising the safety equipment power supply; *Participating in new equipment installation processes. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Intern Non-Engineering - Start your journey with us!_Sibiu

full-time 0 - 1 an experienta

*English level: medium to advanced; *Microsoft Office (Excel) advanced knowledge; *Being open to new opportunities. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Intern Engineering - Start your journey with us!

full-time 0 - 1 an experienta

*Student in engineering field: Electronics, Computers, Informatics, Electromechanics, Mechatronics or others relevant to the field of employment; *English level - medium advanced; [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Hardware Test Engineer _ Sibiu_R&D_VED

full-time 0 - 1 an experienta

*Interpreting the test results and propose solutions; *Develop test procedure considering project requirements and design; *Use of hardware & software tools in order to run the test procedure. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
CEP Quality Engineer_Sibiu_Plant

full-time 0 - 1 an experienta

*Quality Norms / Standards (e.g. ISO/TS 16949, VDA 6.3); *Quality Core Tools (SPC, MSA, PPAP, APQP, 8Ds, FMEA); *Microsoft Office package (focus on Excel & Power Point). [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Mechanical Documentation Specialist-Sibiu_R&D VED

full-time 0 - 1 an experienta

*Work according to processes *Create instances in SAP *Perform changes on drawing notes in Catia V5 *Handle files in SAP. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Almost graduate - students opportunity - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice

full-time 1 - 5 ani experienta

Electronice, FPY, Echipamente de productie, Productie, Mentenanta preventiva, Mentenanta corectiva, Timisoara[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Production Process Engineer Frontend Sibiu_Plant_BS

full-time 0 - 1 an experienta

*Ensure the technical availability of the equipment; *Improve the preventive maintenance plan of the equipment; *Continuously improve the processes regarding capability and robustness.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Internship Engineering - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

The Tire division is known for maximizing safety through short braking distances and excellent grip as well as reducing fuel consumption by minimizing rolling resistance. Tires are the vehicle's only link with the road. They have to transmit all forces onto four areas of the road surface that are[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Automation Engineer - Electronics Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Senior Recruiter R&D TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Automation Engineer - Electronics Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Quality Manager for Product in Production- Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Quality Manager in Project for I ID - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 230,000 employees in 56 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for diffe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
HR Recruiting Internship - Tire Division

part-time 0 - 1 an experienta

The Tire division is known for maximizing safety through short braking distances and excellent grip as well as reducing fuel consumption by minimizing rolling resistance. Tires are the vehicle's only link with the road. They have to transmit all forces onto four areas of the road surface that are[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Gestionar piese de schimb - Fabrica de electronice Timisoara

full-time 0 - 1 an experienta

Cu o cifră de afaceri de 39,2 miliarde de euro în 2015, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial și are circa 215,000 angajați în 55 de țări. Grupul Automotive cu cele 3 divizii Chassis & Safety (cifră de afaceri de €8.4 mi[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Automation Engineer - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

The Tire division is known for maximizing safety through short braking distances and excellent grip as well as reducing fuel consumption by minimizing rolling resistance. Tires are the vehicle's only link with the road. They have to transmit all forces onto four areas of the road surface that are[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
2019_Summer Internship_Become an awesome engineer!

full-time 0 - 1 an experienta


Are you looking for a 2019 summer internship? Summer internships teach valuable on-the-job skills and provide excellent networking opportunities If you are smart and motivated let's shape the future of mobility together! We encourage you to challenge yourself and apply your theoretical back[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Software Architect for PSS - (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Technician for I ID - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Coordinator Technician for I ID - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
HW Technician Coordinator for I ID - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Function delivery owner - Algo team - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Customer Project Quality Manager - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Application Software Developer for P ES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Powertrain division develops and produces efficient system solutions for vehicle powertrains to optimize fuel consumption. The comprehensive range of products includes gasoline and diesel injection systems, engine management and transmission control, including sensors and actuators, exhaust-g[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Technician Coordinator for I ID - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Project Manager - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Embedded Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
HW/PCB Engineer for Autonomous Driving - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Algorithm Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
SW Developer C++ OOP for Tools - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Junior Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Sales Administration Specialist - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Quality Manager in Project - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Tools Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Rapid Prototyping SW Developer/Architect-ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Functional Safety Manager - CVAM TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Financial Analyst - CVAM TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Software Quality Engineer in Project (QMP-SW) - CVAM TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 238,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Software Architect for Linux Platforms @ I CVAM TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Function pilot for Renault projects - P ES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Powertrain division develops and produces efficient system solutions for vehicle powertrains to optimize fuel consumption. The comprehensive range of products includes gasoline and diesel injection systems, engine management and transmission control, including sensors and actuators, exhaust-g[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Senior Software Developer for PSS - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Junior Software Developer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Application Engineer for MCAD Library - IT CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €39.2 billion in 2015, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 215,000 employees in 55 countries. The Automotive Group with its three divisions Chassis & Safety (sales of approx. €8.4 billion in 2015, roughly 40.000 emp[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Product Industrialization Engineer- Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Supports planning & manufacturing of experimental Tire Order, is respsonsbile for on time delivery and reports;
* Ensure SOP of new products and technologies according to R&D requirements and plant objectives;
* Lead structured problem solving tasks/p[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Automation Engineer-Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €39.2 billion in 2015, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 215,000 employees in 55 countries. The Automotive Group with its three divisions Chassis & Safety (sales of approx. €8.4 billion in 2015, roughly 40.000 emp[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Mechanical Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €39.2 billion in 2015, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 215,000 employees in 55 countries. The Interior division bundles all activities that are dealing with information management in and beyond vehicles, i.e. the pres[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Mechanical Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €39.2 billion in 2015, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 215,000 employees in 55 countries. The Interior division bundles all activities that are dealing with information management in and beyond vehicles, i.e. the pres[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Engineering Change Management (PDM/PLM) Specialist for I ID-TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Shopfloor Leader - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Improvement Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Senior Accountant - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a new colleague in our team! I invite you to read our job description and if you think that your professional experience matches our profile don't hesitate to apply!

Your responsibilities will be:* Posting of accounting invoices for acquisitions and d[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Internship Peisagistica - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta


Job Description:* Are you a student in Landscape Architecture field?
* Do you want to develop your career in a multinational company?
* In Continental Tires you can be creative, and you will work with a professional team creating the proper environment for our employees[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
New Product Launch Manager - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Production Technology Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 220,000 employees in 56 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. Th[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Test Development Engineer - Electronics Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 220,000 employees in 56 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for diffe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Interior Camera Testing Engineer for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Diploma Project - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

The Tire division has 24 production and development locations worldwide. As one of the leading tire manufacturers with around 54,000 employees, the division posted sales of €11.3 billion in 2017. Continental ranks among the technology leaders in tire production and offers a broad product range [..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Head of Quality Product Management for I ID - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Internship Quality Engineer CVAM TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 220,000 employees in 56 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for diffe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Plant Purchasing Buyer - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Software Project Manager for PSS - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. The direction for the division is clear: The future of mobility leads to automated driving. Integrated active and passive safety technologies and products that supp[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Internship Hardware - CES (TSR)

practica 0 - 1 an experienta

With sales of €34.5 billion in 2014, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently has approximately 200,000 employees in 53 countries. The Chassis & Safety Division develops and produces electronic and hydraulic brake and chassis control systems, sensors, dr[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Translator (German to English) - Internship TSR

part-time 0 - 1 an experienta

With sales of €39.2 billion in 2015, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 215,000 employees in 55 countries. The Automotive Group with its three divisions Chassis & Safety (sales of approx. €8.4 billion in 2015, roughly 40.000 emp[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Project Functional Safety Manager for P ES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Powertrain division develops and produces efficient system solutions for vehicle powertrains to optimize fuel consumption. The comprehensive range of products includes gasoline and diesel injection systems, engine management and transmission control, including sensors and actuators, exhaust-g[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
JAVA developer -Measurement&Calibration- P ES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Powertrain division combines innovative and efficient system solutions for the powertrains of today and tomorrow. In line with the central theme of clean power, the products make driving more environmentally compatible and cost-efficient, while also enhancing comfort, convenience and driving [..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Senior SW Project Architect for P ES TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Powertrain division develops and produces efficient system solutions for vehicle powertrains to optimize fuel consumption. The comprehensive range of products includes gasoline and diesel injection systems, engine management and transmission control, including sensors and actuators, exhaust-g[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
System Test Engineer P ES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 227,000 employees in 56 countries. In the Powertrain Division we integrate innovative and efficient powertrain system solutions from today and tomorrow for vehic[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Software Architect for Connectivity I IC TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 230,000 employees in 56 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for diffe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Student Job_Intern Purchasing_Sibiu_R&D_VED

full-time 0 - 1 an experienta

Besides being awesome you need: *To be a student in the field of industrial engineering or business economics or comparable *To be confident in handling the MS Office programs. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
MES Engineer Sibiu_Plant_FF BS

full-time 0 - 1 an experienta

Besides being awesome you are going to use your C/C++/C# programming skills and your practical understanding of modern production and quality management tools are going to help you sail the automotive[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Production Test Engineer_ICT_Prototype_Plant_B&S

full-time 0 - 1 an experienta

Besides being awesome, you need to have: *University degree in Electronics, Informatics, Computers; *Experience in test engineering in electronics production or other relevant fields is a plus. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Intern Engineering - Start your journey with us!

full-time 0 - 1 an experienta

*Student in engineering field: Electronics, Computers, Informatics, Electro mechanics, Mechatronics or others relevant to the field of employment; *English level - advanced. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
CEP Quality Engineer_Sibiu_Plant

full-time 0 - 1 an experienta

*Quality Norms / Standards (e.g. ISO/TS 16949, VDA 6.3); *Quality Core Tools (SPC, MSA, PPAP, APQP, 8Ds, FMEA). [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Software Architect for PSS - (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Technician Coordinator for Sample Production for I ID - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
HW Technician Coordinator for Sample Production for I ID - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Embedded Software Engineer_Sibiu_R&D_VED

full-time 0 - 1 an experienta

*Advanced knowledge of electronics and microcontrollers; *Understanding of SW development processes; *English language skills. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Software Development Engineer_Sibiu_R&D_B&S

full-time 0 - 1 an experienta

*Proactive and collaborative attitude; *Planning and organization skills; *Understanding of the customers and user needs and problems. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Smart Applications Engineer Sibiu_Plant _IE

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Central Supplier Quality Management Engineer_Plant

full-time 0 - 1 an experienta

Project Reviews, Run & Rate, Safe Launch Concept, Quality Planning etc.) to ensure that our products meet the defined quality requirements. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Local Supplier Quality Management Engineer_Plant

full-time 0 - 1 an experienta

You will need your extensive know-how in cold and hot forging, assemblies, heat treatment and welding and machining manufacturing technologies.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Sourcing Buyer (Indirect Materials) SB_Purchasing

full-time 0 - 1 an experienta

*Target & result driven with strategic direction; *Experience in contractual law and project management. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
SCM Business Process Specialist_Sibiu_Plant_SCM

full-time 0 - 1 an experienta

*You will be in charge of the verification and release of consignment contracts; *You will be checking all the new consignment contracts worldwide and release or reject the contracts negotiated.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
ETP - Production Process Engineer_Sibiu_Plant_B&S

full-time 0 - 1 an experienta

*Experience in process engineering in electronics production or other fields is a plus; *Knowledge in modern production and quality management tools, like lean manufacturing and six sigma is required.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Student Job_ Intern Engineering Manufacturing Planning_SB_Plant

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Student Job_Intern ESH_SB_Plant_Quality & ESH

full-time 0 - 1 an experienta

*Given the fact that you will have the opportunity to interact with our internal and external business partners, you need to speak English at a good conversational level.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Student Job_Intern Team Assistant_SB_Finance

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Team Leader Function Cluster Body and Network Devices Sibiu

full-time 0 - 1 an experienta

*SW Development Process *Programming, μControllers *Electronics *Communication protocols. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
IT Technician Sibiu_Plant_IE

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Production Test Engineer_ICT_Prototype_Plant_B&S

full-time 0 - 1 an experienta

*Experience in test engineering in electronics production or other relevant fields is a plus; *Knowledge of electronics & C, C++, C# programming is required. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Vehicle Test Engineer- Sibiu_R&D_ADAS

full-time 0 - 1 an experienta

*Critical thinking: curiosity and skepticism; *Analytical ability, creativity and problem-solving skills; *Communication protocols: CAN, FlexRay, Ethernet. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
SW Architect - for a meaningful job!

full-time 0 - 1 an experienta

*Good knowledge of automotive SW architecture (e.g. AUTOSAR). *Practical experience with Enterprise Architect, Rhapsody, Microsoft Visio. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Would you like to send us your CV? Apply here!

full-time 0 - 1 an experienta

*University degree in a non-technical field such us:◦economics; ◦psychology; ◦communication; ◦letters; ◦logistics; ◦work safety and security. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Prototyping Manufacturing Technician Sibiu_Plant_FF BS

full-time 0 - 1 an experienta

*Product quality standards; *Technical studies (High school)/Technical Academy *English knowledge- medium to high; [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Project Manager - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Embedded Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
HW/PCB Engineer for Autonomous Driving - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Algorithm Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Quality Manager in Project - ADAS TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Tools Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Rapid Prototyping SW Developer/Architect-ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Automation Engineer-Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €39.2 billion in 2015, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 215,000 employees in 55 countries. The Automotive Group with its three divisions Chassis & Safety (sales of approx. €8.4 billion in 2015, roughly 40.000 emp[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Senior Software Developer for PSS - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Junior Software Developer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Quality Engineer for Transmission Electronics - P TR TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Powertrain division develops and produces efficient system solutions for vehicle powertrains to optimize fuel consumption. The comprehensive range of products includes gasoline and diesel injection systems, engine management and transmission control, including sensors and actuators, exhaust-g[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Business Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
EMC Test Engineer for QL - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Engineering Change Management (PDM/PLM) Specialist for I ID-TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Electronics Engineer for Camera Products (PDC CAM) - I ID - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Production Technology Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of €40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 220,000 employees in 56 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for diffe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Head of Quality Product Management for I ID - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
HR Internship - TSR

practica 0 - 1 an experienta

With sales of €39.2 billion in 2015, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 215,000 employees in 55 countries. The Automotive Group with its three divisions Chassis & Safety (sales of approx. €8.4 billion in 2015, roughly 40.000 emp[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Team Assistant I CV&AM - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Quality Planner Engineer_Sibiu_Plant_ADAS

full-time 0 - 1 an experienta

*Technical University graduate *Practical understanding of modern production and quality management tools *Experience with Automotive Quality standards [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Team Assistant I CV&AM - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Software Project Manager for PSS - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. The direction for the division is clear: The future of mobility leads to automated driving. Integrated active and passive safety technologies and products that supp[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Internship Hardware - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €34.5 billion in 2014, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently has approximately 200,000 employees in 53 countries. The Chassis & Safety Division develops and produces electronic and hydraulic brake and chassis control systems, sensors, dr[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
ETP - Production Process Engineer_Sibiu_Plant_B&S

full-time 0 - 1 an experienta

*Experience in process engineering in electronics production or other fields is a plus; *Knowledge in modern production and quality management tools, like lean manufacturing and six sigma is required.[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Software Quality Engineer in Project (QMP-SW) - CVAM TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Team Assistant I CV&AM - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Mechanical Design Engineer Sibiu_R&D_VED&PSS

full-time 0 - 1 an experienta

*Experience in Computer Aided Design (C.A.D.); *Knowledge of CATIA V5 / ProE (2+ years ) is a plus. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Hardware Test Engineer _ Sibiu_R&D_VED

full-time 0 - 1 an experienta

*Experience in analogue and digital electronics; *Understanding of electronic circuits. [..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Requirements Engineer - Engines and Electrification - P ES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Powertrain division develops and produces efficient system solutions for vehicle powertrains to optimize fuel consumption. The comprehensive range of products includes gasoline and diesel injection systems, engine management and transmission control, including sensors and actuators, exhaust-g[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Embedded Software Developer for Digital Tachographs - CVAM TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Experienced Hardware Engineer CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 230,000 employees in 56 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as pr[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Continental Entry Training Program - Timisoara

part-time 0 - 1 an experienta

With sales of €39.2 billion in 2015, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 215,000 employees in 55 countries. The Automotive Group with its three divisions Chassis & Safety (sales of approx. €8.4 billion in 2015, roughly 40.000 emp[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Production Process Support Engineer Sibiu_Plant_B&S

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The product portfolio for differe[..]

Continental Sibiu
19.01.2019
Software Architect for PSS - (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of €44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
19.01.2019
Senior Accountant - Tire Division

full-time > 5 ani experienta

•Responsible for posting of accounting invoices for acquisitions and deliveries (goods and services, consignment, sales of products, customs documents); •Responsible for posting of different accounting notes specific for a company with production activity profile; •Responsible for posting of[..]

Continental Timisoara
19.01.2019

Joburi Continental

Companie Oras(e) Data