Continental

Orase: Arad, Brasov, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica


 


 Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producătorul de anvelope şi partenerul industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, concernul a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro in cele 5 divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Tire şi ContiTech, şi are în prezent mai mult de 227.000 de angajaţi în 56 de ţări.

Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane. Continental avea 18.200 de angajaţi la finalul anului 2016 și își va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în acest an în România.

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.

 

Locaţii Continental în România
 

Diviziile Automotive:Chassis & Safety, Interior şi Powertrain
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

career-auto-sibiu@continental-corporation.com

 

Continental Powertrain Romania SRL

Hermann Oberth., no. 23, 507075, Ghimbav, Brasov

T. 004-0374-359-929

career-auto-brasov@continental-corporation.com

Divizia Anvelope

 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

jobs_cap@conti.de
 

Divizia ContiTech
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

Continental Entry Training Program este un program de training intensiv, dedicat în special absolvenților de facultate și masteranzilor motivați să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe în domeniul dezvoltării software-ului pentru produse automotive, cât și de perspectiva de a lucra în cadrul companiei noastre. Vă propunem 2 specializări: programare a sistemelor încorporate şi programare orientată pe obiecte.

Principalele beneficii pe care le aduce acest program participanților sunt:

 • Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul dezvoltării software-ului;
 • Gamă variată de exerciții practice și proiecte;
 • Interacțiunea cu traineri experimentați din cadrul companiei noastre;
 • Remunerare pe toată perioada participării la programul de training;
 • Oportunitatea de a lucra în cadrul companiei noastre imediat după încheierea cu succes a programului de training.

Continental Entry Training Program are loc in locaţiile noastre din Timişoara şi Iaşi. Selecția se va face în baza unui test care va cuprinde noțiuni din C și microcontrolere sau C++, și întrebări de logică și de personalitate.
P
entru mai multe detalii vizitează site-ul nostru.De ce să alegi Continental?


 

 
  Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației. OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer


 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader


O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

 

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

                          

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine
 

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
IT Consultant Identity and Access Management Development - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description: <li>Maintain Identity Access Management application including the deployments and upgrades);

<li>Develop, implement and deploy custom NetIQ Identity Management connector (AD, SAP, delimited text, etc) for custom applications;

<li>Develop, implement &[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Algorithm Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As part of Continental's ADAS Business Unit, we develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using the latest developments in sensor technology (video, radar, lidar and ultrasound), our end products are "looking" around the vehicle and m[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Product Owner - I BS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

AGILE, SAFe, project management[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Facility Maintenance Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Category Purchaser for Functional Plastic Parts - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Category Purchaser is actively supporting the Category Management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Purchasing responsibility for suppliers in Europe for customized Functional Plastic Components. Responsa[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Operational Procurement Analyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Quality Engineer PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Embedded Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Driving starts with ADAS.

Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments. An ADAS is a combination of electric systems that are focused o[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant Identity and Access Management Development - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description: <li>Maintain Identity Access Management application including the deployments and upgrades);

<li>Develop, implement and deploy custom NetIQ Identity Management connector (AD, SAP, delimited text, etc) for custom applications;

<li>Develop, implement &[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant Identity and Access Management Development - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description: <li>Maintain Identity Access Management application including the deployments and upgrades);

<li>Develop, implement and deploy custom NetIQ Identity Management connector (AD, SAP, delimited text, etc) for custom applications;

<li>Develop, implement &[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Sensor Fusion Algorithm Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

By joining our team, you will contribute to the development of algorithms for a multi-sensor fusion system, the Comprehensive Environment Model, which represents the essential step towards the SAE L2+ autonomous driving system. You will contribute in development state of the art algorithms for fu[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Internship in Electrical Engineering - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Assists the technical teams that offer support to the Production department in repairing and maintaining of machines;
* Basic knowledge trainings of Siemens Step 7, TwinCAT, Beckhoff;
* Learns about tire's technology;
* The opportunity to be part of diffe[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Tehnician Debug - Electronics Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

DESCRIEREA POSTULUI


*Analizeaza produsele respinse la testele ICT/Functionale sau de inspectie vizuala automata si tnregistreaza rezultatele tn baza de date interna;

*Asigura primul nivel de decizie tn cazul rebuturilor de productie;

*Furnizeaza rapoarte, tn cazul defectel[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality System Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

JOB DESCRIPTION

- Planning and implementation of plant quality procedures;

- Track and report the quality performance indicators;

- Organize and monitor internal audits (layered, product, process, system), including action plans and statistics;

- Collaborate with other dep[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Fisa postului:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY, downtime echipamente;
* Identificarea cauzelor defectelor si[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Prototype Shop Purchaser - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

<li> Ensure the availability of A/B/C samples for projects in development phase;

<li> Responsible for processing of samples orders using SAP and to ensure compliance of guidelines of all purchasing activities for sample material;

<li> Define su[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Diploma Project - Tire Division

proiect special 0 - 1 an experienta

Job description* Still thinking about the theme for your Diploma Project?
* Continental Tires Timisoara proposes you a theme with applicability in the Tire Factory.
* We offer you the opportunity to work with a professional team!
* We will coordinate your project and we w[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Production Scheduler - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Manufacturing Planner- Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Task Force Manager - SQM - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant Identity and Access Management Development - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description: <li>Maintain Identity Access Management application including the deployments and upgrades);

<li>Develop, implement and deploy custom NetIQ Identity Management connector (AD, SAP, delimited text, etc) for custom applications;

<li>Develop, implement &[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Algorithm developer - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Full time_Master Data Business Specialist-Sibiu_Finance_Plant

full-time 1 - 5 ani experienta

Master Data Business Specialist_Purchasing & Finance

Check out your daily tasks:* Adjustment and optimization of existing applications and design of queries within the SAP BW environment;
* Development of new reports according to requirements of Corporate Purchasin[..]

Continental Sibiu
08.12.2019
Quality Engineer (determined contract) - Tire Division

temporar 1 - 5 ani experienta

Job description* Responsible for the implementation and application of the Quality Management System in the designated area of responsibility;
* Supports the identification of manufacturing and quality issues affecting product quality;
* Performs internal audits on a regular [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Project Manager - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. The direction for the division is clear: The future of mobility leads to automated driving. Integrated active and passive safety technologies and products that supp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Developer for Embedded Apps - I BS (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

With 16 years of experience in Timisoara, the Interior Body&Security (I BS) business unit has a large product portfolio and ensures the confort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key & keyless access systems, tir[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant Identity and Access Management Development - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description: <li>Maintain Identity Access Management application including the deployments and upgrades);

<li>Develop, implement and deploy custom NetIQ Identity Management connector (AD, SAP, delimited text, etc) for custom applications;

<li>Develop, implement &[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant Identity and Access Management Development - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description: <li>Maintain Identity Access Management application including the deployments and upgrades);

<li>Develop, implement and deploy custom NetIQ Identity Management connector (AD, SAP, delimited text, etc) for custom applications;

<li>Develop, implement &[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Collaborative Robotics Engineer - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Robots Interface programming ( Collaborative Robots knowledge is an advantage );
* Safety systems design and execution;
* PLC programming;
* Support and update of Production Equipment;
* Design, calculation, simulation of modules for production equipment in compliance to p[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Hardware Engineer Wanted - P E&DS TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are into an electric hunt for the one that will be our electronic group colleague and in charge of electrification projects discussions under the pressure of a hot coffee cup in the morning. So, if you think you'll handle coffee cup pression, please join us.

Responsibilities:[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
System Engineer for Continental Automotive - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for System Engineers to work with us on automotive product functions. As system engineer and part of the development team, you will have the following responsibilities:

<li> System requirements engineering - analyze, create, manage, and clarify system and subsystem comp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Fire Prevention Officer for FM&ESH Department-TSR

full-time 0 - 1 an experienta

<li> To ensure and continuously improve fire protection requirements at the local site;
<li> To monitor compliance with current emergency situations legislation and to provide expertise on how this legislation and regulations can be met;
<li> Organizing and preparing [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality & Logistics Internships - Manufacturing TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Engineering Internship - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Senior Mechanical Engineer for Electrification - P E&DS - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Vitesco Technologies is a leading international developer and manufacturer of state-of-the-art powertrain technologies for sustainable mobility. With smart system solutions and components for electric, hybrid and internal combustion drivetrains, Vitesco Technologies makes mobility clean, efficien[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Occupational Health & Safety Responsible for FM&ESH - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Responsible for occupational health and safety and fire prevention requirements in FM&ESH department;

<li> To ensure and continuously improve occupational health and safety as well as fire protection at the local site;

<li> To monitor compliance [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Translator German to English - Translation TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you looking for a great team with reliable colleagues who will guide you, advise and appreciate you whenever you need it? Looking for a job that will encourage you to learn something new every day so that you can start translating technical documentation like a pro in just a few months? If yo[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Internship SW System Test for I ID - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Before the instrument panel cluster goes into mass production, it must be tested and validated to ensure the functionality requested by the client and by internal standards. The tasks of an internship student on a Test Sequence Developer role are:* set up the test environment;
* [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IMDS Application Specialist - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

<li> IMDS data management: request, tracking, update of data, clarify open items; checking incoming material data sheets from suppliers according to IMDS rules and different ISO standard;

<li> Creating own material data sheets ( WS/OB continental material [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Customer Logistic Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

<li> Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis.

<li> Devise methods and proce[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Internship Team Assistant I CV&AM - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Our Team Assistant assists/helps out the department managers and members in the administrative tasks and projects. The Team Assistant is responsible for various communication, administrative and organizational activities that ensures that the department is well organized. Your responsibilities wi[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Facility Maintenance Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality Team Leader - Electronics Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
System Engineer for Continental Automotive - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for System Engineers to work with us on automotive product functions. As system engineer and part of the development team, you will have the following responsibilities:

<li> System requirements engineering - analyze, create, manage, and clarify system and subsystem comp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant - Program Management - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As an IT Consultant in our department, your responsabilities will be the following:

<li>Single point of contact for all Greenfield, Extension, Rented location, Carve in/out and major projects;

<li>Consulting of Business project owner in terms of IT standards & - soluti[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Production Scheduler - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Production Internship (3 shifts) - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta* Offer support for Production
* Inventory management on the shop floor
[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Considering a job as a Supply Chain Transport Analyst?_SB_SCM

full-time 0 - 1 an experienta

Supply Chain Transport Analyst

What will you be doing?* You will be responsible for the investigation, development and implementation of freight mitigation concepts;
* Offer extensive plant guidance, providing trainings (online/onsite) and regular lessons learned;
* Yo[..]

Continental Sibiu
08.12.2019
Software Engineer for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

C, C++, C#, Java, embedded, HMI, cloud, bootloader, Altia, Qt[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Cloud Consultant for IaaS / PaaS - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As an IT Cloud Consultant - IaaS / PaaS you will have the following tasks:* Innovation and technology consulting to various organizations within Continental to create additional value with improved IT infrastructure solutions or emerging technologies; * Market evaluation for new and [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
DevOps Engineer for Mobility Services & Servitization - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a DevOps Engineer for Mobility Services & Servitization - IT TSR you will have the following tasks:* Continuous DevOps engineering activities for defined mobility services and servitization solutions hosted on the Continental.cloud in very close cooperation with the R[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Employer Branding Specialist - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta* Coordinate collaboration with University, different schools and NGOs;
* Establish and implement media plan for employer brand and job advertising online and printed;
* Plan and implement internal employer branding actions related to recruitment;
* Establish event calendar toge[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Tehnician mentenanta (facilitati)

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Senior Mechanical Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passe[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Customer Logistic Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality & Logistics Internships - Manufacturing TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Angajam operatori linie - Fabrica de Electronice

full-time 0 - 1 an experienta

Continental dezvolta tehnologii si servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabila si interconectata a oamenilor si a bunurilor acestora. Societatea cu profil tehnologic, fondata tn 1871 ofera solutii sigure, eficiente si accesibile pentru autovehicule, utilaje, tr[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Engineering Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Shift Leader - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Algorithm Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As part of Continental's ADAS Business Unit, we develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using the latest developments in sensor technology (video, radar, lidar and ultrasound), our end products are "looking" around the vehicle and m[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Embedded Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Driving starts with ADAS.

Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments. An ADAS is a combination of electric systems that are focused o[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Sensor Fusion Algorithm Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

By joining our team, you will contribute to the development of algorithms for a multi-sensor fusion system, the Comprehensive Environment Model, which represents the essential step towards the SAE L2+ autonomous driving system. You will contribute in development state of the art algorithms for fu[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
SW Test Automation Engineer for Embedded Systems - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Scrum Master/Team Facilitator - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Developer(C++) for Computer Vision - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Experienced Software Test Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. The direction for the division is clear: The future of mobility leads to automated driving. Integrated active and passive safety technologies and products that supp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Internship Algo Machine Learning - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
SW & Algorithm Technical Project Manager - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Embedded Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Senior SW Architect for CEM Fusion System-ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Integrator - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Project Manager- ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 230,000 employees in 56 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Internship for Algorithm team - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Cyber Security Stack Developer for Automotive - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Ethernet Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Function developer (Matlab/Simulink) - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i39.2 billion in 2015, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 215,000 employees in 55 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Validation Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2017, Continental[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Rapid Prototyping SW Developer/Architect-ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Fire Prevention Officer for FM&ESH Department-TSR

full-time 0 - 1 an experienta

<li> To ensure and continuously improve fire protection requirements at the local site;
<li> To monitor compliance with current emergency situations legislation and to provide expertise on how this legislation and regulations can be met;
<li> Organizing and preparing [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant for IT Service Op. Automation - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team? Are you already an expert or would you like to develop your skills in the area of Operations Automation?

Then Continental IT Center Europe is the place for you!

With more than 100 specialists in IT Center Europe we are [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Senior DevOps Engineer for IT Applications - IT CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team? Are you already an expert or would you like to develop your skills in the area of Operations Automation?

Then Continental IT Center Europe is the place for you!

With more than 100 specialists in IT Center Europe we are [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Developer - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

- Development of Software Tools which will be used in Production environment using a wide range of Programming;
- Implementation of traceability system used in production and additional Software tools;
- Responsible to maintain SW in order to reach the quality targets in his processes a[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Data Analyst for Quality Processes & Standards - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The activities are run within an international team and you will work closely together with quality managers, business analysts, and Subject Matter Experts.

The position requires:

<li> Generate transparency regarding Data Quality and Process Issues using the data from [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Security Architect PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

<li> Analyze the customer requirements of the worldwide automobile industry;

<li> Definition of Security Requirements with the Area of Passive Safety (Airbag control Unit) in regards to newly developed standards and guidelines;

<li> Execution of Threat and Risk Analy[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team.

You will have to:
<li> Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis;
<li> Devise method[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Manufacturing Planner- Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Manufacturing, Timisoara, Electronics,Production[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Production Internship (3 shifts) - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta* Offer support for Production
* Inventory management on the shop floor
[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Environmental Protection Responsible - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

As Environmental Protection Responsible, you will:* be mainly responsible to implement and monitor the environmental protection considering compliance, the legal requirements in force, the authorizations and the permits requirements.
* be involved or initiate the internal audits [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Cloud Consultant for IaaS / PaaS - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As an IT Cloud Consultant - IaaS / PaaS you will have the following tasks:* Innovation and technology consulting to various organizations within Continental to create additional value with improved IT infrastructure solutions or emerging technologies; * Market evaluation for new and [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Sample planner pre series/ series CC-Daimler/Renault I ID - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As Sample Planner (m/f) for Business Unit Instrumentation & Driver HMI (ID) you have to coordinate delivery of samples for projects during pre-series and series phased, ensuring customer needs are fulfilled.* Support of preparation of quotation package to customer concerning samp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Junior Software Developer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality Manager in Project - PSS ASAT - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. The direction for the division is clear: The future of mobility leads to automated driving. Integrated active and passive safety technologies and products that supp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Inertial & Impact Sensing Application Engineer PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. The direction for the division is clear: The future of mobility leads to automated driving. Integrated active and passive safety technologies and products that supp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
System Test Engineer - Sensor Clusters - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Cloud Consultant for IaaS / PaaS - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2018, Continenta[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
DevOps Engineer for Mobility Services & Servitization - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2018, Continenta[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Requirement/System Engineer - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experientaOur components for Passive Safety Systems provide drivers' protection in unpleasant situation of a crash event. One of the most important safety system's parts in the car - the Airbag Control Unit (ACU) - is managing the deployment on the airbags in such a way that the car occupants' [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Intern Engineering - Start your journey with us!

practica 0 - 1 an experienta

*Student in engineering field: Electronics, Computers, Informatics; *Good English communication skills; *Microsoft Office package knowledge is an advantage. [..]

Continental Sibiu
08.12.2019
Student/Intern non-engineering (ESH)_SB_Plant_Facility

full-time 0 - 1 an experienta

*Student in faculties relevant to the field of employment; *Good English communication skills; *Microsoft Office package knowledge is an advantage.[..]

Continental Sibiu
08.12.2019
IT Consultant Identity and Access Management Development - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description: <li>Maintain Identity Access Management application including the deployments and upgrades);

<li>Develop, implement and deploy custom NetIQ Identity Management connector (AD, SAP, delimited text, etc) for custom applications;

<li>Develop, implement &[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Hardware Discipline Project Leader - CES TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Discipline Project Leader.

Portfolio: Electronic Control Units: Connectivity applications, Telematic Units, Clusters, Displays, Head-up Displays, Multimedia Applications, Haptic Control, Comfort Con[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
System Architect for P E&DS - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a system architect and system requirements engineer to take a leading role in the development of a gearbox actuator for a new generation hybrid electrical vehicle. The gearbox actuator is a fully integrated mechatronic product (software, electronics, gearset). The purpose of th[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality Group Leader - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
RF/Antenna Design Engineer - I BS (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta


*Job Description :
We are looking for an RF/ Antenna design engineer to join our Access Systems group in Timisoara. Car access is a very complex and interesting field involving wireless communication (RF, LF, Bluetooth, Ultra-wide-band, Wireless Power Charging and other new technologi[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Lean Consultant - Electronics Manufaturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality Engineer (determined contract) - Tire Division

temporar 1 - 5 ani experienta

Job description* Responsible for the implementation and application of the Quality Management System in the designated area of responsibility;
* Supports the identification of manufacturing and quality issues affecting product quality;
* Performs internal audits on a regular [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Finite Element Analyst Engineer PTC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Simulations engineers play a vital role in our complex engineering projects. They use their technical expertise and knowledge to test the performance, durability, safety and functionality of engineering solutions in a virtual environment.

We are now looking for a new colleague to join our s[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Sample planner for Customer Centre I ID - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As Sample Planner (m/f) for Business Unit Instrumentation & Driver HMI (ID) you have to coordinate delivery of samples for projects during pre-series and series phased, ensuring customer needs are fulfilled.* Support of preparation of quotation package to customer concerning samp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Developer for Embedded Apps - I BS (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

ANSI C, embedded systems, microcontrollers[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Energy Management Student for TSRS Plant & R&D

practica 0 - 1 an experienta

Energy Management
- Monitoring and register the consumptions in location Plant & R&D: electrical, water, gas, Nitrogen.
- Calculates energy performance indicators.
- Performing loss energy control in location, all areas (Plant & R&D), in each departments conform wit[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
RF/Antenna Design Engineer - I BS (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta


*Job Description :
We are looking for an RF/ Antenna design engineer to join our Access Systems group in Timisoara. Car access is a very complex and interesting field involving wireless communication (RF, LF, Bluetooth, Ultra-wide-band, Wireless Power Charging and other new technologi[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Lean Consultant - Electronics Manufaturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Supervizor de linie - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Cu o cifra de afaceri de 40,5 miliarde de euro tn 2016, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial si are circa 230,000 angajati tn 56 de tari. Divizia Chassis & Safety dezvolta si produce tehnologii active si[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Operational Procurement Analyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Senior IT Engineer for Service Level Manager - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2018, Continenta[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Cloud Consultant for IaaS / PaaS - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2018, Continenta[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
DevOps Engineer for Mobility Services & Servitization - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2018, Continenta[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Tehnician Electronist - Fabrica de Electronice Timisoara

full-time 0 - 1 an experienta

- Analizeaza produsele respinse la testele ICT/Functionale sau de inspectie vizuala automata si tnregistreaza rezultatele tn baza de date interna;
- Asigura primul nivel de decizie tn cazul rebuturilor de productie;
- Furnizeaza rapoarte, tn cazul defectelor catre departamentul de calit[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant - Program Management - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As an IT Consultant in our department, your responsabilities will be the following:

<li>Single point of contact for all Greenfield, Extension, Rented location, Carve in/out and major projects;

<li>Consulting of Business project owner in terms of IT standards & - soluti[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
CNC programming Engineer in Sample Production I ID - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Sample Production role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts. The CNC programing engineer is responsible for:* CNC programing in PowerMILL by Delc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Intern Non-Engineering - Start your journey with us!_Sibiu

part-time 0 - 1 an experienta

Intern non-engineering

At Continental Sibiu we invest in your future by giving you the opportunity to work in non technical areas (Quality, Finance, Purchasing, Administrative) in an innovative env[..]

Continental Sibiu
08.12.2019
Quality Team Leader - Electronics Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant Identity and Access Management Development - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description: <li>Maintain Identity Access Management application including the deployments and upgrades);

<li>Develop, implement and deploy custom NetIQ Identity Management connector (AD, SAP, delimited text, etc) for custom applications;

<li>Develop, implement &[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Student/Intern Parcels and Deliveries-SB_Plant_SCM

full-time 0 - 1 an experienta

*Student in Faculty of Economics or others, considered relevant for the job; *Good English communication skills; *Microsoft Office package knowledge is an advantage. [..]

Continental Sibiu
08.12.2019
Translator (German to English) Internship TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As an Internship in the Translation department, you will be involved in general translation and translation-related (support) activities. Your main responsibilities will be to:

<li> Process translation requests;
<li> Prepare documents for translation;
<li> P[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
New Product Launch Manager - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

* Responsible for project management activities related to implementation of new projects into production. All activities are done in close collaboration with his team from development, quality assurance, manufacturing and support departments;
* Planning, implementation and optimization of [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Executive Assistant for General Management - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In the position of Executive Assistant you will be responsible to:

<li> organize and keep up to date manager's calendar, schedule meetings and conference calls with clients, business partners and internal personnel;

<li> plan, organize and ensure smooth running of meetings[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
DevOps Engineer for Mobility Services & Servitization - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a DevOps Engineer for Mobility Services & Servitization - IT TSR you will have the following tasks:* Continuous DevOps engineering activities for defined mobility services and servitization solutions hosted on the Continental.cloud in very close cooperation with the R[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team.

You will have to:
<li> Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis;
<li> Devise method[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Engineer for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Since 2006, Continental Engineering Services (CES) has been a globally operating company, offering engineering services. CES develop new products through a 'clean sheet of paper' approach and as a subsidiary of Continental AG, also modify tested high-volume components from the Continental AG prod[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Financial Analyst for Instrumentation & Driver HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Core Responsibilities:* Elaborate financial and economic analysis and consult location/division/headquarter management in order to support daily/operational decision making in line with Group Rules and Guidelines;
* Coordination, analysis, and reporting of monthly/annual/long ran[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Team Leader Finite Element Analyst - PTC - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a Team Leader for our simulation engineers' team. We are smart, we are motivated, and we need someone to support our eagerness to grow. Your main responsibilities will include:* Plan, structure, monitor and adjust the execution of all activities/ tasks in order to [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Algorithm developer - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Mechanical Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passe[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Angajam operatori linie - Fabrica de Electronice

full-time 0 - 1 an experienta

Continental dezvolta tehnologii si servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabila si interconectata a oamenilor si a bunurilor acestora. Societatea cu profil tehnologic, fondata tn 1871 ofera solutii sigure, eficiente si accesibile pentru autovehicule, utilaje, tr[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Algorithm Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As part of Continental's ADAS Business Unit, we develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using the latest developments in sensor technology (video, radar, lidar and ultrasound), our end products are "looking" around the vehicle and m[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Embedded Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Driving starts with ADAS.

Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments. An ADAS is a combination of electric systems that are focused o[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant Identity and Access Management Development - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description: <li>Maintain Identity Access Management application including the deployments and upgrades);

<li>Develop, implement and deploy custom NetIQ Identity Management connector (AD, SAP, delimited text, etc) for custom applications;

<li>Develop, implement &[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Sensor Fusion Algorithm Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

By joining our team, you will contribute to the development of algorithms for a multi-sensor fusion system, the Comprehensive Environment Model, which represents the essential step towards the SAE L2+ autonomous driving system. You will contribute in development state of the art algorithms for fu[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
SW Test Automation Engineer for Embedded Systems - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Scrum Master/Team Facilitator - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Developer(C++) for Computer Vision - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Experienced Software Test Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. The direction for the division is clear: The future of mobility leads to automated driving. Integrated active and passive safety technologies and products that supp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality Manager in Project - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. The direction for the division is clear: The future of mobility leads to automated driving. Integrated active and passive safety technologies and products that supp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Internship Algo Machine Learning - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
SW & Algorithm Technical Project Manager - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Embedded Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Senior SW Architect for CEM Fusion System-ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Integrator - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Algorithm developer - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Project Manager- ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 230,000 employees in 56 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Internship for Algorithm team - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Cyber Security Stack Developer for Automotive - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Ethernet Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Software Validation Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Rapid Prototyping SW Developer/Architect-ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Category Purchaser Mechanical Components - Purchasing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Description* The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental.

Responsibilities:* Conducts market analysis,
* Update y[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality & Logistics Internships - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Engineering Internship - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY, downtime echipamente;
* Identificarea cauzelor defectelor [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant for IT Service Op. Automation - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team? Are you already an expert or would you like to develop your skills in the area of Operations Automation?

Then Continental IT Center Europe is the place for you!

With more than 100 specialists in IT Center Europe we are [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Senior DevOps Engineer for IT Applications - IT CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team? Are you already an expert or would you like to develop your skills in the area of Operations Automation?

Then Continental IT Center Europe is the place for you!

With more than 100 specialists in IT Center Europe we are [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

<li> Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis.

<li> Devise methods and proce[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Security Architect - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 230,000 employees in 56 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Fire Prevention Officer for FM&ESH Department-TSR

full-time 0 - 1 an experienta

<li> To ensure and continuously improve fire protection requirements at the local site;
<li> To monitor compliance with current emergency situations legislation and to provide expertise on how this legislation and regulations can be met;
<li> Organizing and preparing [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. Information management in and beyond the vehicle is at the very heart of the Interior division. The pr[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Student/Intern non-engineering-HR Department-Sibiu

full-time 0 - 1 an experienta

*very good English knowledge; *good communication skills; [..]

Continental Sibiu
08.12.2019
IT Consultant Identity and Access Management Development - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description: <li>Maintain Identity Access Management application including the deployments and upgrades);

<li>Develop, implement and deploy custom NetIQ Identity Management connector (AD, SAP, delimited text, etc) for custom applications;

<li>Develop, implement &[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Production Scheduler - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Task Force Manager - SQM - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Quality Engineer (determined contract) - Tire Division

temporar 1 - 5 ani experienta

Job description* Responsible for the implementation and application of the Quality Management System in the designated area of responsibility;
* Supports the identification of manufacturing and quality issues affecting product quality;
* Performs internal audits on a regular [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Head of Mechanical Customer Applications Team in P E&DS TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

You will be responsible to lead the Mechanical Customer Application development team in Engine Systems, Product Line Electronics.

The team develops the mechanical part for engine control units, control units for selective catalyst reduction systems, on board chargers, wireless chargers ,DC [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Requirement/System Engineer - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our components for Passive Safety Systems provide drivers' protection in unpleasant situation of a crash event. One of the most important safety system's parts in the car - the Airbag Control Unit (ACU) - is managing the deployment on the airbags in such a way that the car occupants' injuries are[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Hardware Test Engineer - P E&DS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are into an electric hunt for the one that will be our electronic group colleague and in charge of electrification projects discussions under the pressure of a hot coffee cup in the morning. So, if you think you'll handle coffee cup pression, please join us. Responsibilities: As an engineer in[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
HR Business Partner - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta* Acts as a single point of the contact for the employees and managers in the location;
* Contributes as a member of the client group's management team to business strategy and operational goal setting to reach business objectives and expectations;
* Implements new HR related servic[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Logistician - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Checking the documents for the acquired raw materials (introducting them in the SAP);
* Scale weighting of bulk trucks with raw materials and checking the differences from packing list in comparison with the actual unloaded materials;
* Using all the necessar[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Packaging Engineer - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Design new packaging in Solid Works (or similar tool) for inbound, internal and outbound packaging considering cost, ergonomics, efficiency and safety norms;
* Develop packaging concept based on customer requirements, together with packaging suppliers: cardboard packaging, plastic (PS[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
HR Operations Team Leader TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The HR Operations Team Leader is responsible for leading, developing and evolving the capabilities of a HR Operations Delivery Team. He/she ensures high quality, efficient and effective delivery of all services in scope according to customer requirements, legal and statutory requirements and serv[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Hardware Engineer for Airbag Control Units - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Head of Software Quality - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
SAP QM Consultant - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

JOB DESCRIPTION

* Act as IT main responsible into the Roll-out projects, for the QM Template solutions developed.

* Analyze business requirements through fit/gap analysis, coordinate and prioritize solution gaps with business process owners and secure change management

* Define [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Automation Engineer - Electronics Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

PLC programming; Support and update of Production Equipment; Design, calculation, simulation of modules for production equipment in compliance to product specification; Participate at installation of the new equipment; Hardware production, equipment testing according to defined requirements and s[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Financial Controller - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta* Prepares budget, forecast, trend, estimation and variation analyses related to logistic, energy cost and other variable costs;
* Prepares regular and ad-hoc reports for internal stakeholders;
* Responsible for reporting enhancement;
* Responsible for investment capital request[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
System Engineer for Continental Automotive - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for System Engineers to work with us on automotive product functions. As system engineer and part of the development team, you will have the following responsibilities:

<li> System requirements engineering - analyze, create, manage, and clarify system and subsystem comp[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Cloud Consultant for IaaS / PaaS - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As an IT Cloud Consultant - IaaS / PaaS you will have the following tasks:* Innovation and technology consulting to various organizations within Continental to create additional value with improved IT infrastructure solutions or emerging technologies; * Market evaluation for new and [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
DevOps Engineer for Mobility Services & Servitization - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a DevOps Engineer for Mobility Services & Servitization - IT TSR you will have the following tasks:* Continuous DevOps engineering activities for defined mobility services and servitization solutions hosted on the Continental.cloud in very close cooperation with the R[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Angajam operatori linie - Fabrica de Electronice

full-time 0 - 1 an experienta

Continental dezvolta tehnologii si servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabila si interconectata a oamenilor si a bunurilor acestora. Societatea cu profil tehnologic, fondata tn 1871 ofera solutii sigure, eficiente si accesibile pentru autovehicule, utilaje, tr[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
IT Consultant for IT Service Op. Automation - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team? Are you already an expert or would you like to develop your skills in the area of Operations Automation?

Then Continental IT Center Europe is the place for you!

With more than 100 specialists in IT Center Europe we are [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Senior DevOps Engineer for IT Applications - IT CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team? Are you already an expert or would you like to develop your skills in the area of Operations Automation?

Then Continental IT Center Europe is the place for you!

With more than 100 specialists in IT Center Europe we are [..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

<li> Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis.

<li> Devise methods and proce[..]

Continental Timisoara
08.12.2019
Engineering Internship - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

Responsibilities:* Complete and maintain data base for scrap;
* Data collecting and complete in specific ergonomic systems;
* Realize specific measurements (distances, speeds, loads);
* Offering support for industrial engineering departments.

Requirements:


<[..]

Continental Timisoara
08.12.2019

Joburi Continental

Companie Oras(e) Data