Zoppas Industries Romania SRL

Orase: Sannicolau Mare,
Industrie: Inginerie


Grupul Zoppas Industries și-a lăsat amprenta în toate colțurile lumii, fie că vorbim de unități de producție sau reprezentanțe comerciale.  Zoppas Industries și-a câștigat de-a lungul anilor statutul de leader în designul  și producția sistemelor și elementelor de încălzire, furnizor global și partener al multor branduri cu renume mondial.
Sediul central se află în Italia, însă subsidiara din România concentrează mai mult de jumătate din angajații grupului.
 
Povestea Zoppas Industries România (Z.I.R.) a început din anul 1997 când și-a stabilit sediul în orașul Sânnicolau Mare,  județul Timiş, Drumul Cenadului 24.În Z.I.R. producem o mare varietate de rezistenţe electrice de încălzit pentru aplicaţii de uz casnic, industrial şi industrial speciale, de la elemente tubulare de încălzire pentru aplicaţii casnice (aparate cafea, ceainicuri, prăjitoare pâine, cuptoare şi barbecues, friteuze, fiare de călcat), elemente pentru încălzirea aerului (aeroterme, aer condiţionat, convectoare) şi elemente pentru încălzirea apei ori pentru aplicaţii de încălzire a lichidelor, până la utilaje pentru dezgheţare şi anticondens pentru frigidere, developat/tipărit foto; maşini de spălat, uscătoare, elemente de încălzire tip cartuş pentru industria plasticului, elemente de încălzire izolate în mică sau ceramică, elemente de încălzire etched foil şi elemente de încălzire in close IR, aplicaţii industriale speciale (galvanizare, aer condiţionat, maşini de format la cald, biomedicale, aeronautice, navale). Reunim practic toate tehnologiile sub același acoperiș.

În cifre, de-a lungul timpului, compania a avut o evoluție impresionantă:

  • În 2007 activitatea a început cu 7 angajați și a ajuns în 2014 la un numărul mediu de 3.025 salariați;
  • Capitalul social a crescut de la 292.263 EUR la 1.717.355 EUR;
  • Cifra de afaceri aferentă anului 2014 a fost de 78.028.815 EUR;
  • Dacă la început suprafața interiară a spațiului de producție măsura aproximativ 8.000 mp, în zilele noastre a ajuns la aproximativ 64.000 mp;
  • Producția zilnică a crescut de la 2.000 la peste  245.000 de piese pe zi;
  • Producția anuală în 2014 a fost de aproximativ 53.800.000 de piese.

Pentru ca imaginea să fie completă trebuie să mai spunem că Z.I.R. este una dintre cele mai mari investiţii realizate de firmele italiene care au ales România pentru a-şi desfăşura afacerile, iar toate acestea au însemnat o dezvoltare rapidă a zonei în care Z.I.R. îşi desfăşoară activitatea.

Volumul mare al investiţiilor realizate într-un timp atât de scurt dovedeşte că am beneficiat de sprijinul autorităţilor, la nivel local, regional şi naţional, o atitudine ce nu poate fi interpretată decât ca reprezentând dorinţa reală de deplasare spre economia de piaţa.

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.