L'Oreal Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: FMCGLider mondial in industria frumusetii, L'Oréal este prezent in 130 de tari de pe cinci continente. Ambitia noastra pentru urmatorii ani este de a castiga un alt miliard de consumatori din intreaga lume, prin crearea de produse cosmetice care respecta diversitatea infinita a nevoilor lor de frumusete si dorintele.

Compania L'Oréal, are o istorie de peste 100 de ani si este prezenta pe piata romaneasca de 20 de ani.

 
 

In L'Oréal apreciem persoanele care prezinta sensibilitate fata de frumos, persoanele cu spirit de initiativa, creative, care sunt dispuse sa isi asume riscuri si care aduc o nota personala proiectelor in care sunt implicate.
Inca din prima zi vei fi intampinat de departamentul HR care iti va facilita integrarea in companie. Iti vei cunoaste colegii printr-o vizita a sediului si vei avea ocazia sa cunosti mai bine diviziile si brandurile L'Oréal.

Pachetul de beneficii pe care il oferim angajatilor L'Oréal Romania cuprinde:

 • Program personalizat de training
 • 25 de zile de concediu
 • Bonuri de masa
 • Bonus anual in functie de performantele companiei in anul anterior (participarea la profitul companiei)
 • Asigurare medicala
 • Asigurare de viata
 • Discount la achizitionarea produselor companiei

In functie de activitatea desfasurata in cadrul companiei poti beneficia de:
- masina de serviciu, telefon mobil, laptop.

Intr-o lume in continua miscare, doresti sa fii proactiv, sa iti asumi responsabilitati, sa fii autonom, sa acumulezi experienta si sa arati de ce esti capabil. L’Oréal iti ofera resursele necesare pentru a evolua. Stim ca o cariera profesionala trebuie construita si continuata pe termen lung si consideram ca fiecare dintre angajatii nostri joaca un rol activ in cariera proprie.

Punem aceeasi pasiune in dezvoltarea oamenilor, cat si in dezvoltarea produselor noastre. Suntem intr-o continua cautare a excelentei, suntem cu un pas inainte, stimulandu-ne creativitatea pentru a acorda atentie frumusetii, in diversitatea sa infinita. Ambitia noastra este de a oferi suport fiecarui angajat al companiei pentru a-si atinge potentialul maxim.

 
 Ce spun colegii nostri?

 
 

In continuare, te invitam sa ne vizitezi pe pagina de cariere si sa identifici oportunitatea profesionala care ti se potriveste intr-unul dintre departamentele de mai jos:
  
 

BRANDSTORM – International Competition for students

De 26 de ani, L’Oréal Brandstorm, pionierul competitiilor de business, descopera tinerele talente din toate colturile lumii. Brandstorm invita tinerii talentati sa-si asume rolul unui International Innovation Manager si sa revolutioneze experienta de ingrijire a tenului in randul consumatorilor orientati catre un stil de viata sanatos.

 

Cui se adreseaza?

Daca esti student  sau masterand, pasionat de marketing, tech, inginerie, digital, dar nu numai, atunci tie ti se adreseaza! Daca esti curios, daca ai idei si nu ti-e frica sa le transformi in solutii inovatoare, atunci inscrie-te in competitie.  Mai adu cu tine doi colegi si hai sa revolutionam impreuna!

De ce sa te inscrii?

Este simplu:

Dupa cum spune si sloganul competitiei – Play. Experiment. Innovate – ai ocazia sa iti pui in valoare creativitatea, sa iti dezvolti competente, sa cercetezi, sa iti depasesti limitele, iar in tot timpul acesta sa nu uiti o secunda sa te distrezi.

Si nu numai!

 • Castigi o experienta profesionala reala
 • Cunosti si comunici direct cu executivii L’Oreal Romania
 • Pe tot parcursul competitiei, interactionezi cu experti din businessul L’Oreal
 • Ai parte de mentoring din partea profesionistilor de marketing
 •  Ai sansa sa lucrezi cu o agentie de creatie
 • Iti dezvolti networking international

Mai mult, echipa care castiga finala internationala va avea o experienta antreprenoriala de 3 luni la Station F din PARIS , unul dintre cele mai mari hub-uri de startup-uri din lume. 

Astfel, va veti putea transforma ideea intr-un concept real de business.

Ideile chiar pot deveni realitate. Trebuie doar sa indraznesti!
 

Care sunt etapele competitiei?
Hai pe pagina oficiala BRANDSTORM si acccepta provocarea!

 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.