Carrefour România

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Retail


 


Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni!

Este despre diversitatea din organizatie, despre spiritul ei proaspăt, despre emoția primului job și satisfacția pe care o ai când poți fi de ajutor, despre prietenia fără vârstă și bucuria de a fi bun în ceea ce faci.

Hai să ne cunoști așa cum suntem: prietenoși, muncitori, haioși, responsabili, creativi și ingenioși, de ajutor. Fiecare dintre noi avem trăsături care ne fac să fim unici și valoroși. Suntem diferiți și în același timp suntem la fel ca toți românii: vrem să fim liberi, să alegem, să ne exprimăm punctul de vedere, să ne simțim bine!

Te așteptăm la cea mai nouă ediție Angajatori de Top din București, să ne cunoaștem și să îți prezentăm oportunitățile de carieră pe care ți le-am pregătit.

Descoperă joburile pentru care ne căutăm colegi sau programul nostru de internship plătit C4Yourself, în departamentele: Achiziții, Logistică, Financiar, Marketing, Calitate, Resurse Umane. 

Intră în Lumea Carrefour și descoperă poveștile noastre!

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. Zilnic, primim în magazinele noastre peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numără 300 de magazine, dintre care 32 hipermarketuri, 216 supermarketuri, 52 magazine de proximitate și un magazin de comerț online.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.