Wirecard Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare


Wirecard Romania este unul dintre cei mai mari emitenți și furnizori de soluții de carduri din România, cel mai mare centru de procesare din România și unul dintre cele mai mari din Europa de Est. Ne-am specializat în procesarea tranzacțiilor fără numerar, oferim programe, servicii și aplicații de loialitate, soluții de monitorizare anti-fraudă, suport pentru deținătorii de carduri aflați în străinătate, risk management și gestionare a peste 1.500 de ATM-uri și 18.500 de terminale POS și peste 9.5 milioane tranzacții pe lună în conformitate cu standardele impuse de către VISA și MasterCard.

Wirecard Romania construiește soluții complete de fidelizare pentru zona de retail și banking, oferă servicii care îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate, bazate pe o tehnologie revoluționară. Soluțiile personalizate sunt oferite practic pentru orice industrie și cerere, indiferent de mărimea companiei, iar portofoliul se extinde constant cu soluții inovatoare de tip white label pentru acces și plăți mobile, online și offline.

Wirecard România face parte din grupul internațional Wirecard, unul dintre liderii mondiali în ceea ce privește procesarea tranzacțiilor online de plată și efectuarea procesării internaționale.

Vrem să credem că am găsit partea bună a tehnologiei care ne ghidează activitățile de zi cu zi și am ales să o folosim în avantajul nostru și al clienților noștri.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Wirecard Romania

Companie Oras(e) Data
Agent call center

full-time Student/Absolvent

Descrierea postului: – preluarea apelurilor telefonice ale clienţilor (posesori de carduri şi reprezentanţi ai instituţiilor-client) şi soluţionarea problemelor semnalate de aceştia privind cardurile şi tranzacţiile aferente, ATM, etc, prin furnizarea de informaţii şi suport tehnic per[..]

Wirecard Romania BUCURESTI
Job national
19.01.2019
Second Level Support Engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

Wirecard Romania is looking for a colleague with basic knowledge and experience in applications support and databases (SQL Language), to strengthen our team. You will be in charge of technical setup, integration support, as well as providing assistance to existing merchants for technical related qu[..]

Wirecard Romania BUCURESTI
19.01.2019
Agent vanzari Mall AFI

full-time Student/Absolvent

Angajam 3 fete pentru un stand in Mall AFI Bucuresti.[..]

Wirecard Romania BUCURESTI
19.01.2019

Joburi Wirecard Romania

Companie Oras(e) Data