Superbet

Orase: Alt oras, BUCURESTI,
Industrie: Altele


         Fondată în 2009, Superbet a devenit liderul pieței retail în domeniul betting & gaming din România. În prezent, compania deține peste 600 de agenții în toată țara.

În paralel cu prezen
ța puternică în retail, compania oferă pe website-ul www.superbet.ro cele mai bune cote și cea mai variată ofertă din domeniul pariurilor online, a jocurilor de tip sloturi, cazinourilor live, jocurilor virtuale, și loteriilor. Echipa Superbet numără peste 2000 de membri. Angajații companiei au atitudinea unor sportivi care privesc fiecare provocare drept o șansă de a-și demonstra talentul, experiența și dorința de a fi mai buni în fiecare zi.

Misiunea companiei este să ofere entertainment
și să crească nivelul adrenalinei pariorilor grație produselor unice pe care le oferă.

La Superbet, fiecare pariu devine o aventură în care pariorii î
și pot transforma în câștiguri uriașe pasiunea pentru sport. Superbet este compania cu cea mai pronunțată ascensiune din domeniul betting & gaming din Europa Centrală și de Est.

Viziunea companiei este să devină numărul 1 în fiecare
țară în care decide să investească. În al doilea semestru din 2017 e programată lansarea operațiunilor în Polonia, parte dintr-o ambițioasă strategie pe termen lung. Pariază pe noi! Suntem o echipă care plănuiește să modeleze viitorul domeniului betting & gaming.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.