Hornbach

Orase: Brasov, BUCURESTI, Sibiu, Timisoara,
Industrie: ConstructiiHORNBACH se află în topul magazinelor de materiale de construcţii și grădinărit cu o cifră de afaceri de peste 3 miliarde euro/an, cu o reţea de peste 150 magazine și aproximativ 18.000 angajaţi; momentan în 9 ţări europene. HORNBACH este o afacere de familie independentă, listată la bursă - deja la a 5-a generaţie.
Astăzi, compania germană constituie una dintre primele cinci lanţuri de magazine de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

În România, Hornbach este prezent din 2007 cu 6 magazine în: București-Ilfov (Berceni, Militari și Balotești), Brașov, Timișoara și Sibiu, cu un număr de aproximativ 750 angajați.

În spatele succesului HORNBACH, se află angajaţii noştri, care sunt conduşi de către o echipă de management experimentată. Peste 140 de ani HORNBACH!

Informaţi-vă pe www.hornbach.ro cu privire la punctele culminante din istoria concernului!
 
 
        
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Hornbach

Companie Oras(e) Data
Casier la magazinul nostru din Timisoara

full-time Student/Absolvent

[..]

Hornbach Timisoara
22.11.2017
Angajat Call Center

full-time 0 - 1 an experienta

HORNBACH se află în topul magazinelor de materiale de construcţii și grădinărit cu o cifră de afaceri de peste 3 miliarde euro/an, cu o reţea de 150 magazine și aproximativ 17.000 angajaţi, în prezent în 9 ţări europene. [..]

Hornbach BUCURESTI
22.11.2017
Responsabil back office comert online

full-time 1 - 5 ani experienta

- Prelucrarea de solicitări din partea clienţilor şi asigurarea comunicării între departamentul Serviciu clienţi şi Centrul de expediere magazin online - Colaborare continuă şi activă la îmbunătăţirea proceselor specifice departamentelor Serviciu clienţi şi Centrul de expediere maga[..]

Hornbach BUCURESTI
22.11.2017

Joburi Hornbach

Companie Oras(e) Data