Adient

Orase: Jimbolia, Timisoara,
Industrie: Inginerie


Driving innovation forward
 

Cu aproximativ 75.000 de angajați în 230 de sedii localizate în 33 de țări, Adient este lider în producția de scaune auto. În octombrie 2016 compania, cunoscută până atunci la nivel mondial ca Johnson Controls, se transformă în Adient.

În Jimbolia, compania și-a început activitatea în 2002 prin producția structurii metalice a scaunelor de mașină, părți din această structură și angrenaje care ajută la mișcările scaunului.

Adient livrează anual 25 de milioane de sisteme pentru scaune auto utilizate în peste 360 de tipuri de mașini, printre care se numără: Mercedes, Porsche, Volskswagen, Audi, Ford, BMW, Lamborghini, Ferrari, Masserati.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Adient

Companie Oras(e) Data
Functionar logistica

full-time 0 - 1 an experienta

- efectuarea livrarilor si receptiilor in sistemul ERP; - verificarea documentelor de transport; - verificarea si expedierea facturilor; - verificarea facturilor de la transportatori; - intocmirea facturilor fiscale; - intocmirea diferitelor rapoarte in Excel; - pregatirea documentelor necesar[..]

Adient Timisoara
25.06.2018
Quality Customer Engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

• Ensure that customer and internally identified quality issues are resolved using the Adient problem solving methods (8D Report, Problem Solving Document, etc.); • Analyze defects until the point of identification of nonconformities cause, prepare necessary corrective / preventive actions tog[..]

Adient Timisoara
25.06.2018

Joburi Adient

Companie Oras(e) Data