DELTATEL

Orase: Timisoara,
Industrie: Servicii&BPO

Site http://www.deltatel.ro/

DELTATEL este o companie specializată în furnizarea de servicii care permit operatorilor, marilor companii și instituțiilor publice să ofere soluții de comunicații de voce, date și video utilizatorilor finali.

Activitatea sub sigla DELTATEL a demarat în 2003, scopul principal fiind acela de a asigura servicii de instalare, conectare și integrare de sisteme și asistență tehnică.
Încă de la inființare, DELTATEL s-a angajat să promoveze calitatea în servicii și orientarea către client, bazându-și activitatea pe structuri operaționale performante, solide competențe tehnologice și resurse umane specializate. Ținând cont că necesitățile fiecărei companii sunt unice și specifice, organizația a fost creată și dezvoltată permanent în spiritul satisfacerii acestor cerințe personalizate ale clienților.

Fiecare dintre angajații DELTATEL este parte a unui colectiv bine consolidat, hotărât să indeplinească obiectivele companiei, specifice fiecărui proiect în parte. 
În munca noastră de zi cu zi se resimte spiritul de echipă, comunicarea fiind principala punte dintre angajați.
Responsabilitatea fiecărui angajat este orientată atât spre atingerea țelurilor individuale, cât și spre atingerea țelurilor intregii organizații. Fiecare proiect este conturat pas cu pas ținând cont de responsabilitațile noastre față de client. 
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca DELTATEL

Companie Oras(e) Data
Financial reporting analyst

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

DELTATEL Timisoara
22.04.2019
Service Analyst with FRENCH or GERMAN

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

DELTATEL Timisoara
22.04.2019

Joburi DELTATEL

Companie Oras(e) Data