Savnet Training Center

Orase: Timisoara,
Industrie: Educational
We don’t just offer trainings, we build careers.
 
 
În  mediul  actual  de  business  este  nevoie de un  partener pentru  formare profesională si scolarizare.
Savnet Training Center oferă soluţii de scolarizare prin care partenerii nostri sa fie conectati cu evolutiile din domeniul IT&C şi să isi dezvolte competentele si abilitătile necesare pentru a se distinge pe această piaţă foarte competitivă.
 
Valori

Suntem angajati să inspirăm si să sustinem oamenii, punem suflet şi ambiţie în fiecare proiect pentru a dezvolta sau evidentia ceea ce este mai bun în fiecare: valori, competente, abilităţi şi cunoştinţe.
Este de mare interes pentru noi dezvoltarea unui mediu de formare profesionala durabil şi de succes.

Misiune

Asociatia Savnet Training Center înseamnă o echipă care oferă soluţiile cele mai potrivite pentru formarea profesională in domeniul in care activăm. Orientarea fată de client, dedicarea asupra procesului de formare profesională, experienta sunt elemente care caracterizează fiecare proiect pe care il gestionăm. Misiunea noastră e de a oferi servicii de inaltă calitate clientilor nostri.
Asociatia Savnet Training Center (www.savnet.ro) a fost infiintată in anul 2012, devenind in scurt timp partener al Cisco Networking Academy.

Parteneri

Cisco Networking Academy este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali de formare profesională in domeniul retelelor de calculatoare, cu programe active in peste 165 de tari, prin care sunt instruiti peste 1 milion de participanti anual. Cursurile noastre reprezintă garanţia calității peste tot în lume, iar experienta obtinută de la unii dintre liderii mondiali în serviciile de formare profesională in domeniu, ne recomandă.
Motive sa lucrati cu noi
  • Servicii de formare profesională
Evolutiile rapide, competitivitatea si cererea pentru forta de muncă bine pregatită profesional caracterizează mediul de business de azi. In acest context, formarea profesională devine critică pentru succesul fiecărei companii. Serviciile de formare oferite de noi au menirea de a sprijini clientii nostrii in urmarea strategiilor si obiectivelor proprii propuse.
  • Orientare către client
Fiecare client este in centrul atentiei noastre. Suntem dedicati pe a livra cel mai bun sprijin și cele mai bune recomandări pentru pregătirea si executarea procesului de scolarizare.
  • Echipa
Ne concentrăm permanent atentia pe dezvoltarea de noi cursuri, oferirea celor mai bune servicii și implicarea unor formatori de calitate. Cumulat, echipa are experientă bogată de livrare de cursuri in mediul corporate, la nivel national si international si in academic.
 
Mail. contact@savnet.ro            
Youtube: SavnetTrainingCenter
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.