MEWI

Orase: Arad, BUCURESTI, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Oradea, Slobozia, Timisoara,
Industrie: AgriculturaMEWI IMPORT EXPORT AGRAR INDUSTRIETECHNIK SRL, companie cu capital integral german, este unul dintre principalii jucatori de pe piata utilajelor agricole. In 2016 am inregistrat o cifra de afaceri de peste 60 milioane de euro, ocupand locul I in Topul National al Firmelor, in grupa "Comert cu ridicata al masinilor agricole", categoria "Intreprinderi Mari". Anul 2018 l-am incheiat cu o cifra de afaceri de peste 70 milioane de euro.

Crescand de la un an la altul, am dobandit aprecierea multor producatori europeni renumiti, devenind importator si reprezentant pentru Romania a numeroase marci recunoscute pe plan mondial. Pe langa vanzare de utilaje agricole, suntem cunoscuti pentru calitatea serviciilor de garantie si post-garantie, furnizarea de piese de schimb originale si asigurarea unui service complet. In prezent, distribuim cele mai moderne tractoare si utilaje agricole, fabricate de producatori de top.

Pentru a afla mai multe despre noi, viziteaza-ne pe site-ul nostru.

De ce sa alegi MEWI? 

Pentru ca ...
-    Ne dezvoltam continuu: am crescut de la an la an, chiar si in acele perioade considerate de „criza”. Si in fiecare an cresterea s-a masurat in numere cu doua cifre.
-    Lucram intr-un mediu placut: intrebati ce apreciaza cel mai mult la locul de munca majoritatea celor chestionati au trecut pe primul loc „relatiile dintre colegi”, „relatia cu sefii”, „colegialitatea”. La noi vei auzi des oameni razand.
-    Investim in invatare: angajatii nostri participa constant la cursuri de specializare, in tara sau in strainatate.
-    Avem o echipa stabila si valoroasa: 3 dintre cei 5 angajati cu care a inceput firma in 1995 inca mai lucreaza la noi. La MEWI aproape nu exista fluctuatie de personal. Si fiecare angajat are posibilitatea sa isi puna zi de zi talentele in valoare.
-    Ne implicam constant in problemele comunitatii: suntem un bun vecin si contribuim, in baza unor programe comunitare, la imbunatatirea calitatii vietii celor din jurul nostru. 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.