Mondial SA

Orase: Lugoj,
Industrie: Retail

Site http://www.mondial.ro

Villeroy&Boch este unul dintre cele mai importante branduri premium din lume în domeniul producţiei de  articole ceramice. Afacerea de familie, fondată în 1748, îşi are sediul central în Mettlach/Germania şi  fabrici de producţie în mai multe ţări europene, Mexic şi Thailanda.
Un brand renumit, cu o tradiţie şi un stil excepţional, oferă atât produse pentru Baie şi Wellness, cât şi pentru Cultura Mesei.
Villeroy & Boch este prezent în 125 de ţări, considerat fiind la momentul actual un brand european de lifestyle.
Mondial SA, parte a grupului Villeroy & Boch, este o marcă cu o tradiţie de aproape 120 de ani în domeniul ceramic, având ca principal obiect de activitate producţia şi comercializarea de obiecte sanitare.
În calitate de societate fiică a grupului Villeroy & Boch, Mondial desfăşoară în prezent o activitate ca şi companie de rang egal şi integrată faţă de celelalte companii ale grupului.
Ne mândrim să ştim că putem să garantăm calitatea germană, prin perfecţionarea continuă, în fiecare zi. Încă de la intrarea în grupul Villeroy & Boch, Mondial a cunoscut o dezvoltare masivă, atât din punctul de vedere al tehnologiei de fabricaţie a obiectelor sanitare din porţelan, care a fost modificată în proporţie de 90% faţă de momentul anterior apartenenţei la grup, cât şi al infrastructurii.
Investiţiile în tehnologie le completăm prin investiţia în resursele umane, preocuparea permanentă pentru formarea şi dezvoltarea profesională a angajaţilor noştri recomandându-ne ca angajator de top în partea de vest a ţării.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Mondial SA

Companie Oras(e) Data
Inginer ceramist

full-time 1 - 5 ani experienta

În calitate de Inginer ceramist, veţi fi responsabil de asigurarea funcționării instalațiilor de ardere și reardere la parametrii tehnici prescriși, în scopul obținerii producției planificate.[..]

Mondial SA Lugoj
21.04.2019
Inginer automatist

full-time 1 - 5 ani experienta

În calitate de Inginer automatist junior, veţi fi responsabil de modernizarea, automatizarea şi întreţinerea instalaţiilor şi echipamentelor de lucru existente în incinta fabricii.[..]

Mondial SA Lugoj
21.04.2019
Junior Engineer

full-time Student/Absolvent

We offer you a two-year paid professional development program![..]

Mondial SA Lugoj
21.04.2019
After Sales Technician

full-time 1 - 5 ani experienta

About Villeroy & Boch Villeroy & Boch with headquarters in Mettlach /Germany has production facilities in Europe, Mexico and Thailand. Villeroy & Boch is one of the world’s leading brands for ceramics and lifestyle. With our innovative and stylish products from the areas Bath & Wellness and Tab[..]

Mondial SA Lugoj
Job national
21.04.2019

Joburi Mondial SA

Companie Oras(e) Data