Leoni Wiring Systems

Orase: Arad, Bistrita, Pitesti,
Industrie: Auto


Îmbinati cariera cu oportunitatile noastre internationale.

 

Grupul de companii LEONI: Binecunoscut ca un sistem inovativ si de dezvoltare pentru cabluri, cablaje si sisteme de cabluri, grupul numara peste 61.000 de angajati în mai mult de 88 locatii raspândite în 32 de tari. Este un furnizor pentru Aston Martin, Audi, BMW, Bentley, General Motors, Land Rover, Mercedes-Benz, Porsche, Peugeot, Renault, Nissan, Rolls Royce, VW si altii. Este pozitionat pe piata din Europa pe locul 1, iar in lume ocupa locul IV.

LEONI în România: Cu peste 9.300 de angajati, este unul dintre angajatorii de top din sectorul industriei automotive românesti. Având unitati de productie deschise la Arad (1999); Bistrita (2002) si Pitesti(2005); LEONI în România se afla într-o continua dezvoltare ca urmare a inovatiei tehnologice si orientarii catre client.

LEONI Arad

Având 3800 angajati, este prima companie LEONI din România care si-a deschis sediul în Zona Industriala de Vest din Arad în anul 1999. Produce instalatii electrice si cutii de sigurante pentru client precum: Audi, Bentley,Daimler, DAF, GM, MAN, Fendt, Claas, Volvo.

LEONI Bistrita

Cu mai mult de 3200 de angajati este parte a diviziei de cablaje, fiind cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud. Leoni Bistrita si este a 2-a companie deschisa în România în anul 2002, în cadrul unei investitii green field. Produce cablaje pentru clienti premium din industria automotive:Mercedes-Benz, BMW si Rolls Royce.

LEONI Pitesti

LEONI Pitesti s-a infiintat în 2005 si reprezinta cea mai noua fabrica LEONI din România. În fiecare an, LEONI Pitesti, a inregistrat o continua crestere si dezvoltare astfel încât astazi are peste 2200 de angajati. În sediul nostru, se produc  cablaje pentru clienti importanti, cum ar fi Dacia, Renault, Nissan si Peugeot.

www.leoni.com
 

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.