Career Hunting la indemana oricui - targul virtual de joburi


 

Cum ar fi sa ai 160 de companii de top care iti propun peste 9000 de joburi, care pot fi foarte aproape de tine: in buzunar, ghiozdan sau la birou? Ei bine, Angajatori de TOP Virtual iti ofera oportunitatea de a explora 160 de destinatii diferite si 9000 de trasee profesionale printr-un simplu click. Career Hunting la indemana oricui, la propriu.

Mai jos gasesti cateva avantaje pe care ti le ofera targul de cariera Angajatori de TOP Virtual, in caz ca mai ai nevoie de un imbolt pentru a te convinge:

1. Cu ajutorul filtrelor pe care ti le punem la dispozitie poti gasi joburile in functie de domeniul de interes si/sau orasul in care vrei sa lucrezi. De exemplu: Daca vrei sa lucrezi in Finance in Arad, platforma iti va afisa standurile virtuale ale companiilor din Arad care recruteaza in Finance.

2. Informatia e la 1 click si 1 scroll distanta - Nu mai este nevoie sa stai la coada sau sa treci prin emotiile interactionarii cu reprezentantii companiilor. Cu doar cateva click-uri si scroll-uri poti afla toate informatiile de care ai nevoie. Astfel, poti lua decizia de a aplica fara niciun fel de dubiu.

3. Economisesti foarte mult timp – Evenimentul Angajatori de TOP Virtual iti salveaza timpul pe care l-ai fi investit in participarea la un eveniment de recrutare, research asupra companiilor pentru a le gasi ofertele si aplicarea pentru fiecare job printr-o platforma diferita, etc. Acest timp este redus la un minim absolut datorita accesibilitatii platformei si formei evenimentului.

4.Nu conteaza de unde esti -  Nu este nevoie sa locuiesti in orasele mari ale tarii pentru a lua parte la targul virtual, deoarece companiile isi prezinta toate pozitiile pe care le au deschise la nivel NATIONAL. Gasesti pozitii deschise si in orase precum: Timisoara, Brasov, Iasi, Ploiesti, Cluj Napoca, Suceava, Oradea, Sibiu etc.

5. Poti fi la curs, la munca, acasa, la film, pe varf de munte - tot ce ai nevoie pentru a participa este conexiunea la internet si poti aplica la toate joburile disponibile in timp real.

6. Poti reveni oricand la standul unei companii - in cazul in care iti doresti sa recitesti informatii despre companie sau sa te asiguri de cerintele incluse intr-un job description, le poti accesa ori de cate ori ai nevoie;

De asemenea, poti intra in cursa pentru un kit de calatorie care iti va face drumul catre cariera de succes mult mai placut. Afla ce ai de facut citind articolul de >aici<

Nu ezita! Angajatori de TOP Virtual poate fi accesat doar pana pe 24 noiembrie!

 Cauta-ti job la Angajatori de TOP VirtualLinkedIn