Mai ai o sansa sa-ti gasesti jobul potrivit toamna aceasta - Angajatori de TOP Virtual

Nu ai reusit sa ajungi la targurile fizice Angajatori de TOP Timisoara si Bucuresti? Nicio problema, Angajatori de TOP Virtual iti mai ofera o sansa sa-ti gasesti toamna aceasta jobul potrivit! Prin urmare, iti propunem sa explorezi Orasul Joburilor din mediul virtual in perioada 4 noiembrie - 24 noiembrie. Unde? Pe www.hipo.ro.

Daca nu ai posibilitatea de a pleca intr-o vacanta reala, poti navigha printre miile de trasee profesionale disponibile in diverse domenii de activitate precum: IT&C, Inginerie, Retail, Servicii & BPO, Finance & Banking, Customer Support, Audit si Consultanta sau HR, dar si pentru toate nivelurile de experienta. 

Itinerariul pus la dispozitie de Angajatori de TOP Virtual cuprinde peste 160 de obiective turistice si 9000 trasee profesionale, pozitiile deschise fiind in Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, dar si in alte orase din Romania. Indiferent ca esti acasa, la facultate sau la birou, traseul pe care ti-l vei alege te va conduce catre destinatia dorita: cariera visata.

Ti-am starnit curiozitatea si vrei sa afli care sunt cateva din obiectivele turistice din Orasul Joburilor Virtual?

Iata o parte dintre companiile ce sunt nerabdatore sa te aiba in echipa lor: Siemens Industry Software, Emerson, FM Logistic, Ubisoft, Total Technologies, GoPro, Group Renault, Nokia, Mercedes Benz, Veeam etc. Pentru a vedea lista completa a companiilor participante te invitam sa accesezi platforma Angajatori de TOP Virtual.

Cu ajutorul unui tur in Orasului Joburilor, descoperi informatii despre fiecare companie ce te atrage, industria din care face parte, misiunea care o ghideaza, valorile pe care isi construieste produsele, planurile de dezvoltare si de recrutare, care sunt asteptarile reprezentantilor de la candidati, video-uri reprezentative ale activitatii pe care o desfasoara, fotografii de la activitatile extra organizate si multe alte informatii valoroase.

Poate te intrebi cum poti sa ajungi in Orasul Joburilor si sa gasesti traseul profesional potrivit pentru tine? Foarte simplu, Indiciul 2:"Fii proactiv!" si urmeaza pasii de mai jos:
 
1. Fa-ti cont pe hipo.ro, daca nu ai unul deja;

2. Creeaza-ti CV-ul sau actualizeaza-l;

3. Acceseaza targul virtual;

4. Creeaza lista companiillor care ti se potrivesc;

5. Stabileste-ti criteriile de selectie: domeniile in care vrei sa activezi, programul de lucru si orasul;

6. Aplica la joburile potrivite nivelului tau de experienta.

Poti ajunge la cariera mult dorita, iar daca aceasta vine la pachet cu o vacanta, cu atat mai bine.  In plus, daca iti gasesti jobul dorit si ai aplicat, poti fi de doua ori castigat! Aplicatia ta la oricare dintre oportunitatile de cariera Angajatori de TOP Virtual iti poate aduce si un kit de calatorie. Afla mai multe detalii de aici.
 
 Acceseaza Angajatori de TOP VirtualLinkedIn