Cum a devenit Sustainalytics unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabileSustainalytics, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile isi continua expansiunea la nivel national si global, angajand specialisti in Bucuresti si Timisoara. Dupa opt ani de prezenta pe piata locala, in echipa Sustainalytics lucreaza peste 200 de persoane, in departamente de analiza, consultanta, solutii financiare sustenabile, dezvoltare software, economie, juridic, administrare si resurse umane.
Ce face Sustainalytics?


Compania deruleaza activitati de cercetare si analiza care permit investitorilor, bancilor si altor institutii din mediul financiar global, sa ia decizii informate, atunci cand deruleaza o investitie. Mai exact, echipa are o contributie importanta in colectarea si analiza de date cu privire la performanta de mediu, sociala si de management a companiilor, care sunt utilizate apoi de investitori, alaturi de alti indicatori si factori, pentru a lua decizii privitoare la alocarile de capital. Prin aceasta activitate Sustainalytics incurajeaza investitiile responsabile, contribuind astfel la o economie globala mai echitabila si sustenabila."Oamenii care se alatura echipei noastre sunt motivati de impactul activitatii lor in economia globala. Fiind partenerul unor importante companii si fonduri de investitii, fiecare coleg este constient de contributia sa la misiunea comuna: aceea de a crea o economie globala mai echitabila si sustenabila. Alaturi de impactul global, Sustainalytics este atragatoare pentru candidati datorita inovatiei si deschiderii catre colaborare. Avand in vedere toate acestea, ingredientul pentru succesul la nivel global este resursa umana. Avem specialisti talentati si pasionati, o echipa diversa, care beneficiaza de training-uri si deschidere catre specialistii de nivel international." spune Marius Cimpoesu, Vice-presedinte executiv in cadrul Sustainalytics.

Proiecte pentru comunitate: Global Volunteer Day

Fiecare angajat este incurajat sa se implice anual in activitati menite sa sustina comunitatile locale. Unul dintre exemple este "Global Volunteer Day", un proiect care ii motiveaza pe angajati sa contribuie la diverse initiative sociale sau de mediu. In 2018, la Timisoara, echipa Sustainalytics a parasit timp de o zi birourile pentru o activitate de ecologizare a lacului Secu de langa Resita si a imprejurimilor. Rezultatul s-a tradus in peste 6 kilometri de suprafata curatata si colectarea a aproape 80 de saci de deseuri. De cealalta parte, echipa din Bucuresti a reusit, pentru al doilea an consecutiv, sa curete o parte din Gradina Botanica Bucuresti. Astfel, "Zona Carpatica" a fost infrumusetata si a devenit mult mai atractiva pentru toti vizitatorii. In timpul anului, fiecare angajat Sustainalytics beneficiaza de doua zile si jumatate pe care le poate utiliza ca zile de voluntariat intr-un proiect la alegere.Ce joburi sunt disponibile

Echipa este in continua crestere, atat in tara noastra, cat si la nivel global. Se cauta specialisti care sa ocupe pozitii de software development si testare, management de produse si proiecte, analiza de sustenabilitate si guvernanta corporativa, analiza de date.

"Activitatea Sustainalytics in Romania nu se limiteaza doar la relatia cu clientii nostri. Suntem un partener activ pentru diverse institutii, iar angajatii nostri se implica activ, daca isi doresc, in diverse proiecte comune. De asemenea, suntem participanti si sustinatori la diverse conferinte si evenimente din domeniul sustenabilitatii", a afirmat Darren Willman, Manager Corporate Governance Sustainalytics Romania.

Sustainalytics s-a infiintat in 1992, prin fuziunea companiei Jantzi Research (fondata de actualul CEO, Michael Jantzi) si firma cu sediul in Amsterdam, care a si dat numele brandului de astazi. De-a lungul timpului, Sustainalytics a reusit sa participe la o schimbare a viziunii fata de conceptul de sustenabilitate in procesul de investitie. Dupa ani de eforturi, sustenabilitatea de mediu, sociala si a managementului sunt luate in considerare in orice proces financiar si investitional din lume. In acest moment, compania are peste 400 de angajati la nivel global, numarul lor fiind in crestere.

Poti vedea care sunt pozitiile disponibile in cadrul birourilor Sustainalytics din Bucuresti si Timisoara si poti aplica la acestea vizitand profilul companiei.
 
 Acceseaza Angajatori de TOP VirtualLinkedIn