Pasionati de Marketing, Comunicare sau Publicitate - iata diversitatea de joburi din cadrul Angajatori de TOP VirtualDaca nu am fi diferiti, totul ar fi monoton, nimic din jur nu are avea culoare si nici sare si piper. Lucrul acesta este valabil si cand vorbim despre specializarile pe care le urmam pentru a ajunge sa obtinem cariera de care sa fim mandri. Cum ar fi fost sa fim cu totii pasionati de IT, inginerie sau banking? Asa-i ca ar fi fost ciudat, s-ar fi simtit lipsa creativului si a ideilor crete care sunt incluse in super campanii care fac buzz in randul publicului tinta. 

Pentru persoanele care isi doresc sa stapaneasca arta de a vinde, sa aiba un loc de munca ce presupune 99,9% din timp ca abilitatile de comunicare sa fie utilizate la cote maxime sau sa isi foloseasca diplomatia in relatia cu presa si talentul pentru a scrie cele mai reusite comunicate de presa, va dam o veste buna: Angajatori de TOP Virtual va ofera cele mai cool oportunitati de cariera. 

Am pregatit mai jos o lista cu o parte dintre job-urile din Marketing si Comunicare / Publicitate.

Hurry up, aplica pana pe 2 decembrie la pozitiile care crezi ca ti se potrivesc manusa. Job-ul tau ideal exista. Gaseste-l la Angajatori de TOP Virtual.

Marketing
 

On-line Community Specialist 

Digital Media Buyer 

Programator junior 


Digital media Buyer


 Specialist Content Editor

Specialist Analiza Studii  

Graphic and Web Designer Specialist 


Marketing Intern (m/f) Adhesive Technologies Intern - 9 months determined period 

Brand Manager (m/f) Adhesive Technologies 


 

Brand Management Internship 
Web Design & Content Specialist 


Digital Transformation Project Manager 

 


 
 
 

 


Comunicare / Publicitate

 


Graphic Design Internship for HR - TSR 

 


 

On-line Community Specialist 

Data Analyst 

Responsabil Brand 

Specialist Analiza Studii 

Specialist Content Editor

Responsabil Brand 

Specialist Analiza Studii 

Specialist Content Editor

 
 
Daca iti doresti sa vezi toate job-urile pe care cele 160 de companii le-au pregatit in unul dintre domeniile de mai sus, te invitam sa dai click pe butonul de mai jos. Te vezi bucura de platforma frendy a celui mai mare targ de cariera online.
 
 Acceseaza Angajatori de TOP VirtualLinkedIn