Amoma - Sa ne cunoastem mai bine


Sa facem cunostinta!

Noi suntem raspunsul atunci cand nu stii incotro sau cum sa te imbarci la „drum", noi suntem prietenii, „matelotii" care iti ofera zilnic incredere, sprijin si un zambet sa-ti lumineze intreaga zi. Noi suntem AMOMA.com. O platforma in TOP 3, la nivel mondial, atunci cand vine vorba de booking hotelier online. Asadar activam in fascinantul domeniu al turismului si DA ne place ce facem si o facem cu drag. Membrii echipajului nostru sunt cunoscatori a 10 limbi straine (Franceza, Germana, Italiana, Portugheza, Spaniola, Chineza, Koreeana, Rusa, Japoneza si Engleza) si ne bucuram sa crestem zi de zi alaturi de ei, interactionand cu vorbitori nativi din peste 200 de tari.

In fiecare zi, foarte multe poveșsti incep cu AMOMA.com șsi toate au ceva iîn comun: îintotdeauna aduc zâambet si voie buna pe chipurile noastre si ale voastre, viitorilor colegi.

Ancorele AMOMA.com sunt, de asemenea, bine fixate in  5 mari orașe din îintreaga lume precum Bucuresti, Londra, Barcelona, Geneva si Hong Kong unde se pun bazele căalaătoriilor de mâine.

Amoma in cifre

Avem peste 10 ani experienta de navigat pe aceste „ape ale turismului, bazele companiei fiind puse  incepand cu anul 2005. Tot de atunci, ceea ce astazi este AMOMA.com, a “ridicat panzele” si a deschis un drum ce nu conteneste sa se dezvolte.

In prezent suntem aproximativ  400 de membri la bordul  sediului nostru din Bucuresti si intentionam sa ne marim echipajul cu pana la aproximativ 600 de mateloti.
 Ce planuri de dezvoltare are Amoma?

Cum spuneam, ne marim echipa la toate nivelurile organizationale. Dezvoltam in special roluri pentru potentiali membri vorbitori de limbi straine. In anumite cazuri, avem chiar si o comoara pentru acestia, ce consta intr-un Joining Bonus. Asadar, cautam membri pentru urmatoarele roluri:

  • Travel Advisor – oferim suport atat telefonic, cat si pe email sau chat pentru turistii care isi doresc o experienta frumoasa
  • Data Operator - implica verificarea si mentinerea acuratetei informatiilor legate de hotelurile de pe platforma AMOMA.com
  • Fraud Operator - identificarea potentialelor nelegiuiri in tranzactiile efectuate de catre turisti
  • Chargeback – activitatea de intermediere intre banca si turistii care isi doresc reconcilierea platilor

 


 

Departamentul de Software Development este de asemenea  localizat la bordul echipajului  din Bucuresti. Acest departament implica o echipa dinamica de 60 de membri, care la fel ca si restul echipajului, cu aceeasi placere si devotament, se mareste intr-un ritm destul de alert. De-a lungul timpului acesti membri  au avut oportunitatea de a se dezvolta din punct de vedere profesional (si nu numai) prin realizarea unor proiecte interesante si provocatoare. In prezent avem deschise oportunitati pentru mateloti instruiti pe:

  • Senior/Junior Operations Developer, Frontend Developer, Product Manager, PHP·, SQL

De ce alegem AMOMA  ca  brand de angajator?

Cum, nu v-am convins?

Suntem profesionisti si facem parte dintr-o gasca tanara si dinamica, in care ne simtim mereu liberi.

In plus, pe langa pachetul salarial avantajos, trainingul profesional platit si alte beneficii, anuntam pe aceasta cale si ca am "cucerit" o casa noua,  cum ne place sa spunem. Avem un sediu nou si modern in cladirea Globalworth Plaza, foarte aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu.

Incurajam performanta  motiv pentru care promovarea se realizeaza din interior in proportie de peste 90% pentru pozitiile noastre de specialisti, traineri, junior si middle management

Echipajul nostru se imbunatateste si maturizeaza individual odata cu trecerea timpului. Tocmai acesta este motivul pentru care in fiecare an am ales sa avem alt concept care sa puncteze cu acuratete cine suntem si spre ce taramuri vaslim.

Am trecut de la Colourful Mind, catre  The GoodFather – We are Family, Amoma Family! Iar anul acesta am ales Conquer new worlds together – Pirates! ca si concept de recrutare pentru ca suntem dornici de "cucerit" cat mai multe teritorii la nivel spiritual si nu numai. 

Asadar, AHOY me hearties and let's conquer new worlds TOGETHER!
 LinkedIn