Cea mai mare editie Angajatori de TOP se muta in online. La Angajatori de TOP Virtual, skill-urile pe care le detii te conduc spre cariera dorita.In perioada 2-22 aprilie cea mai mare editie Angajatori de TOP se muta in online. Vei putea aplica la mii de joburi la nivel national in cadrul Angajatori de TOP Virtual, direct din confortul casei tale. Ti-am pregatit un targ virtual extins, ce dureaza trei saptamani, timp in care poti sa analizezi job description-urile care iti atrag atentia, sa identifici abilitatile care sunt cerute si sa ai incredere in propriile forte pentru a fi unul dintre candidatii care isi trimit CV-ul.

In cadrul Angajatori de TOP Virtual, datorita skill-urilor pe care le detii, ai ocazia sa avansezi in procesul de recrutare si sa obtii jobul mult dorit. Ai mai multe skill-uri decat crezi! Aplica si ia jobul! Orice calitate pe care o detii si fiecare experienta pe care ai avut-o te vor ajuta sa ai un parcurs profesional de succes.

Peste 140 de companii isi prezinta cele peste 6000 de joburi potrivite fiecarui nivel de experienta: entry, midlle, senior. De asemenea, diversitatea este vasta in ceea ce priveste domeniile unde sunt deschise oportunitati de cariera, companiile participante recrutand in: IT, Customer Support, Inginerie, Banci si Servicii Financiare, Audit si Consultanta, Retail, HR.

O parte dintre companiile care participa la Angajatori de TOP Virtual sunt: Grup Renault Romania, Kaufland România, Michelin Romania, Lidl Romania, Raiffeisen Bank, Accenture, Ericsson, Federal Mogul Motorparts, Nestle, PepsiCo, Auchan, Ubisoft, DB Global Technology, Societe Generale European Business Services, JTI Romania, HP Inc, Philip Morris Romania, Adecco, FINASTRA, IKEA, Flex, HELLA, Nokia, Rewe Penny, Wipro LTD, Wipro Automotive Excellence Center, Carrefour, DB Schenker SSC, Amoma.com, Harman, Continental, Genpact, Coca-Cola HBC si Bitdefender.

Pentru a te putea bucura de tot ceea ce iti poate oferi cea mai mare editie Angajatori de TOP Virtual:
 
  • fa-ti cont pe hipo.ro daca nu ai deja,
  • creeaza-ti CV-ul sau actualizeaza-l,
  • acceseaza targul virtual,
  • selecteaza companiile ale caror oferte te intereseaza cel mai mult,
  • stabileste-ti criteriile de selectie: domeniile in care vrei sa activezi si orasul,
  • aplica la joburile potrivite nivelului tau de experienta.
 
Platforma care gazduieste targul virtual este mobile friendly, fiind usor de accesat si navigat indiferent daca iti doresti sa interactionezi cu evenimentul din fata calculatorului sau de pe telefonul mobil. Orice dispozitiv pe care-l alegi pentru a-ti cauta jobul dorit, te va ajuta sa gasesti oportunitatile rapid si sa profiti din plin de aceasta experienta.

In plus, o parte dintre companii au pregatit cu ajutorul tehnologiei VR tururi virtuale ce te ajuta sa te familiarizezi cu sediul companiei chiar inainte de a ajunge la interviu. Vei putea vizita sediile companiilor de acasa si iti vei da seama daca mediul de lucrul este pe placul tau.

Nu uita! Ai mai multe skill-uri decat crezi. Aplica si ia jobul!

 
Acceseaza Angajatori de TOP VirtualLinkedIn