Numeroase pozitii de middle management deschise in cadrul targului online Angajatori de TOP VirtualDecizia de a face o schimbare in cariera nu este deloc usoara. Unele persoane au tendinta de a amana acest moment fie pentru ca apreciaza ca nu sunt pregatiti, fie pentru ca se tem ca nu au competentele necesare. Este important sa evaluezi situatia de la actualul loc de munca si sa te gandesti ce iti doresti. Daca raspunsul este o schimbare, credem ca este important sa stii care sunt skill-urile transferabile, acele competente pe care odata ce le-ai dezvoltat le poti aplica si folosi indiferent de schimbarea pe care ti-o doresti.
 
Pentru ca mesajul targului de cariera Angajatori de TOP Virtual este “Ai mai multe skill-uri decat crezi! Aplica si ia jobul”, editia aceasta am intrebat companiile participante care sunt soft skill-urile transferabile in situatia in care un profesionist decide sa faca o schimbare in cariera?
 
Iata care sunt acestea in opinia specialistilor in HR:
 


Daca ai experienta si iti doresti un job sau o schimbare in cariera, acceseaza platforma Angajatori de TOP Virtualselecteaza companiile ale caror oferte te intereseaza cel mai mult, stabileste-ti criteriile de selectie: domeniile in care vrei sa activezi si orasul si aplica la joburile potrivite nivelului tau de experienta.

O parte dintre pozitiile pentru profesionisti in cadrul targului online sunt disponibile in Timisoara si Bucuresti. Consulta lista de mai jos, aplica si ia si job-ul. 


Timisoara

 


 
Product Manager OEM with German Management-Consultanta
 


Project Manager for CES - TSR

 

Management-Consultanta
 


 


Area Sales Manager

 
Vanzari


Bucuresti

 
 


Sales Manager Opportunity

 

Management-Consultanta

 


Area Sales Manager Dacia&Renault

 

Vanzari


 


Innovation Project Management (Digital Transformation)

Senior
Project Manager with French-HR Operations


 


Management-Consultanta


  
Sales Business Analyst (CEP/MM)
for GWE Region

Management-Consultanta


 


Senior Consultant HR AdvisoryJunior Management ConsultingJunior Audit Consultant - Start your career in EY!


 


Management-Consultanta


 

Team Leader - Russian


Team Leader - Greek


Team Leader - Polish


Team Leader - Slovenian


Team Leader - Slovak


Team Leader - Finnish


Team Leader - Croatian


Team Leader - Czech


Team Leader - Bulgarian


 
Team Leader

 

Acestea sunt doar o parte dintre oportunitatile de cariera la care poti aplica in cadrul targului online de joburi Angajatori de TOP Virtual. Daca esti in cautarea unui job pentru persoane cu experienta sau te-ai decis sa-ti schimbi cariera, te invitam sa ai incredere in propriile forte si sa aplici la joburi.
 
Acceseaza Angajatori de TOP VirtualLinkedIn