Noutatile oferite de companiile participante la Angajatori de TOP Virtual
Angajatori de TOP revine primăvara aceasta cu o nouă ediție virtuală, până pe 16 aprilie. Platforma virtuală a evenimentului este o metodă inovativă prin care angajatorii îşi prezintă poziţiile pe care le au deschise. Aflat la cea de-a 9 a ediție, târgul de carieră online a înregistrat până în prezent peste 150.000 de vizite. Nu este nevoie să locuieşti în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca sau Iași pentru a participa la eveniment. Indiferent de orașul în care locuiești, din țară sau străinătate, poți participa la Angajatori de TOP Virtual.

Primăvara aceasta, vă așteptăm cu peste 140 de companii din industrii în care pot profesa atât candidați cu profil tehnic cât şi cei cu profil economic. Câteva dintre domeniile în care sunt deschise joburi sunt: IT, Servicii şi BPO, FMCG, Retail, Inginerie, Servicii Financiare, Telecom, Consultanţă, Auto, Turism etc.

Companiile care participă la Angajatori de TOP Virtual au deschise 5000 de poziții în orașe precum: București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Arad, Alba-Iulia, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, Târgoviște, Suceava, Craiova, Oradea, Sibiu, Constanța sau Bacău dar și la nivel internațional, în țări unde compania are deschise birouri.

La ediția din această primăvare, v-am pregătit noi surprize: 30% dintre companiile care au stand pe platforma evenimentului Angajatori de TOP Virtual oferă bonusuri de relocare, iar 20% oferă locuință de serviciu sau acoperierea costurilor. De asemenea 20% dintre companii oferă posibilitatea de a lucra de acasă.

Printre companiile participante la cel mai mare târg de carieră din mediul virtual se numără: SRI - Serviciul Român de Informaţii, Oracle, Kaufland România, Computer Generated Solutions România, DEUTSCHE TELEKOM BUSINESS SERVICES, TELEKOM România, TELUS International Europe, Lidl România, Microsoft, Nokia, JYSK, Pepsico, MOLSONCoors, getBack Recovery, BCR, Genpact, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Philip Morris România, Vodafone România, Coca-Cola HBC România, AMOMA.com, DB Schenker SSC, Deloitte, Veeam Software, Accenture, DB Global Technology, Federal-Mogul Motorparts România, Grup Renault România, Raiffeisen Bank etc.

Accesează platforma virtuală a evenimentului până duminica, 16 aprilie și poți vizita standurile online ale companiilor, poți vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori, respectiv poți aplica la jobul dorit.LinkedIn