Angajeaza-te in IT&C - Vezi lista completa a job-urilor de la Angajatori de TOP Virtual 2017

Industria IT&C este una dintre cele mai dezvoltate la momentul actual, cu milioane de angajati in toata lumea. Aflata in permanenta schimbare, a restructurat modul in care privim lucrurile din jurul nostru. Acest lucru s-a tradus in piata muncii printr-o explozie de job-uri in acest domeniu. Astfel, companii mari si mici deopotriva cauta specialisti cu experienta sau tineri aflati la inceput de cariera cu studii tehnice, pentru diferite pozitii. Junior/Senior Software Developers, Java Developers, Software Support Analyst, sunt doar cateva dintre acestea.

Daca ai experienta si studii in domenii tehnice sau detii cunostinte de programare in limbaje precum Java, PHP, SQL etc., o pozitie intr-o companie din domeniul IT&Telecom poate fi job-ul potrivit pentru tine. Iar targul Angajatori de TOP Virtual este locul ideal unde sa incepi sa cauti un job. Aplica in urmatoarele 2 saptamani la cele mai mari companii din domeniu. Iata cateva dintre pozitiile disponibile:
  Poti accesa editia virtuala Angajatori de TOP pe microsite-ul evenimentului, in perioada 3-16 aprilie. Vezi toate job-urile din categoria IT&C disponibile la Angajatori de TOP Virtual!
 

Vezi toate job-urile din IT