La Angajatori de TOP Virtual gasesti cele mai cool programe de internship si trainee. Cariera ta incepe acum!Stiai ca implicarea ta intr-un 
program de internship sau trainee poate face diferenta intre tine si restul candidatilor?

Un internship poate fi varianta cea mai buna pentru tine. Perioada petrecuta in cadrul unei companii in calitate de intern este foarte importanta. Programul pe care il vei urma va fi cartea ta de vizita, iar cele 2, 3 sau chiar 6 luni de internship sunt o perioada de proba, un test de evaluare, nu numai a abilitatilor profesionale, ci si a caracteristicilor personale. In cadrul unui astfel de program te vei forma, vei vedea in ce consta activitatea companiei, ce presupune jobul dorit de ei, dar cel mai important vei acumula cunostinte si experienta practica.

La Angajatori de TOP Virtual iti maresti sansele de angajare si experienta de munca prin intermediul 
programelor de internship de pe Hipo.ro.

Peste 30 de astfel de oportunitati destinate juniorilor te asteapta timp de 2 saptamani pe microsite-ul evenimentului. Iata cateva dintre aceste programe:


 


Cum participi la Angajatori de TOP Virtual? Trebuie sa iti creezi un cont si un CV pe site-ul www.hipo.ro, iar dupa logare vei putea accesa platforma 3D a evenimentului. Afla care sunt toate programele de internship oferite de companiile participante la targul de caiere.

Viziteaza pagina de facebook a targului de joburi pentru a fi la curent cu ultimele noutati!

   

Vezi toate programele de internship