La Angajatori de TOP Virtual gasesti cele mai cool programe de internship si trainee. Cariera ta incepe acum!


 

Stiai ca implicarea ta intr-un program de internship sau trainee poate face diferenta intre tine si restul candidatilor?

Un internship poate fi varianta cea mai buna pentru tine. Perioada petrecuta in cadrul unei companii in calitate de intern este foarte importanta. Programul pe care il vei urma va fi cartea ta de vizita, iar cele 2, 3 sau chiar 6 luni de internship sunt o perioada de proba, un test de evaluare, nu numai a abilitatilor profesionale, ci si a caracteristicilor personale. In cadrul unui astfel de program te vei forma, vei vedea in ce consta activitatea companiei, ce presupune jobul dorit de ei, dar cel mai important vei acumula cunostinte si experienta practica.

De Black Friday pentru joburi la Angajatori de TOP Virtual iti maresti sansele de angajare si experienta de munca prin intermediul programelor de internship pe care le ofera companiile participante la targul virtual
.


Peste 840 de astfel de oportunitati destinate juniorilor te asteapta de Black Friday pentru joburi la 
Angajatori de TOP Virtual.

Accepta oferta celor peste 140 de companii participante si schimba-ti statutul de candidat in cel de angajat la Angajatori de TOP Virtual!

Nu uita ca poti fi la curent cu ultimele noutati urmarind pagina de facebook a targului de joburi!LinkedIn