De ce sa alegi Angajatori de TOP Virtual?Imagineaza-ti ca CV – ul tau va fi vizualizat de 15 – 20 de angajatori in acelasi timp.
Pare de necrezut? Este cat se poate de real si de actual trendul targurilor virtuale de joburi. In SUA, Canada, Irlanda, Franta, India si Olanda, angajatorii se folosesc de experienta unui targ virtual pentru a-si cunoaste viitorii angajati si pentru a-si prezenta planurile de recrutare.

Ce este un targ virtual de cariera?
Fiecare angajator este „prezent” la standul sau virtual. Daca vizitezi standul virtual, descoperi care este profilul companiei, din ce industrie face parte aceasta, care sunt asteptarile reprezentantilor acelei companii de la candidati. In plus, cu ajutorul unui click gasesti lista completa a joburilor oferite de companii.

Astfel de evenimente, targurile virtuale de cariera sunt in crestere pe masura ce tehnologiile castiga o importanta tot mai mare si devin tot mai user-friendly. Platforma 3D este usor de utilizat si este accesibila tuturor. In plus, poate fi o experienta distractiva in care vei avea acces la mai multe oportunitati de angajare si companiile vor intalni un numar mai mare de candidati – intrucat targul se desfasoara la nivel national.

Sansele de angajare iti vor creste, cu atat mai mult cu cat targul virtual este un eveniment online in cadrul caruia companiile participante isi expun la standul virtual lista joburilor pentru care recruteaza, precum si profilul companiei. Un astfel de eveniment este si targul Virtual Angajatori de TOP care se desfasoara pana duminica, 16 aprilie, pe site-ul Hipo.ro, pe o platforma 3D prin intermediul careia companiile participante la eveniment isi prezinta oportunitatile de cariera.

Prin intermediul
platformei 3D de pe Hipo.ro, poti accesa cu usurinta profilul companiilor pentru a vedea care sunt planurile de recrutare ale acestora. La standul fiecarei companii, vei gasi lista completa a joburilor oferite de angajatori.

In era vitezei, in care ne dorim sa desfasuram orice activitate intr-un timp cat mai scurt, targurile virtuale de joburi sunt un prilej bun de luat in calcul atunci cand esti in cautarea unui job. Cu atat mai mult cu cat este gratuit si usor de utilizat. Este important sa te pregatesti pentru un astfel de eveniment. De aceea, iti recomandam sa te asiguri ca ai redactat corect CV-ul si ca joburile la care aplici se potrivesc profilului tau.

Asa cum te duci la un eveniment pentru a interactiona cu persoanele prezente acolo, asa poti profita de ocazia de a gasi fara efort locurile libere de pe piata fortei de munca. Nu mai spunem ca ai la indemana, intr-un singur loc, 5000 de oportunitati de cariera oferite de
140 de companii din industrii in care pot profesa atat absolventi de profil tehnic cat si absolventi de profil economic: IT, Servicii si BPO, FMCG, Retail, Inginerie, Servicii Financiare, Telecom, Consultanta, Auto, Turism si Agentii de Recrutare.

Actualizeaza-ti CV – ul de pe
www.hipo.ro, sau creeaza-ti un cont daca nu ai deja unul, si aplica la jobul dorit dupa ce navighezi virtual printre standurile companiilor.

Angajatorii de TOP te asteapta la stand!LinkedIn