Ce planuri de recrutare au companiile participante la Angajatori de TOP Virtual 2016Targul cu cele mai multe job-uri pentru studii superioare din Romania se muta in mediul online. Angajatori de TOP Virtual iti ofera sansa ca in urmatoarele doua saptamani - 4-17 aprilie 2016 – sa accesezi mii de job-uri din fata calculatorului. Cea de-a 7-a editie reuneste companii medii si mari, cu planuri masive de recrutare. 


Iata ce isi propun companiile primavara aceasta si pentru ce pozitii sa te pregatesti:
 

Allianz Worldwide Partners
 
Misys Banking Systems
BCR
 
NOKIA
CCC Romania
 
Schneider Electric
Coca-Cola HBC Romania
 
SSI
Computer Generated Solutions Romania
 
Telekom Romania
DB Schenker Global Services Romania
 
TELUS International Europe
Genpact Romania
 
Unilever
Hewlett Packard Enterprise
 
UNIQA Asigurari
Kaufland Romania
 
Vodafone Shared Services Romania
Kimball Electronics Romania
 
WNS Romania
KPMG Romania
 
 


“Pentru aceasta primavara ne-am propus o crestere cu peste 50% a numarului angajatilor pentru toate departamentele si pentru proiecte noi ce-si vor incepe activitatea in viitorul apropiat.”

Citeste informatiile complete >>


“Pentru candidatii cu experienta, cele mai frecvente posturi disponibile sunt in arii precum Audit, Risc, Financiar, IT, Corpoarte, Conformitate. In aceeasi masura, planurile noastre de recrutare vizeaza atragerea de tineri care pot incepe o cariera bancara atat in front office cat in ariile specializate.

In cadrul Angajatori de Top vizam atat juniori – aproaspat absolventi pentru pozitii de entry-level,  studenti / masteranzi interesati de programe de internship, cat si candidati cu experienta in ariile mai sus mentionate.

Avem in continuare programele din anii trecuti, la care am adaugat cateva noi, calibrate pe nevoile noastre de recrutare, dar si la cele ale absolventilor care dincolo de partea teoretica dobadita la seminarii  au nevoie si de un mediu propice aplicatii teoriei in practica.

Am creat in acest sens conceptul de „Academie” pe diverse specializari (ex: Risc, IT, Operatiuni). Academiile ofera oportunitati de invatare si dobandire de cunostinte teoretice si aplicate din domeniul bancar.”

Citeste informatiile complete »
“Compania noastra cauta in special vorbitori de limbi straine - Franceza, Italiana, Spaniola, Engleza, Germana, Portugheza - pasionati de comunicare pentru a se alatura echipei de relatii clienti pentru cea mai mare companie aeriana low-cost- Ryanair. In plus, CCC ofera si certificarea IMA pentru angajatii care vor lucra in limba romana pentru o companie internationala de asigurari.”

Citeste informatiile complete »


“Cautarea de noi talente nu inceteaza niciodata, iar absolventii reprezinta o categorie de public foarte importanta in politica noastra de recrutare.

Astfel am creat pentru acestia, Destination: Management – un program de 2 ani de dezvoltare profesionala accelerata, la sfarsitul caruia candidatii selectati ocupa posturi in cadrul companiei noastre.

Pe parcursul programului, Trainee-ul trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care dobandeste abilitatile necesare gestionarii unui post de management.

Anul acesta, Coca-Cola HBC ofera 7 posturi de Management Trainee, in 4 departamente ale companiei, in Bucuresti si Iasi: Vanzari (3 pozitii in Bucuresti si 1 pozitie in Iasi), Marketing (1 pozitie in Bucuresti), Procurement (1 pozitie in Bucuresti) si HR (1 pozitie in Bucuresti).

Odata admisi in programul de Management Trainee, candidatii vor trece prin cele trei etape ale pregatirii lor pentru viitoarea pozitie: First Level (cunoasterea companiei si a filosofiei de business), Second Level (gestionarea proiectelor proprii) si Third Level (gestionarea unei echipe).

In plus, avem si un program de Internship adresat atat studentilor in anul 2 de studiu, cat si studentilor in an terminal sau masteranzilor. Viitorii interni vor avea ocazia de a pune in practica cunostintele acumulate in cadrul facultatii prin proiecte specifice domeniului in care aplica.

Internshipul are o durata de 3 luni, iar anul acesta avem deschise 15 pozitii in Marketing, Planning, Procurement, Key Accounts, Field Sales, Customer Service, Productie si Logistica in 4 locatii: Ploiesti, Timisoara, Poiana Negrii, Bucuresti.
Am conceput pentru ambele programe pachete salariale atractive si competitive la nivelul pietei, pentru categoriile din care ambele fac parte si raportate la responsabilitatile pe care viitorii trainee sau interni le vor avea.

De asemenea, pentru ca forta de vanzari este o parte importanta a dezvoltarii business-ului nostru, avem deschise oportunitati in departamentul Comercial atat pentru profesionisti cat si pentru junior, pentru sezonul estival.”

Citeste informatiile complete >>
 


“Cel mai probabil vom avea o creștere de aproximativ 400 de oameni noi pe care îi vom recruta în centrele de support pe care le avem: București, Brașov, Sibiu și Galați.

Pentru tineri avem posturile entry level la care pot aplica: Customer Support Representative, IT Helpdesk, Accounts Receivable, Back Office Representative, Collection Officer, Technical Support Engineer – toate job-urile pot fi în limbi străine (Engleză, Spaniolă, Franceză, Germană, Italiană, Portugheză, Rusă, Olandeză), unde nu cerem experiență, iar programul de lucru poate fi flexibil, având posibilitatea să opteze pentru norma de lucru de 4 sau 6 ore dacă nu pot lucra full time, 8 ore.

Job-urile entry level la CGS presupun și o perioadă de training care durează între 2 saptămâni și 2 luni – depinde de department și de complexitatea job-ului.”

Citeste informatiile complete >>
 


“DB Schenker Global Services Europe ofera servicii de contabilitate colegilor din Europa, iar pozitiile deschise se adreseaza tinerilor absolventi de studii economice si limbi straine, dar si celor care doresc sa isi dezvolte o cariera in managementul proiectelor.”

Citeste informatiile complete >>
 “Ariile in care activeaza GENPACT Romania sunt Outsourcing, BPO si Servicii. Domeniile in care recrutam - atat juniori cat si seniori - sunt Finance&Accounting, Achizitii, IT Support si HR. In acest moment, avem deschise 40 de pozitii pentru vorbitorii de limba germana, 40 de pozitii pentru vorbitorii de limba franceza, 30 de pozitii pentru vorbitorii de limba italiana, 15 pozitii penru vorbitorii de neerlandeza si numeroase alte joburi pentru candidatii vorbitori de spaniola, greaca, turca, maghiara, olandeza, portugheza, ceha sau engleza.”

Citeste informatiile complete >>
 “In Romania suntem prezenti cu cele doua entitati legale ale noastre – Hewlett Packard Romania, cuprinzand divizia noastra de vanzari si centrul de software R&D de la Cluj Napoca, cat si un Shared Service Center – Global E-Business Operations Center (GeBOC) unde oferim suport din punct de vedere operational pentru zona de vanzari, colegilor nostri din regiunea EMEA. Acoperim o gama larga de procese, precum procesul de pre si post vanzare, procesul de achizitii si de logistica, procese financiare. Fiind o organizatie cu o ierarhie piramidala, in fiecare din aceste arii avem deschise pozitii pentru juniori, seniori si manageri.

Suntem mandri sa spunem ca internship-urile reprezinta o prioritate pentru noi, cautand permanent sa alaturam companiei noastre noi talente.

Anul acesta vom avea deschise pozitii de internship, in diferite arii de business precum: Enterprise Group (pe zona de infrastructura IT), Sales Operations (pe zona de Customer Support), Global Procurement, Finance, Marketing, Credit&Collection.

Participantii din internship vor avea ocazia sa fie implicati in proiecte complexe si de amploare, la nivel regional, avand task-uri ce le vor permite sa dobandeasca competente cautate pe piata muncii. Dorim sa creem o experienta cat mai similara unui job, in care isi pot urmari implicatiile si rezultatele efortului depus, toate alaturi de o persoana din cadrul companiei care le va oferi permanent sprijin si feedback.

Programul de internship va incepe in vara, pe perioade cuprinse intre 3-6-12 luni si ne dorim sa atragem un numar cat mai mare de studenti.”

Citeste informatiile complete >>
 “Kaufland România continuă expansiunea și în această primăvară, de aceea ne propunem să atragem tinere talente în programele noastre de Trainee deschise în departamentele sediului central din București și în cadrul platformei logistice din Turda.

De asemenea, vom deschide aplicațiile pentru Kaufland Management Program, ce oferă tinerilor absolvenți o experiența completă de lucru într-o companie din industria de retail, având posibilitatea de a înțelege mecanisme și procese din departamente precum Logistică, Vânzări, Achiziții dar și Sediul Cen

Încurajăm și susținem oportunități care contribuie la o carieră de succes dedicată tinerei generații, iar în această direcție echipa noastră așteaptă cu interes evenimentul din București.”

Citeste informatiile complete >>
 Anul acesta, vom avea deschise 10 pozitii pentru programele de internship in departamentele de Productie, Logistica, Financiar/Contabilitate si Inginerie, 3 pozitii entry-level, 4 pentru candidati middle-level si 2 pozitii pentru profesionisti.

Citeste informatiile complete >>
 

“In aceasta primavara-vara, cautam 80 de juniori pentru departamentele de audit si taxe si 90 de studenti care sa se alature programului de internship KPMG. Ca profil, ne dorim tineri cu diverse profiluri academice, care sa aiba acea forma de « street smart », sa fie curiosi, ambitiosi, interesati de lumea business-ului, dornici de dezvoltare si de cunoastere, etici, responsabili.”

Citeste informatiile complete >>
 “Rolurile deschise pe care le vom prezenta la Angajatori de TOP acopera toate departamentele noastre: departamentul R&D si de dezvoltare, de implementare, de consiliere clienti si zona de suport post-implementare, a proceselor de presales si activitatilor de management de produs.

Candidatii vor gasi roluri diverse, cu diferite niveluri de experienta. Cautam atat candidati tehnici, cat si cu bune cunostinte financiare, care sa se alature celor peste 500 de angajati ai Centrului de Excelenta in Bucuresti.”

Citeste informatiile complete >>
 

“In acest an echipa noastra va asteapta cu profile de recrutare atat pentru tineri absolventi, cat si pentru profesionisti. Oferim studentilor joburi part-time precum si posibilitatea de a face practica de vara in compania noastra. Pentru practica avem disponibile aproximativ 70 de pozitii. Ca si pasi urmatori, CV-urile vor intra in etapa de pre-screening, adica vor fi analizate de catre echipa de recrutare, pentru a potrivi profilele candidatilor cu profilele cautate de catre compania noastra. In urma preselectiei candidatii selectati vor fi contactati de catre echipa noastra pentru interviuri de resurse umane precum si interviuri tehnice.”

Citeste informatiile complete »


“In ceea ce priveste centrul de suport clienti, cautam vorbitori de diverse limbi straine (germana, maghiara, franceza, sarba, croata) pentru pozitii de suport comercial si order management. Iar pentru zona de profesionisti, cautam un Recruitment Specialist care sa fie alaturi de echipa locala pe o perioada de 7 luni si un National Sales BMS Engineer pentru organizatia comerciala.”

Citeste informatiile complete »


“Momentan avem 8 pozitii deschise, cautand persoane cu abilitati avansate de limbi straine. Suntem hotarati sa oferim sanse reale juniorilor, prin integrarea in echipe multifunctionale si multiculturale. De aproape 7 ani cresterea anuala a numarului de SSI-eri este de 15% - 20%, procent pe care il vom mentine si in urmatoarea perioada.”

Citeste informatiile complete >>
 “In primul rand, in cadrul targului, ne vom adresa celor aflati la inceput de cariera, prin posturile disponibile in call centerele noastre, precum si in retelele de magazine Telekom si Germanos (peste 80 de posturi disponibile la nivel national). Aceste zone reprezinta pepiniere de talente pentru a promova ulterior in oricare dintre celelalte structuri ale organizatiei, de la HR lamanagementul produsului, IT, tehnic etc.

De asemenea, avem disponibile posturi dedicate specialistilor din comercial, tehnic, etc. “

Citeste informatiile complete >>
 
“Incepand cu primavara aceasta vom derula noi proiecte in cadrul TELUS International Europe. Elementul central al acestora este diversitatea, atat din punct de vedere al nivelului de cariera, cat si din punct de vedere lingvistic, avand in vedere ca am lansat procese noi de recrutare pentru limbi straine pentru care nu am mai asigurat suport pana acum. De asemenea, in pas cu tendintele industriei la nivel mondial, TELUS International Romania isi extinde constant portofoliul de clienti precum si segmentele de activitate deservite, mutand focusul de pe profilul clasic de call center spre activitati mai complexe, ca de exemplu cele de back office, finance si gaming.

In mod natural, nevoia de resurse umane a companiei urmeaza acelasi trend ascendent accelerat, in perioada imediat urmatoare fiind disponibile peste 100 de pozitii exclusiv pentru proiectele nou atrase.”

Citeste informatiile complete >>
 “Recrutarile sunt variate, pornind de la  roluri din domeniul logisticii, cum ar fi Planning Specialist la roluri din marketing, de exemplu Junior Brand Manager, care se adreseaza, cu siguranta, si vizitatorilor targului Angajatori de TOP. Programul cel mai potrivit pentru studenti in ultimul an si tineri absolventi este Unilever Future Leaders  Program. Acesta este programul Unilever de Management Trainee, vizand recrutarea viitorilor leaderi ai departamentelor Financiar, Marketing, Vanzari si Supply Chain. Studentii si absolventii care vor sa aplice pot gasi mai multe informatii si link-urile necesare pe pagina noastra de Facebook.

In fiecare an, Unilever recruteaza talente pentru programul de management trainee (UFLP), dar si atrage studenti si tineri absolventi, pe care ii pregateste in cadrul programelor de tip Internship din cadrul diverselor departamente, pe o perioada de 3 luni, de cele mai multe ori in timpul vacantei de vara. Studentii care participa la un stagiu de internship in Unilever reprezinta prima optiune pentru noi in ocuparea pozitiilor vacante. Mai mult de jumatate din studentii care au participat la programele noastre de Internship lucreaza in continuare pentru Unilever in roluri de specialisti.”

Citeste informatiile complete »
“In acest moment avem deschise in cadrul companiei atat pozitii de entry-level: Data Entry Operator, Call Center Operator, Actuar Junior, cat si pozitii de middle/senior precum: Consultant Vanzari, Inspector de subscriere, Actuar Senior, Java Team Lead, BI Developer.”

Citeste informatiile complete >>
 

“Planurile de recrutare ale Vodafone sunt indreptate catre transformarea centrelor operationale din Romania in hub-uri tehnologice implicate in construirea viitorului in domeniile Telecom si Cloud.

Impreuna cu asociatii studentesti care activeaza in cadrul unor universitati de prestigiu, avem in desfasurare programul Graduate Engineering Trainee. Prin intermediul acestui program identificam talente pasionate de tehnologie. Aceste internshipuri ne ajuta sa identificam tineri cu potential de dezvoltare, care prin  training-urile, know-how –ul si operatiunile globale in care VSS este implicat, sa contribuie la definirea viitorului in telecomunicatii.”

Citeste informatiile complete >>
“In prima jumatate a acestui an, avem deschise pozitii atat pentru proaspat absolventi, juniori, seniori cat si pentru specialisti. Planurile de recrutare WNS pentru acest an sunt pentru 20  vorbitori de germana, 15 pozitii pentru vorbitori de franceza, 10 pozitii pentru vorbitori de italiana, spaniola si multe alte joburi pentru vorbitorii de, portugheza, ceha, poloneza.”

Citeste informatiile complete >>