Beneficiile targului Angajatori de TOP Virtual 2016 si cum te poti pregati corespunzatorNu ai reusit sa ajungi la targul Angajatori de TOP de la Bucuresti sau de la Timisoara? Pentru ca vrem ca tu sa iti gasesti jobul potrivit toamna aceasta, noi am creat o editie virtuala a evenimentului la care poti participa, stand relaxat pe canapea. Prietenii sigur te vor intreba: Cum ti-ai gasit jobul asta misto? Nu numai ca le vei spune ca in timp ce luai cina descopereai care sunt cele mai dorite companii din 2016, ci ca ai aplicat la job pe o platforma 3D. Iar daca ai participat la editia fizica a evenimentului, nu strica sa traiesti si experienta unui targ virtual. 


Iata ce beneficii iti aduce participarea la un targ virtual de cariera:

 • Economisesti timp. Te provocam sa ne spui cat timp ti-a luat sa faci turul targului?
 • Nu stai la coada la standurile companiilor;
 • Evenimentul se adreseaza tinerilor din toate orasele. Nu trebuie sa locuiesti in Bucuresti sau Timisoara pentru a participa la targ, deoarece la targul virtual companiile isi prezinta toate pozitiile pe care le au deschise pentru tine la nivel national;
 • Aplici in timp real la companiile participante si cu doar cateva click-uri afli care sunt pozitiile pentru care recruteaza in aceasta toamna si care este profilul companiei;
 • In cazul in care iti doresti sa te relochezi, targul virtual iti ofera acces la joburi din alte zone decat cea in care locuiesti, ceea ce diversifica si multiplica sansele tale de angajare;
 • Nu exista costuri de transport si/sau cazare pe care trebuie sa le suporti pentru a putea intra in legatura cu compania preferata;
 • Gasesti rapid si intr-un singur loc 150 de companii si 5000 de joburi;
 • Poti reveni cu usurinta la standul unei companii, in doar cateva secunde, chiar;
 • Poti compara informatiile pe care le ofera companiile.

Cum te pregatesti pentru Angajatori de TOP Virtual?

Daca te-am convins sa participi, trebuie sa stii ca - la fel ca si targurile fizice de joburi - si in cazul targurilor virtuale exista o serie de practici ideale si pasi de urmat pentru ca tu sa te asiguri ca aplicatia ta este apreciata si ca obtii job-ul dorit. Iata cateva sfaturi:
 
 1. Noi credem ca este important sa iti setezi in minte care este jobul tau ideal sau sa stii deja in ce industrie ti-ai dori sa lucrezi. Cu siguranta vei gasi jobul potrivit dintre cele 5000 de oportunitati de cariera.  In cazul in care nu stii inca in ce directie sa iti indrepti cariera, la standurile virtuale (link la platforma) vei gasi informatii relevante atat despre fiecare companie, cat si despre planurile de recrutare ale acesteia. Si totul cu doar cateva  click-uri.
 2. Organizeaza-te. Actualizeaza-ti CV-ul pe Hipo.ro, pregateste-ti o scrisoare de intentie si asigura-te ca esti la curent cu pozitiile disponibile.
 3. Stabileste-ti asteptari realiste. La fel ca si in cazul unui eveniment fizic, job-ul dorit nu va veni pe loc. Ceea ce iti aduce un targ de cariera virtual este o multitudine de companii si oportunitati de cariera diverse la un singur loc. Mai departe, depinde de tine sa te faci remarcat si sa demonstrezi angajatorilor ca esti persoana potrivita pentru echipa lor. Dupa incheierea evenimentului virtual poti face un follow-up la companiile pentru a le caror pozitii ai aplicat si poti reveni cu informatii aditionale referitoare la experienta ta anterioara sau studiile urmate - diplome, atestate, certificari, premii. 
Te asteptam pe platforma virtuala intre 31 octombrie – 13 noiembrie, pe Hipo.ro. Cu doar cateva click-uri accesezi profilul companiilor si aplici la jobul dorit.