160 de companii de top ti-au pregatit peste 9000 de oportunitati de cariera in cadrul targului Angajatori de TOP Virtual

Angajatori Bucuresti

130 cei mai doriti angajatori din tara
6000 joburi potrivite fiecarui nivel de experienta
Exploreaza Orasul Joburilor si gaseste-ti traseul spre cariera dorita.

Techtalks

Fii la curent cu ultimele trenduri din AI & Machine Learning, Smart Everything, Emerging Tech, RPA
Accesul este gratuit, insa locurile sunt limitate!

Workshopuri Cariera

Dezvolta-ti abilitatile si competentele pentru o cariera de succes.
Participarea se face pe baza de preinscriere!

Targul de cariera Angajatori de TOP Virtual
In perioada 15 aprilie - 5 mai 2019, pe www.hipo.ro are loc cea de-a treisprezecea editie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual. Acceseaza platforma si intalneste peste 160 de companii ce ofera peste 9000 de oportunitati de cariera din industrii precum IT, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Auto, Retail, Turism, Marketing & Comunicare si Agentii de Recrutare. Prin intermediul acestui eveniment atat studentii, cat si tinerii profesionisti isi pot gasi cele mai potrivite oportunitati de cariera in orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Constanta si multe alte orase din tara.
clear
Angajatori de TOP Virtual pe Hipo.ro

Programul evenimentului

de Luni

28 Octombrie

2019

pana Duminica

10 Noiembrie

2019

    Au mai ramas

Noutati despre targul de cariera Angajatori de TOP Virtual

Cum sa realizezi un CV de nota 10 care sa-ti aduca jobul mult visat

Piata locurilor de munca este intr-o continua schimbare, dar si dorintele candidatilor ajung sa se schimbe din diverse motive, tocmai de aceea apare destul de des dorinta de reconversie profesionala. In cazul in care vrei sa iti schimbi domeniul de activitate, incearca sa prezinti cea mai buna versiune a experientei tale, in functie de asteptarile si nevoile angajatorului.  

Descopera cele mai fresh joburi in Marketing si HR

 Esti in cautarea unui job in Marketing sau HR? Angajatori de TOP Virtual este cel mai mare targ de joburi online ce se desfasoara la nivel national si editia aceasta vine cu o gama extinsa de joburi pentru specialistii din Marketing si Resurse Umane. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe hipo.ro si sa iti cauti jobul jobul mult dorit.

Tineri din toate colturile tarii, peste 1000 programe de internship sunt disponibile!

Daca iti doresti un start bun in cariera, care sa contribuie substantial la viitorul tau profesional, decizia de a te implica intr-un internship, trainee sau stragiu de practica este cea mai potrivita. Indiferent de orasul din care esti: Bucuresti, Timisoara sau alte orase ale tarii, consulta lista pe care ti-am pregatit-o si gaseste vei gasi oportunitata care sa se p