IBB Holding

Orase: BUCURESTI, Strainatate,
Industrie: Tehnica


IBB Holding – O afacere de familie

O afacere de familie necesită mult angajament, implicare și strategie pentru a o dezvolta în direcția dorită. Evoluția nu a fost ușoară și a adus cu ea multe provocări.

Cu toate acestea, orice poveste poate fi spusă pe scurt. Iată câteva dintre cele mai importante momente:

În anii ’90 am început încet-încet să ne implicăm în sectorul construcțiilor din Germania. În 2012, am decis să implementăm experiența acumulată într-o afacere de familie. Așa am pus primul pilon în afacerea noastră și am înființat IBB Haus- und Industriebau GmbH.

În primii ani, activitatea IBB Haus- und Industriebau GmbH s-a concentrat preponderent în servicii de construcții structurale. Acest lucru ne-a ajutat să ne dezvoltăm cu ușurință în direcția dorită. Ne-am specializat mai întâi într-un serviciu care aparține fazei incipiente ale unui proiect, iar ulterior am implementat conceptul și serviciul de construcție „la cheie”.

Extinderea afacerii în Germania, intrarea pe piața românească

Pornind de la deviza ”Împreună construim un VIITOR sustenabil” în 2016 ne-am adus experiența din Germania în România și am înființat IBB-HIB România. Misiunea noastră aici este să schimbăm România de mâine construind azi, cu pasiune și respect față de mediu, pentru generațiile actuale și viitoare, structuri durabile, care să îmbunățească standardele de locuire sau să ajute la dezvoltarea rețelei de transport din Romania.

În Germania, ne-am extins activitățile la nivel național și am început să ne diversificăm gama de servicii. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără o rețea logistică bine gândită, care să ne sprijine toată munca. Pentru a realiza acest lucru am regândit o structură nouă pentru IBB HOLDING.

Fiecare construcție este un proiect unic care începe cu o consultanță competentă, include supravegherea permanentă a etapei de execuție și se încheie prin finalizarea cu succes. Succesul nostru se caracterizează prin muncă asiduă, perseverență și calitate impecabilă.

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.